Geçiyor Kızlar ama Geçmiyor da ...

ooooffff oooofffffff of

[QUOadTE="Summe, post: 37652314, member: 615950"]Kızlar ne dersiniz binip yanına gideyimmi sizce ? En az 16 saatlik yol [/QUOTE]
Nekadar ciktiniz cnm neden ayrildiniz

başkasında bile kokusunu duysam kötü oluyorum.

Ben kokusunu unuttum ve bu his beni . Tarif edemiyorum . Anlayın .

İlk askimdi bi ara ayrıldık deli gibi agliyordum öyle ki hareketli müzikte bile ağlıyordum o yüzden aylarca hiç müzik dinlemedim mahvoldum ya anlatilmaz sonra biri çıktı o bana çok aşık oldu ben onu sevemedim hep ilk aşkımı anlattim ona ben onun hayaliyle bile mutluyum dedim ama hala beni ikna etmeye çalıştı ama olmadı bi gram sevemedim onu çünkü ilk askimin acisi hiç geçmemişti sonra kismet ya ilk askimla tekrar baristik çok güzel gunlerimiz geçti öyle ki bana yaptıklarını bile unuttum ama gel gor ki unutan sadece sen oluyorsun ama ailem unutmadi ve bizi ayirdilar severek ayrildik.. Şimdi kimse yok nasıl unuturum naparim bilmiyorum ama ilk ayrildigim ki gibi kötü değilim özlüyorum ama artık oluru olmadigini biliyorum çünkü çok ugrastim didindim ama olmadı..

Bu arada ilk aşkım yazdığım bakipta başkası olduğunu düşünme o benim ilk aşık olduğum adamdı ve tek olarakta kalacak. Çok acı çekiyorum ama aşkı yaşamak bile güzel deli gibi sevmek.. Çok sevdim yaa off off gözümden sakinirdim saatlerce onu izleyebilirdim hatirladikca içim kötü oluyor. Ben ailemi ezip gecemedim ama aşkımı elimden aldıkları içinde onlari hiç affetmicem hiç!!

Kafama takılan tek bişi var.
Böyle benim gibi olup da sonra aşık olabilen var mı aranızda ?
Sanki bi daha hiç olmicak gibi geliyor.
Idrak etmen gereken tek sey, hicbir zaman o depderin, sirilsiklam, deli gibi, cilginca cokkkk asik oldugun duygulari yakalayamiyorsun. Bunu yeni bir iliskiye, yeni insanlara yelken acmadan once kabullenmis olman lazim. Cunku kabullenmezsen hem kendine hemde karsindakine gercek ve hak ettigi sansi ve degeri veremezsin, vermezsin.

Ama asik olunuyor, olgunca, gunahiyla sevabiyla, herseyiyle, yinede deli gibi cokkk ve derin sevebiliyor insan.

ne güzel yazmışsın. tam olarak bu.

Senin durumunda ayrı kötü canım ...
Ne desem bilemedim.

Bende sevdim birini. Hem de ne sevmek.. Gel dese tası tarağı toplar giderdim onunla. Ama o şimdi başkasıyla evli. Zamanında çok üzüldüm çok ağladım. Ondan başkasını sevemem sanırdım. Uzun hikaye.. Geçti, 4 sene oldu. Alıştım. Yeniden sevdin mi dersen, evet. Birine attı kalbim yıllar sonra ama yok hayatımda. Belkide olmayan aşkın acısını çekiyorum şuan. Tek bildiğim eskisi kadar gözü kara bağlanamadığım ve bağlanamayacak olmam.
Üzülme. Eğer gerçekten olmayacak gibiyse arama, tüm iletişim yollarını kapa. Bir sonraki aşka kadar kafanı dinle : )

Öyle yapıyorum aramıyorum.
En son ben bitirdim.
Ararsam olmaz.
Bana saygısı kaldıysa azcık o da gider.

unutmakta yeni bir aşka yelken acabilmkte kendi elinde insanın eger hatalı olan sen degilsen tabi cunku hatalı olan tarafda keskeler yiyip bitirir ve acaba onunla olsaydım dahamı guzel olurdu diye bi dusunce hep kafasında olur.. sayısız hayal kırıklıgı yasadım ve herkesin yasabilcegi sıradan terkedişleri olmadı karsı tarafın bendemi sorun var ozellikle sectim bu insanları dedigim zamanlarda oldu ama suan hicbiri umrumda degil cok acı cektim cektigim acıları unutmadım ama o insanlar icin cektigim acıların bosa oldugunu anladım hayatta cok daha buyuk acıları gordukce aşk acısının cok onemli olmadıgının farkına vardım..klişe gibi gelsede zaman herseyin ilacı her gecen gun unutuyorsun

Kızlar siz ce numarasını face ini filan sileyim mi ?
Çok mu çocukça olur ?

Yaa konu taşındı yine kimse bakmıyor.
Sileyim mi silmeyeyim mi ben şimdi?

Yaa konu taşındı yine kimse bakmıyor.
Sileyim mi silmeyeyim mi ben şimdi?
Hayatından silmeye karar vermişsin face de veya rehberde tutsan ne olacak canım ?
Face de sil engelle gitsin
REhberden de aynı şekilde...

Ya bu sefer arkamdan bebekmis zatwn cocukmus zaten filan derse .

bence gerçekten hayatından çıkarmaya karar verdiysen onun senin hakkındaki görüşleri umrunda olmamalı bence. eğer ona ait bir fotoğraf face yada twitterı her gördüğünde üzülüyorsan hepsini sil gitsin

Kafama takılan tek bişi var.
Böyle benim gibi olup da sonra aşık olabilen var mı aranızda ?
Sanki bi daha hiç olmicak gibi geliyor.
Yeniden de aşık olursun. Hayatta herkes bir kez de olsa böyle bir aşk acısı çeker. Bizi öldürmeyen acılar da kuvvetlendiriyor, deneyim de olmuş oluyor. Bir de face i silme bence. Ama rehberinden sil. Sadece ilk yazdığın kısmı okudum. Aramıyorsun onu sanırım, bırak seni o silsin. Sen onun ismini aratıp bile silme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…