Şu an bile arasam mi diye aklımdan geçmeye basladi başka şeyler düşünmeye çalışıyorumruyanda bile gördüğünde sabah mutlu hissederek uyandıgın insannın üzerinde bıraktıgı hissi unutamıyorsun,bi zaaman sora aklında kalan geçirdiğiniz yüzlerce vakıt 10lara düşüo kaybolabiliyor ama o hisler unutulmuo.onun için bi daha aşık olmak ilki kadar güsel gelmes üzerinde yapmacık durur gibi he ama derinden sevebilirsin birini çok teepelerde aşkı yasamak deilde içinde derinlerde sewgini yaşarsın.
Kız senin yaptığın yorumu yiyim ben ya .Dönüşü yok mu?
Kesin final mi?
[Q"Summe, post: 37650883, member: 615950"]ilkti ve çok çok çok deliydi.
Sadece artık acıtmasada yeter bana .
Ama sen niçin bittiğini anlatmadığın için dönüşü olabilir mi diye düşünüyor insan.. Hani aldatma vs gibi ciddi bi durum yoksa neden olmasın..Kız senin yaptığın yorumu yiyim ben ya .güldürdün
Ona bi daha sana asla dönmicem dedim .
Ha çaba sarfetse , düzelse . Aşık olduğum o olduğunu görsem koşa koşa giderim.
Oda öyle olmayacağı için kesin final gibi görünüyor :)
bi laf varya çivi çiviyi sökermiş ....acını unutturacak şeyde yeni bir aşk...Kafama takılan tek bişi var.
Böyle benim gibi olup da sonra aşık olabilen var mı aranızda ?
Sanki bi daha hiç olmicak gibi geliyor.
Hayranim böyle güçlü bayanlara .ben de yaklaşık 4 yıl önce böyle bi aşkın sonunda aynı duygular içerisinde kala kalmıştım. kişiden kişiye, yaşanılanlardan da farklı olarak süre değişebilir ama ben aklımı başıma toplayıp kimseye güvenmeyerek 2 yıl gibi bi süre yalnız kaldım (yani kimseyle sevgili olmadım ısınamadım sevemedim)
sonra aşık oldum mu evet tekrar aşık oldum ayaklarım yerden kesilircesine değil ama bitti üzüldüm mü evet üzüldüm (kesinlikle ilki kadar değil)
daha sonra başkası da oldu yine bitti ve bu şekilde izleri bi şekilde örselendi.
hatta bikaç ay önce evlenmiş duyduğumda bile içim acımadı. güçlü hissettim
Onu hiç bi zaman unutamayacak olmak hissi o kadar kötü ki .ruyanda bile gördüğünde sabah mutlu hissederek uyandıgın insannın üzerinde bıraktıgı hissi unutamıyorsun,bi zaaman sora aklında kalan geçirdiğiniz yüzlerce vakıt 10lara düşüo kaybolabiliyor ama o hisler unutulmuo.onun için bi daha aşık olmak ilki kadar güsel gelmes üzerinde yapmacık durur gibi he ama derinden sevebilirsin birini çok teepelerde aşkı yasamak deilde içinde derinlerde sewgini yaşarsın.
Yok aldatma yok amaAma sen niçin bittiğini anlatmadığın için dönüşü olabilir mi diye düşünüyor insan.. Hani aldatma vs gibi ciddi bi durum yoksa neden olmasın..
Hayranim böyle güçlü bayanlara .
şu an değil evlenmesi biriyle olmasi düşüncesi bile mahvediyor beni
Helâl olsun valla.oo hemde nasıl geçiyor, gün geliyor uğruna terk edildiğin kadınla çocuklarının videosuna bakıp gülüyorsun..kerata aynı babası diyorsun Acın, öfken , kinin hepsi diniyor
Senin durumun iyi gibi geldi bana çünki bi sonraki gelen de tamamen unutturur sana sanki .Bende hep insan bikez asik olur diye dusunurdum ama oluyormus..hemde yasa falan hicbiseye bakmadan ilkinden bile daha agir basan duygularla..ilkini hatirliyorum amasonraki var yaa sanki daha oncekini sevmemisim gibi hissettiriyor..haa unutmak dersen zor iste...cunku asik oldugun adamdan ayrilmak bide ustune terkedilmek bana pek
kolay gelmedi..hala unutamiyorum..kimseyi
sevemiyirum..tanistiklarimda onu
ariyirum....ama el mecbur evlendi bile
unutmak farz artik bana ve insallah yeniden
sevip sevilebilcegim birini bulurum..umutsuz
vaka gibi hissediyorum kendimiii
bi laf varya çivi çiviyi sökermiş ....acını unutturacak şeyde yeni bir aşk...
unutmak kolaymı deme unutursun mihribanım,oglun kızın olsun hele unutursun unutursun mihribanım.....
zaman herseyin ilacı zaman öyle seyler getiriyoki gün gelecek burdaki yazını okuyup güleceksin....Senin durumun iyi gibi geldi bana çünki bi sonraki gelen de tamamen unutturur sana sanki .
Inşallah karşına tam istediğin gibi biri çıkar
Meeg keşke keşke keşke ama umit görmüyorum ben .Belki düzelir o zaman?
Bence ben böyle herkesi reddede reddede evde kalacamsonra konu açarım burda evlenemedim diye
Yahu bak detay bilmiyoruz..Meeg keşke keşke keşke ama umit görmüyorum ben .
Düzelecek olsa bile kendi deyimiyle o ailesinden kurtulacak kafasını toplayabilecek . Böyle diyor . Anca o zaman düzelir bu da zaten en az 1 sene demek .
Kpss kazanacak başka bi sehre gidecek vs vs vs
o zamana kadar ben onun acısını mı çekeyım yazık bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?