Geçiyor Kızlar ama Geçmiyor da ...

ruyanda bile gördüğünde sabah mutlu hissederek uyandıgın insannın üzerinde bıraktıgı hissi unutamıyorsun,bi zaaman sora aklında kalan geçirdiğiniz yüzlerce vakıt 10lara düşüo kaybolabiliyor ama o hisler unutulmuo.onun için bi daha aşık olmak ilki kadar güsel gelmes üzerinde yapmacık durur gibi he ama derinden sevebilirsin birini çok teepelerde aşkı yasamak deilde içinde derinlerde sewgini yaşarsın.

Bende hep insan bikez asik olur diye dusunurdum ama oluyormus..hemde yasa falan hicbiseye bakmadan ilkinden bile daha agir basan duygularla..ilkini hatirliyorum amasonraki var yaa sanki daha oncekini sevmemisim gibi hissettiriyor..haa unutmak dersen zor iste...cunku asik oldugun adamdan ayrilmak bide ustune terkedilmek bana pek
kolay gelmedi..hala unutamiyorum..kimseyi
sevemiyirum..tanistiklarimda onu
ariyirum....ama el mecbur evlendi bile
unutmak farz artik bana ve insallah yeniden
sevip sevilebilcegim birini bulurum..umutsuz
vaka gibi hissediyorum kendimiii

Şu an bile arasam mi diye aklımdan geçmeye basladi başka şeyler düşünmeye çalışıyorum

Dönüşü yok mu?
Kesin final mi?
Kız senin yaptığın yorumu yiyim ben ya . güldürdün
Ona bi daha sana asla dönmicem dedim .
Ha çaba sarfetse , düzelse . Aşık olduğum o olduğunu görsem koşa koşa giderim.
Oda öyle olmayacağı için kesin final gibi görünüyor :)

[Q"Summe, post: 37650883, member: 615950"]ilkti ve çok çok çok deliydi.
Sadece artık acıtmasada yeter bana .

Gecer acısı sadece zaman gerekir.inşallah karşınıza öyle biri çıksın ki şuan ki uzulmelerinize gülüp geçin...[/QUOTE]
Umarim oyle olur .

oo hemde nasıl geçiyor, gün geliyor uğruna terk edildiğin kadınla çocuklarının videosuna bakıp gülüyorsun.. kerata aynı babası diyorsunAcın, öfken , kinin hepsi diniyor

Ama sen niçin bittiğini anlatmadığın için dönüşü olabilir mi diye düşünüyor insan.. Hani aldatma vs gibi ciddi bi durum yoksa neden olmasın..

Kafama takılan tek bişi var.
Böyle benim gibi olup da sonra aşık olabilen var mı aranızda ?
Sanki bi daha hiç olmicak gibi geliyor.
bi laf varya çivi çiviyi sökermiş ....acını unutturacak şeyde yeni bir aşk...

unutmak kolaymı deme unutursun mihribanım,oglun kızın olsun hele unutursun unutursun mihribanım.....

Hayranim böyle güçlü bayanlara .
şu an değil evlenmesi biriyle olmasi düşüncesi bile mahvediyor beni

Onu hiç bi zaman unutamayacak olmak hissi o kadar kötü ki .

Ama sen niçin bittiğini anlatmadığın için dönüşü olabilir mi diye düşünüyor insan.. Hani aldatma vs gibi ciddi bi durum yoksa neden olmasın..
Yok aldatma yok ama
bencillik var o sadece kendini düşündü .
Bu kadar basit aslında .

Hayranim böyle güçlü bayanlara .
şu an değil evlenmesi biriyle olmasi düşüncesi bile mahvediyor beni

beni de kahrederdi henüz ayrıldığımız günlerde acım tazeyken evlenmesi. ama zaman geçtikçe inan daha az acıtıyo hatta bir süre dha geçince hiç acıtmıyo

oo hemde nasıl geçiyor, gün geliyor uğruna terk edildiğin kadınla çocuklarının videosuna bakıp gülüyorsun.. kerata aynı babası diyorsunAcın, öfken , kinin hepsi diniyor
Helâl olsun valla.
ulasabilcegim yerde olsanız da ellerinizi opsem

Senin durumun iyi gibi geldi bana çünki bi sonraki gelen de tamamen unutturur sana sanki .
Inşallah karşına tam istediğin gibi biri çıkar

bi laf varya çivi çiviyi sökermiş ....acını unutturacak şeyde yeni bir aşk...

unutmak kolaymı deme unutursun mihribanım,oglun kızın olsun hele unutursun unutursun mihribanım.....

Bence ben böyle herkesi reddede reddede evde kalacam sonra konu açarım burda evlenemedim diye

Belki düzelir o zaman?

Senin durumun iyi gibi geldi bana çünki bi sonraki gelen de tamamen unutturur sana sanki .
Inşallah karşına tam istediğin gibi biri çıkar
zaman herseyin ilacı zaman öyle seyler getiriyoki gün gelecek burdaki yazını okuyup güleceksin....

Belki düzelir o zaman?
Meeg keşke keşke keşke ama umit görmüyorum ben .
Düzelecek olsa bile kendi deyimiyle o ailesinden kurtulacak kafasını toplayabilecek . Böyle diyor . Anca o zaman düzelir bu da zaten en az 1 sene demek .
Kpss kazanacak başka bi sehre gidecek vs vs vs
o zamana kadar ben onun acısını mı çekeyım yazık bana

Ben 14 yaşında aşık olduğum çocuktan 20 yaşındayken ayrıldım. Şimdi 26 yaşındayım, kimler geldi kimler gitti, sevgilim oldu, flörtlerim oldu, bu süre içinde neredeyse hiç yalnız kalmadım. Onun üstüne bir de 4 yıllık ilişki bitirdim.
Ama ne biliyor musun, o ilk aşık olduğun, gerçekten aşık olduğun insanı hiçbir zaman tam manasıyla unutamıyorsun. Haftada en az iki kere rüyamda görüyorum. Bazen yolda görüyorum, konuşmuyoruz, birbirimizin yüzüne bile bakmıyoruz ama yine de içim cız ediyor.
Annesiyle, babasıyla, kız kardeşiyle hala görüşüyorum. Hatta dün akşam onlardaydım, ben olduğumda eve adımını atmıyor. Bunlar koyuyor tabii insana...
Sözün özü; unutuyorsun da aslında ama öyle tam da unutamıyorsun.. Hasret yeni bir aşka kadar sürüyor sadece...
Bence ben böyle herkesi reddede reddede evde kalacam sonra konu açarım burda evlenemedim diye

Yahu bak detay bilmiyoruz..
Belki böyleyken böyle diye anlatsan başka fikirler gelecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…