- 15 Temmuz 2013
- 4.617
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.858
- 358
- Konu Sahibi chamallows
-
- #19.881
Haydaaaa o niyezaten suan zengin olsanda olamiyosun
yurt disindakiler olabiliyo sadece.
yanlis hatirlamiyorsam bazi sorunlar olmuş.Haydaaaa o niye
kendi profilimize mi*ben gizledim onu.gizleyince görülmüyor açıksa herkes görebiliyor üye olalnlar diye biliyorumBugun bu başlıkta. Kimse yoktu ben yazarken sonra.sohbet koyulasinca kaynadi. Profle tiklayinca biz ne goruyorsak karsidakiler de aynısını mi görüyor
Aaa ondan mı pro üyelik yeri bulamadım arayıp da zamanında?yanlis hatirlamiyorsam bazi sorunlar olmuş.
ben kazene mesaj atmistim pro nasil olabilirim diye oda turkiyede ki uyelere kapali suan demisti.
sanirim sorun yasayipta siteden gitmek istediklerinde verin benim parami muhabbeti oluyormuş
halbuki paralar ögrencilere burs olarak gidiyor
evet paypal di sanirim oyle biseyle odeme ekrani cikiyorAaa ondan mı pro üyelik yeri bulamadım arayıp da zamanında?
iyi geceler filmHanımlar ben yatayım, dün gece 1,5 saatçik uyuyabildim sadece, fena bastırdı uyku şimdi.
Hepinize iyi geceler
gerçek kişileri anlıyorsun zamanla sitede konuşa konuşa öyle değil mi deniz?tutarlı ve mantıklı oluyor yazdıkları gerçek kişilerin daima.ve aradan zaman geçse de hep aynı bilgileri veriyorlar.ben öyle emin oluyorum meselaiyi geceler film
ben zamaninda taninmamak icin ( çunkü burda şak diye taninacagim konular actigim icin) bazi seyleri degistirirdim sorsan belki hatirlamam, ama simdi çokda umursamiyorum.gerçek kişileri anlıyorsun zamanla sitede konuşa konuşa öyle değil mi deniz?tutarlı ve mantıklı oluyor yazdıkları gerçek kişilerin daima.ve aradan zaman geçse de hep aynı bilgileri veriyorlar.ben öyle emin oluyorum mesela
bilemiyorum valla.kendim en azından gerçek hayatımı yazıyorum.burda hergün farklı bir profil sunsam bir süre sonra gerçek sanmaya başlarım yazdıklarımı.bu da psikolojik bir rahatsızlıktır bence.orta güzellikteyken çok güzel olduğunu iddia etsen maddiyatını farklı anlatsan eğitimini abartsan burdakilere ne?boşa geçiririlen zaman. zaman kaybı olur anca sadece.kazanımın da sıfır olur.ben zamaninda taninmamak icin ( çunkü burda şak diye taninacagim konular actigim icin) bazi seyleri degistirirdim sorsan belki hatirlamam, ama simdi çokda umursamiyorum.
esimin is yerine kadar yazdim yani
o yüzden burda anlatilan herşeylerin de doğruluk payi aramiyorum ama tavirlarindan belli ediyorlar kişiliklerini
konularda ki yorumlarindan ozellikle tartismali konularda ki tavirlarindan usluplarindan fikirlerinden vs.
o konularda evet haklisin.bilemiyorum valla.kendim en azından gerçek hayatımı yazıyorum.burda hergün farklı bir profil sunsam bir süre sonra gerçek sanmaya başlarım yazdıklarımı.bu da psikolojik bir rahatsızlıktır bence.orta güzellikteyken çok güzel olduğunu iddia etsen maddiyatını farklı anlatsan eğitimini abartsan burdakilere ne?boşa geçiririlen zaman. zaman kaybı olur anca sadece.kazanımın da sıfır olur.
o konuda tabiki haklısın.ben de herşeyi yazmıyorum.evimin en özellerini niye paylaşayım tanımadışım insanlarla.ama genel kalıpları hep doğru anlatırım aynı senin gibi.çocuk konusunda iş konusunda para konusunda sağlık tip rutin hayatım konusunda hep gerçekleri yazdım bugüne dek.hayat görüşümü bile yazıyorum beğenmeyen arkadaş olmasın bananeo konularda evet haklisin.
yani lise mezunuyken uni mezunuyum demek,
veya fakirken cok zengin oldugunu iddia etmek falan bunlar psikolojik sorun bana görede.
benim bahsettigim carpitma atiyorum esimle anneme gitmistik soyle oldu ama aslinda annemde degil de evdeyimdir vs.
direk sahsimi belli edecek detaylari es gecerim diyeyim.
iyi geceler cey ceyo konuda tabiki haklısın.ben de herşeyi yazmıyorum.evimin en özellerini niye paylaşayım tanımadışım insanlarla.ama genel kalıpları hep doğru anlatırım aynı senin gibi.çocuk konusunda iş konusunda para konusunda sağlık tip rutin hayatım konusunda hep gerçekleri yazdım bugüne dek.hayat görüşümü bile yazıyorum beğenmeyen arkadaş olmasın bananeiyi geceler deniz
Bir de herkes her şeyi çok biliyor artık. Herkes uzman herkes her konuda yetkin.Aşı karşıtı da çok. Biz çocuklarımıza aşı yaptırmasak görecekler aşı korur mu korumaz mı? Bizim aşılı çocuklarımız koruyor onları yine. Otizm yapar diye aşı vurdurmazlar ama çocuk tablet televizyonla büyür onu umursamaz. Çok kızıyorum ah
Benim kız çarma öğreniyor. Ben sorduğumda bilemiyor ama ödevler 5 dk da yapılıyor. Ne çeviriyor bu kız diye odasını dinledim ki ödevdeki çarpma işlemlerini siriye soruyor benimkisiri ye sor o herşeyi bilerrr
ahahahaBenim kız çarma öğreniyor. Ben sorduğumda bilemiyor ama ödevler 5 dk da yapılıyor. Ne çeviriyor bu kız diye odasını dinledim ki ödevdeki çarpma işlemlerini siriye soruyor benimki
gunaydin hanim ablaGünaydınlar hanımlar mutlu sabahlar olsun hepimize.
Gümaydınlar olsun..gunaydin hanim abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?