Evet normalde nefret etmek lazım aslında.Aynı şey işte acına acı katması resmen
Belki o durumda nefret edilmesi gerekir ama unutamamk anormallik işte yaşadığımız durum..
Hayatına yeni birini almayı,sevmeyi denedin mi peki canım ?Evet normalde nefret etmek lazım aslında.
Hala nefret edemiyorum.
En son anda bile tek kötü söz söylemedim .
Ama eskisi gibi olmak istiyorum.
Onu beklemek , sevmek istemiyorum artık haketmiyor.
bak sımdı canın sıkkın ayrıldın hayatına yenı bırı gırınce unutacaksın ama sureklı bırılerını hayatına yenı bır kısıyı alarak unutamazsın ... ben kendı adıma soyle dusunuyorum ;Niye ki ama ?
Diğer türlü düşünürsem hep o var düşüncem de.
Gitti o .
Bir sürü insan hayatıma girmeyi denediHayatına yeni birini almayı,sevmeyi denedin mi peki canım ?
Bundan sonra ben de öyle yapacağım ama nasıl işte.bak sımdı canın sıkkın ayrıldın hayatına yenı bırı gırınce unutacaksın ama sureklı bırılerını hayatına yenı bır kısıyı alarak unutamazsın ... ben kendı adıma soyle dusunuyorum ;
kendı kendıme yetıyorum hayatımda bırı olsada olmasada , herzaman hayatımdakı ınsanın sureklı yanımda olacagını dusunmeden bısey yapıyorum , hıcbırseyımı kımseye baglamıyorum
MeeeggGeçer geçer daha öncekiler gibi bu da geçer neler neler gecmedi ki
yine düşer deli divane gönlüm aşka......
Bak bu da bir sezen aksu şarkı sözleri..
Iyi olacaksın
Bende denedim hayatına birini alırsan geçer dediler ...Bir sürü insan hayatıma girmeyi denedi
Hepsini reddettim.
Kabul tmek istediklerim oldu ama edemedim. :)
Sen ?
bıraz pişmiş olmak gerekıyor zamanla bnm gbı dusuneceksın belkı sendeBundan sonra ben de öyle yapacağım ama nasıl işte.
Yemin ettim zaten bir daha böyle incinmeyeceğim diye.
Şu son bikaç ayda çöktüm resmen.
Kilo bile aldım :/
Öyle bi gün olsa ki şu ex şerefsizim hiç aklıma gelmese. :)Kuzuuu
İleti kardesligi
Hah işte bende aynı böyleyim.Bende denedim hayatına birini alırsan geçer dediler ...
Almayı denedim karşımdaki her insanda onu görmeye devam ettim
Karşımdaki benimle ilgili hayallerini anlatırken ben ikimizin hayallerini gördüm..
İçimden hiçbişey gelmedi karşı tarafa
İyi çoçuk zorla kendini dediler zorladım yine yapamadım
Aşk bi kere oluyomuş .. ve Artık benim düşüncemde kimseye aşık olamıcam sevemicem gibi...
Ama istiyorum bu saplantıdan kurtulmak birini yeniden sevmek paylaşmak istiyorum...
İnsanın ümidi de güveni de hayalleri de kendi olacak sadece.bıraz pişmiş olmak gerekıyor zamanla bnm gbı dusuneceksın belkı sende
Unutuluyor kuzum.Öyle bi gün olsa ki şu ex şerefsizim hiç aklıma gelmese. :)
ilkti ve çok çok çok deliydi.Aşık olup ailelerle mücadele edilip evlenen ce sonrası boşanıp tekrar aşık olup evlenen çok kişi var.hemde çok herkes aşık olduğuna kavussaydi zaten o ask olmazdı denir ama su var eğer ilkse ve gerçekse unutulmaz sadece zamanla daha az hatırlarsınız kalbinizin derinliklerine gömülür gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?