- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.742
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #19.841
yok.güvenilir bir arkadaş o yüzden.kim olduğundan eminimNiye öyle bir şey yaptın cey?
Telefon no sıkıntı...
ben evlenmeden bdv ile tanissaydim kesinlikle evlenmezdimbu siteyi eskiden bileydim avukat olurdum.amma iş çıkar burda .bdv den müşteriler bile yeterdi
Kimseye güvenme, bana bileyok.güvenilir bir arkadaş o yüzden.kim olduğundan eminim
mor mu?yok.güvenilir bir arkadaş o yüzden.kim olduğundan eminim
telefon neden sıkıntıNiye öyle bir şey yaptın cey?
Telefon no sıkıntı...
saklayacak neyim var ayol.okumuş işsiz ev kadınıyım.arkadaş olduğum kişinin de yokkkKimseye güvenme, bana bile
Numara sorgulamadan soyisim öğrenilebildiği için.telefon neden sıkıntı
yok.ankaradan bu arkadaş.yakın oturuyoruzmor mu?
e adımı zaten söyledim filmNumara sorgulamadan soyisim öğrenilebildiği için.
Şaka yapıyorumsaklayacak neyim var ayol.okumuş işsiz ev kadınıyım.arkadaş olduğum kişinin de yokkk
amann benim soyadimi kim napsinNumara sorgulamadan soyisim öğrenilebildiği için.
Aa elecda mı?yok.ankaradan bu arkadaş.yakın oturuyoruz
hayret mora vermis olman lazimdi halbukiyok.ankaradan bu arkadaş.yakın oturuyoruz
belirli işte çalışana güvenirim ben.kimliğini doğrulatırsam hele.diğerleri sıkıntılı olabilir.meela denizin kocası da belli bir işde çalışıyor o yüzden onada güvenirimŞaka yapıyorum
Herkesin kendi tercihi, bana ne.
Benim kimliğimi bilenler de var, yüzde bir milyon eminim bir kere bile lafının edilmeyeceğine.
hayret mora vermis olman lazimdi halbuki
borsa coktu cey ko
bugün 5000 tele kazandık borsadann.yarın da aynı olursa şahaneee.aylardır battıkça battıydıkhayret mora vermis olman lazimdi halbuki
borsa coktu cey kos
Benim için güvenlik çok önemli bir mesele.belirli işte çalışana güvenirim ben.kimliğini doğrulatırsam hele.diğerleri sıkıntılı olabilir.meela denizin kocası da belli bir işde çalışıyor o yüzden onada güvenirim
valla bana herkes guvenebilirbelirli işte çalışana güvenirim ben.kimliğini doğrulatırsam hele.diğerleri sıkıntılı olabilir.meela denizin kocası da belli bir işde çalışıyor o yüzden onada güvenirim
biliyorum rus oldugunu.mor la zaten konuşuyoruz borsa hakkında.telefona gerek yok o istanbulda ben ankara.mor rustur ayrıca
1 kişi seçtim ben de zaten.2 kişiyi de ismen tanıyorum yıllardır konuşuruz özelden.bir de kim olduğunu kesin bildiğim üye var yıllardır.reelden tanıdığım burda takılan da var mesela.Benim için güvenlik çok önemli bir mesele.
Alelade bir insanım ama fazla konuşkan olduğumdan bilen biri dikkat etse ailemin kapısına kadar yeri bulur.
O sebeple tüm hayatımı reelde açmayacağım, eşimle beraber evimde ağırlamayacağım insana da söylemek gereksiz.
İş o raddeye gelirse kk devreden çıkar benden çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?