• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Canım ben her iki kızımın da tuvalet eğitiminde gece kaldırmadım hiç. Bir süre kaçırıp, sonra kestiler. Gece kalkmayınca problem olmuyor. Büyüğü de 5 yaşına kadar uyku tulumu ile yatırdım.
ben gece uyandirmakla hatami ettim anlamadim.
simdi ben uyandirmasam da kendi uyaniyo.
nasil duzeltecegim bunu 🤦

artik ayda bir dr yollari gorundu sana 😊
gördün mü mercimeğini :)
Bana kalsa haftada bir gidicem merak ediyorum ama doktorda öyle diyo 10 gün sonra tahlillerle gel sonra ayda bir diye bide kese yuvarlaktı fasülye gibi olmuş deniz 😁

Benim de bugün uzun zaman sonra ilk kez üç gün reglim gecikti, dedim hamilenin sözü tutar derler ah burcu ah😂😂 koşa koşa gittim test yaptım negatif çok şükür😂😂
Ahahahah hahaha 😁 Khomyuk öyle bi haykırdım ki anlatamam 😁😁 baksaydın silik çizgi falan var mı atsana yada resmini :-)

Tövbeler olsun diyorum😳
valla oyle oldu hatira olarak saklayayim diye tedavi doneminde toptan aldigim gebelik testlerini kullaniyodum 15.gun falandi ancak yakaladim 😁
bazilarida boyle yanlis test sonucu hamile olmadigini sanar ya.
yanlis derken o testler belirli beta degerini yakalar idrarda.
o degere ulasmadan yapinca negatif cikabiliyo.

bana dua etsende işlemez o yuzden icim rahat hehehehe 😁
ama benim icin baska bir dua edebilirsin 😁
Ne mesela 😁 ahahah valla Khomyuk Khomyuk eğer öyle birsey olursa Bi Bi kaç hafta fark olacak aramızda ay çok heyecanlı sen niye öyle diyosun deniz bu kadar emin olduğuna göre hiç fanfini yok başka her türlü ihtimal var

Ne mesela 😁 ahahah valla Khomyuk Khomyuk eğer öyle birsey olursa Bi Bi kaç hafta fark olacak aramızda ay çok heyecanlı sen niye öyle diyosun deniz bu kadar emin olduğuna göre hiç fanfini yok başka her türlü ihtimal var
Evet chamallows chamallows sex tövbelisi en güzel korunma yöntemini kullanıyor😅

Back
X