- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.741
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #19.641
ek saç taktırmıştım ben güzel olmuştu.sen de düşünebilirsin.gelinlikte koyu saç güzel duruyor.kumralım ben ama siyah saçlı kadınları güzel buluyorum bu aralarOmzundan bir karıs asagıda siyah
Ahahahahahahahdk valla hiç düşünmedim haklısın.Diktireceğin moda evinin modelleri olur.
Orada hazır dikilmiş modeller, beğendiğin olursa denersin, onu baz alıp değişimler olur.
Ha beğendiğin bir model varsa elinde foto ile gidersin o ayrı.
Ama kendisinde zaten binlerce görsel vs mevcuttur.
Terzi değil ya ayol, tasarımcı onlar
Saç ekletmicem ya şimdi kötü falan durur hiç riske gerek yokek saç taktırmıştım ben güzel olmuştu.sen de düşünebilirsin.gelinlikte koyu saç güzel duruyor.kumralım ben ama siyah saçlı kadınları güzel buluyorum bu aralar
düğün bizim şehre yakın mı?davetli miyiz?Saç ekletmicem ya şimdi kötü falan durur hiç riske gerek yok
Düğün her insana yakın, Türkiye sınırları birbirine yakın... ajdnfmföflfkfkfmg tabi ki ama altın yoksa düsünmem lazımdüğün bizim şehre yakın mı?davetli miyiz?
altınım var çok şükür zaten zararda takıveririm sana nolcekDüğün her insana yakın, Türkiye sınırları birbirine yakın... ajdnfmföflfkfkfmg tabi ki ama altın yoksa düsünmem lazım
Çıtçıt kullanabilirsin.Saç ekletmicem ya şimdi kötü falan durur hiç riske gerek yok
Sırıtmaz mı ki? Saçım olmadığı belli olmaz mı yaniÇıtçıt kullanabilirsin.
Benim saçlarım normalde hiç bozulmaz, düğün günü duvağın ağırlığı ile (ki kısa duvaktı) 3 kere tekrar dalga yapıldı
Çıt çıt yahu, amacı bu.Sırıtmaz mı ki? Saçım olmadığı belli olmaz mı yani
kendin sacina uygun orjinal çit cit alirsan hic siritmaz.Sırıtmaz mı ki? Saçım olmadığı belli olmaz mı yani
yok olmuyor.kuaför iyiyse kendi saçın gibi görünmesini sağlıyor.o saçlar zaten kendi saçının rengine boyanıyor aynı olsun diye.Sırıtmaz mı ki? Saçım olmadığı belli olmaz mı yani
Açık saçta aksine lazım çıtçıt.kendin sacina uygun orjinal çit cit alirsan hic siritmaz.
ama zaten senin sacin acik olacak cok ihtiyacin olurmu bilemedim.
şişman nedimeleriznedimem olmayı en cok siz hak ediyorsunuz bebekler..
Daha iyi yanınızda ince görünürümşişman nedimeleriz
oda doğru.Açık saçta aksine lazım çıtçıt.
Topuz ya da toplamalarda araya süngerlerle hallediyorlar o işi hacimli durması için.
Bir arkadaşımın ense topuzunun içine gazete bile sıkıştırıldı
İşte o an çıkmayacakmışsın, evren sana mesajını vermişoda doğru.
benim sacimada sunger koymuslardidurdumu hayir cunku salona cikmadan 10 dk once tansiyonum dustu
cikmasam nolacak nikah coktan kiyilmisti.İşte o an çıkmayacakmışsın, evren sana mesajını vermiş
Kıymasa kaçacakmış harbicikmasam nolacak nikah coktan kiyilmisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?