Geçinemeyenler kulübü

Şaka yapıyorum
Herkesin kendi tercihi, bana ne.
Benim kimliğimi bilenler de var, yüzde bir milyon eminim bir kere bile lafının edilmeyeceğine.
belirli işte çalışana güvenirim ben.kimliğini doğrulatırsam hele.diğerleri sıkıntılı olabilir.meela denizin kocası da belli bir işde çalışıyor o yüzden onada güvenirim

belirli işte çalışana güvenirim ben.kimliğini doğrulatırsam hele.diğerleri sıkıntılı olabilir.meela denizin kocası da belli bir işde çalışıyor o yüzden onada güvenirim
Benim için güvenlik çok önemli bir mesele.
Alelade bir insanım ama fazla konuşkan olduğumdan bilen biri dikkat etse ailemin kapısına kadar yeri bulur.
O sebeple tüm hayatımı reelde açmayacağım, eşimle beraber evimde ağırlamayacağım insana da söylemek gereksiz.
İş o raddeye gelirse kk devreden çıkar benden çünkü.

valla bana herkes guvenebilir
esim devlette abim devlette ikiside devletin guvenlik kurumuna bagli şurda 2 kisi dolandiracagim diye ekmeginden edemem kimsenin sicilini karalayamam.
hele kizimin gelecegini hic yakamam

1 kişi seçtim ben de zaten.2 kişiyi de ismen tanıyorum yıllardır konuşuruz özelden.bir de kim olduğunu kesin bildiğim üye var yıllardır.reelden tanıdığım burda takılan da var mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…