- 1 Kasım 2019
- 2.746
- 5.475
- 158
- Konu Sahibi Bortecineee
-
Öpsün başına koysun, siz geçinemiyorsanız daha da geçinenini bulamazBen gidip kendşm için birşeyler almıyorum, dışarı çıkıp gezip tozmuyorum. Evin mutfak ve temizlik alışverişi dışında alışveriş yapmıyorum
Konunun diğer yarısını da yazsaydınız keşke. Mesela nereye gitmek istiyorsunuz? Sırf eşiniz maddi açıdan tripli diye mi gitmek istiyorsunuz?İyi günler hanımlar.
18 haftalık hamileyim. Eşim memur, kira ödemiyoruz kayınpederimin evinde oturuyoruz. Eşim kredi kartı kullanmaz, anca özel diş tedavilerimizi veya ameliyat vs durum varsa onları taksitlendirmek için vs. kullanır ve her şeyi nakit alır. Ay sonuna 10 gün kala elimizde çok az bir para kalıyor ama ay sonuna kadar aç da kalmıyoruz sıkıntı da çekmiyoruz bana göre. Evimizde her şey var, dolaplarımız dolu. Ben gidip kendşm için birşeyler almıyorum, dışarı çıkıp gezip tozmuyorum. Evin mutfak ve temizlik alışverişi dışında alışveriş yapmıyorum, Ama eşime göre maddi olarak geçinemiyoruz.
Konuyu tam yazamadan yanlışlıkla paylaşmışım. Düzenleyip tekrar paylaştımBaslık ıcerık çorba gıbı olmuş
Birşey anlamadım
Konuyu yazarken yanlışlıkla paylaşa basmışım konuyu tamamlamadan paylaşmış. O yüzden bir sorun oldu.Anlayan varsa şuracıga bir yaziversin hayrina.konu sahibinin sorunu bence iletisimsizlik.konuyu acisindan belli.baslik var konu yok ana düsunce başlıkta gizli sanirim
Bebek alışverişine başladık, ikinci el sıfır temizliğinde bir bebek arabası aldık, 4000 liralık pusetli bebek arabasını 600 tl ye aldık, ama arabayı almaya bile gelmedi benimle babamla gönderdi beni, sonra aldığım arabaya laf etti bu çok büyük arabamıza sığmaz, yanına eşya nasıl koyacağız vs, keşke baston araba alsaydın vs. dedi. Hem beni al diye gönderdi hem de aldığım arabaya laf etti. 1 hafta önce de Bim'e gelen bebek ürünlerinden doğacak bebeğimiz için gerekli olan şeyleri aldım, zıbın, küvet, yorgan, yastık, müslin ve ağız mendili vs gibi, geri kalan biberondur, emzik, battaniye ve biraz üst baş ablamdan geldi ve eltimde kendi kızının sepet beşiğini ve kıyafetlerinden birazını verecek.Ben mi anlamadım.
Nereye gideceksiniz de gitmek istemiyorsunuz?
Bebek alışverişine başladık, ikinci el sıfır temizliğinde bir bebek arabası aldık, 4000 liralık pusetli bebek arabasını 600 tl ye aldık, ama arabayı almaya bile gelmedi benimle babamla gönderdi beni, sonra aldığım arabaya laf etti bu çok büyük arabamıza sığmaz, yanına eşya nasıl koyacağız vs, keşke baston araba alsaydın vs. dedi. Hem beni al diye gönderdi hem de aldığım arabaya laf etti. 1 hafta önce de Bim'e gelen bebek ürünlerinden doğacak bebeğimiz için gerekli olan şeyleri aldım, zıbın, küvet, yorgan, yastık, müslin ve ağız mendili vs gibi, geri kalan biberondur, emzik, battaniye ve biraz üst baş ablamdan geldi ve eltimde kendi kızının sepet beşiğini ve kıyafetlerinden birazını verecek.Konunun diğer yarısını da yazsaydınız keşke. Mesela nereye gitmek istiyorsunuz? Sırf eşiniz maddi açıdan tripli diye mi gitmek istiyorsunuz?
Bebek alışverişine başladık, ikinci el sıfır temizliğinde bir bebek arabası aldık, 4000 liralık pusetli bebek arabasını 600 tl ye aldık, ama arabayı almaya bile gelmedi benimle babamla gönderdi beni, sonra aldığım arabaya laf etti bu çok büyük arabamıza sığmaz, yanına eşya nasıl koyacağız vs, keşke baston araba alsaydın vs. dedi. Hem beni al diye gönderdi hem de aldığım arabaya laf etti. 1 hafta önce de Bim'e gelen bebek ürünlerinden doğacak bebeğimiz için gerekli olan şeyleri aldım, zıbın, küvet, yorgan, yastık, müslin ve ağız mendili vs gibi, geri kalan biberondur, emzik, battaniye ve biraz üst baş ablamdan geldi ve eltimde kendi kızının sepet beşiğini ve kıyafetlerinden birazını verecek.Bı halt anlamayan bi ben olamam
Tamam o zamanKonuyu yazarken yanlışlıkla paylaşa basmışım konuyu tamamlamadan paylaşmış. O yüzden bir sorun oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?