Geçinemeyenler kulübü

valla bana herkes guvenebilir
esim devlette abim devlette ikiside devletin guvenlik kurumuna bagli şurda 2 kisi dolandiracagim diye ekmeginden edemem kimsenin sicilini karalayamam.
hele kizimin gelecegini hic yakamam
Bak benim aklıma hiç dolandırılma meseleleri gelmiyor, direkt güvenlik tehditi gibi.
Paratoner gibi insanım, okulda da numune arkadaşlarım oldu.
Öyle ki birkaç ay yakınlaşırdık ders için ortak proje falan, babası arardı ameliyat olacak refakatçi kalır mısın yanında diye, böyle cinsler beni bulur hep.
Bu tür şeyler beni korkutuyor, aranma, davetsiz gelme gitme, zorunda bırakma vs gibi.

bende her insana guvenemem.
bir ortama girdiysem insanlari cok fazla izlerim gozetlerim.
ipsiz sapsiz kendine bile hayri olmadigina emin oldugum insanin mumkun degil yaninda oturmam.
alkolik seviyesinde alkol tuketen insanla bile arkadaslik kurmam.

Ya tanışırsın görüşürsün de öyle sürekli sürekli dadanan tipler vardır ya, ben çok çektim onlardan.
Hala çekiyorum desem yeridir.
Üniden sıradan bir arkadaşım geçen tutturdu sizi yazlıkta ağırlayacağım diye, yahu 1 ay önceden bahsediyorum illa eşini çocukları al gel diyor ve arkadaşım da erkek bu arada.
Çok da samimi değiliz yani ailelerimizi bilmeyiz kim nedir diye.
Tutturdu her akşam arıyor falan, kocam artık konuşmasan mı ya laftan anlamıyor adam dedi
bende her insana guvenemem.
bir ortama girdiysem insanlari cok fazla izlerim gozetlerim.
ipsiz sapsiz kendine bile hayri olmadigina emin oldugum insanin mumkun degil yaninda oturmam.
alkolik seviyesinde alkol tuketen insanla bile arkadaslik kurmam.

benim de az ama öz arkadaşım vardır.davetsiz gelen mi kaldı bu zamanda film?akraba bile arıyor uygunmusunuz diye?

ahaha bende sevmem o tipleri.
ben zaten genel olarak insanlarla bulusmayi falanda sevmem.
telefonda konusmayida sevmem sadece mesaj atarim.
hic kimseyle ya çikin çikin gelin kaynatiriz samimiyetim olmadi o yüzden.
bu birazda cocukluktan gelen bir şey.
annem kimsenin evine kolay kolay yollamaz evimize gelecek kisi sayisinida sinirlardi.
mahallede ailesini tanidigi arkadaslarimiz gelebilirdi sadece bizde onlara gidebilirdik vs.

benim de az ama öz arkadaşım vardır.davetsiz gelen mi kaldı bu zamanda film?akraba bile arıyor uygunmusunuz diye?
Yoo, gayet var
Hah ben de öyleyim ve kemik kadronun dışına çıkmam.
Bir insanla 6 aydır görüşmüyorsam, istemiyorumdur yani.
Bu tek değil ki, yine okuldan bir arkadaşım pandemi öncesi babasını kaybetmiş, işte davet edildi herkes falan.
İnsanlık namına gittim, giden tek benim.
Kız yapıştı yahu bana, haftada bir sorar msj atar, annem seni çok sevdi size gelmek istiyoruz, yok çocukları al hadi bize gelin.

Ben gerçekten anlamıyorum, beni mi buluyor yoksa herkes mi böyle yaşıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…