Geçinemeyenler kulübü

Kırk yıl düşünsem siriye sormak aklıma gelmezdi. Bu teknoloji bebeleri ile neler yaşayacağız bakalım:)
çok güldüm ya
benim kizada çok nadir telefonu veririm youtube sesli arama yapmayi gostermistim.
sohbet eder gibi konusuyo niloyanin abisi şiir okuyadi ya onu istiyorum diyo
sizinki gelismis model

Havaalanında çok güzel kar yağıyor şu an. Masamdan bir fotoğraf göndereyim:)

Eklentiler

• A2A77E3C-B1A8-4367-88FA-AFC5805858C7.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 29
çok güldüm ya
benim kizada çok nadir telefonu veririm youtube sesli arama yapmayi gostermistim.
sohbet eder gibi konusuyo niloyanin abisi şiir okuyadi ya onu istiyorum diyo
sizinki gelismis model
Seninki de iyiymiş:)) Online eğitim bizimkileri bu noktaya getirmiş. Geçen eve geldim, kendine zoom hesabı açmış. İki arkadaşını da davet etmiş. Beraber zoom üzerinden miniş konuşturuyorlardı 8 yaşında yahu daha:)

Benim kız çarma öğreniyor. Ben sorduğumda bilemiyor ama ödevler 5 dk da yapılıyor. Ne çeviriyor bu kız diye odasını dinledim ki ödevdeki çarpma işlemlerini siriye soruyor benimki
Geç kalmış keşfetmekte ha ha ha. Benim kız siri hoca eşliğinde yapıyor matematikleri ne zamandır

Geç kalmış keşfetmekte ha ha ha. Benim kız siri hoca eşliğinde yapıyor matematikleri ne zamandır
Alemler yaa:) Kapanacak yine okullar sanırım. Benimki iki gün gidiyordu. Haftaya küçük kreşe başlayacak, bakıcı ayrılacak. 5 gün evde olursa ne yapacağız bilmiyorum. İşe götürmem gerekecek muhtemelen

Bazen 10 derece oynuyor evle iş arası. Hatta yağmurlu havada evden çıkıp, Eryaman civarı güneş görüp, Bağlum civarında kar fırtınasına yakalanmışlığım var
Ooo baglumu da biliyoruz anneannem buyukbabam orada yaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…