- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #19.861
Bak benim aklıma hiç dolandırılma meseleleri gelmiyor, direkt güvenlik tehditi gibi.valla bana herkes guvenebilir
esim devlette abim devlette ikiside devletin guvenlik kurumuna baglişurda 2 kisi dolandiracagim diye ekmeginden edemem kimsenin sicilini karalayamam.
hele kizimin gelecegini hic yakamam
Kim 5 kg altın almış ne oluyor ya??biliyorum rus oldugunu.
esinim gecen gun 5kg altin aldigini dokudugumdan beri gozume uyku girmiyopsikolojim bozuldu
bende her insana guvenemem.Bak benim aklıma hiç dolandırılma meseleleri gelmiyor, direkt güvenlik tehditi gibi.
Paratoner gibi insanım, okulda da numune arkadaşlarım oldu.
Öyle ki birkaç ay yakınlaşırdık ders için ortak proje falan, babası arardı ameliyat olacak refakatçi kalır mısın yanında diye, böyle cinsler beni bulur hep.
Bu tür şeyler beni korkutuyor, aranma, davetsiz gelme gitme, zorunda bırakma vs gibi.
yatirim topiginde okumustum ya dolar yukseldigi gun ne oluyor bakmak icin bir arkadas esinin 5kg altin aldigindan bahsetmisti.belkide espiriydiKim 5 kg altın almış ne oluyor ya??
Esi mi sevgilisi mi nisanlisi mi artik kendine 5 kg almış, anlatann kisi de 1 g aldim diyorduyatirim topiginde okumustum ya dolar yukseldigi gun ne oluyor bakmak icin bir arkadas esinin 5kg altin aldigindan bahsetmisti.belkide espiriydi
bende her insana guvenemem.
bir ortama girdiysem insanlari cok fazla izlerim gozetlerim.
ipsiz sapsiz kendine bile hayri olmadigina emin oldugum insanin mumkun degil yaninda oturmam.
alkolik seviyesinde alkol tuketen insanla bile arkadaslik kurmam.
aynen oEsi mi sevgilisi mi nisanlisi mi artik kendine 5 kg almış, anlatann kisi de 1 g aldim diyordu
benim de az ama öz arkadaşım vardır.davetsiz gelen mi kaldı bu zamanda film?akraba bile arıyor uygunmusunuz diye?Bak benim aklıma hiç dolandırılma meseleleri gelmiyor, direkt güvenlik tehditi gibi.
Paratoner gibi insanım, okulda da numune arkadaşlarım oldu.
Öyle ki birkaç ay yakınlaşırdık ders için ortak proje falan, babası arardı ameliyat olacak refakatçi kalır mısın yanında diye, böyle cinsler beni bulur hep.
Bu tür şeyler beni korkutuyor, aranma, davetsiz gelme gitme, zorunda bırakma vs gibi.
aaaa sizdiniz onlar demek konumuzu izleyennnn bak bakkkkkk.aynen o
Seni etiketledim bi soru sordum da cevap alamadim.aaaa sizdiniz onlar demek konumuzu izleyennnn bak bakkkkkk.
ahaha bende sevmem o tipleri.Ya tanışırsın görüşürsün de öyle sürekli sürekli dadanan tipler vardır ya, ben çok çektim onlardan.
Hala çekiyorum desem yeridir.
Üniden sıradan bir arkadaşım geçen tutturdu sizi yazlıkta ağırlayacağım diye, yahu 1 ay önceden bahsediyorum illa eşini çocukları al gel diyor ve arkadaşım da erkek bu arada.
Çok da samimi değiliz yani ailelerimizi bilmeyiz kim nedir diye.
Tutturdu her akşam arıyor falan, kocam artık konuşmasan mı ya laftan anlamıyor adam dedi
biz izleyince nickimiz gorunur amaaaaa sizdiniz onlar demek konumuzu izleyennnn bak bakkkkkk.
Yoo, gayet varbenim de az ama öz arkadaşım vardır.davetsiz gelen mi kaldı bu zamanda film?akraba bile arıyor uygunmusunuz diye?
pardon kuzum ne zaman etiketledin?konu neydi?Seni etiketledim bi soru sordum da cevap alamadim.
ben bakmadım am aarkadaşlar görüyor sanırım şu kadar kişi izliyor diyorlarbiz izleyince nickimiz gorunur amagorunmuyor mu
Kırmızı üyeler nam ı diğer pro lar görür, kacmaaazben bakmadım am aarkadaşlar görüyor sanırım şu kadar kişi izliyor diyorlar
ben fakirim heçç pro olamadım o yüzdenKırmızı üyeler nam ı diğer pro lar görür, kacmaaaz
pro lar goruyor ziyaretciyide ben nicklerde gorunuyor saniyordumben bakmadım am aarkadaşlar görüyor sanırım şu kadar kişi izliyor diyorlar
zaten suan zengin olsanda olamiyosunben fakirim heçç pro olamadım o yüzden
Bugun bu başlıkta. Kimse yoktu ben yazarken sonra.sohbet koyulasinca kaynadi. Profle tiklayinca biz ne goruyorsak karsidakiler de aynısını mi görüyorpardon kuzum ne zaman etiketledin?konu neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?