- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #19.921
Okula gidecek maalesefevden mi yoksa sinavlar icin okulami gidiyolar ?
Dışarı çıkmadım hiç film ama şu an hava iyi gibiBu nasıl bir kar arkadaş...
Tipiden kendimi eve zor attım H Heytttt be sen bile kurtaramazdın beni.
Yaşamkent gene iyi, alacaatlı ve konutkent rezalet durumda, lapa lapa silecek yetişmiyor.
bizim burda atistirip gidiyo sadece bu kadar kar birikmedi hicBu nasıl bir kar arkadaş...
Tipiden kendimi eve zor attım H Heytttt be sen bile kurtaramazdın beni.
Yaşamkent gene iyi, alacaatlı ve konutkent rezalet durumda, lapa lapa silecek yetişmiyor.
bizim burda atistirip gidiyo sadece bu kadar kar birikmedi hic
az oncede buraya yagdi
Durdu şükür.
Deme öyle ben girdim de ne oldu sanki başa bela kemik erimesi,venöz yetmezlik,ve kanser riski ne demelisin bunaErken menopoz diye bir şey var hele günümüzde 30 yaşa kadar indi.
Ay inşallah ya darısı başıma
yakşamlar audrey"Yakşamlar"
Hızlıca ularcasına iyi aksamlar deyince yakşamlar gibi anlaşılıyor ya, oğlum böyle bir kelime var zannediyormuş. Meğer o hep yakşamlar diyormuş
yakşamlar ozaman"Yakşamlar"
Hızlıca ularcasına iyi aksamlar deyince yakşamlar gibi anlaşılıyor ya, oğlum böyle bir kelime var zannediyormuş. Meğer o hep yakşamlar diyormuş
benim kızda babasına oğlum bana da hocam diyor kafayı sıyırdı pandemi de sanırımyakşamlar ozaman
Ahahabu hafta burdan bir arkadaşa telefonumu verdim resmimi attım .dedim ki sitede ilk gören sensin.hadi ya konuştuğun arkadaşlarda mı görmedi dedi cıks dedim.açılışı yaptım kızlarrr.filmdelisi sen hala benden tırs tırs saklan bakalım
valla evet sensin ama bizim kızlar ayy nasıl güvendinn dedi.ben de önce onun kimliğini araştırdım emin oldum dedim ha ha ha.e telefon nondan adını öğrenir dediler adımı da zaten söyledim dedimAhahao şanslı kişi benim dimi ceycey ama sen benim tc kimlik numarama kadae bulursun o kadar döküldüm bee
kar yağmazsa da yaza kuraklık bekliyor biziSelam kızlar,
Kar buraya da geldi. Bıktım usandım ben ya bu sene gelmeyecek herhalde bahar
Öyle ama yine de bıktımkar yağmazsa da yaza kuraklık bekliyor bizi
ben de tam hava almaya çıkalım çocukla diyoruz kar başlıyorÖyle ama yine de bıktım
Selamlar .Selam kızlar,
Kar buraya da geldi. Bıktım usandım ben ya bu sene gelmeyecek herhalde bahar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?