aynen oyle ...İnsanın ümidi de güveni de hayalleri de kendi olacak sadece.
Öncelik başka biri olmayacak .
Bunu iyi anladım.
Ilk aşkın laneti mi desekBen 14 yaşında aşık olduğum çocuktan 20 yaşındayken ayrıldım. Şimdi 26 yaşındayım, kimler geldi kimler gitti, sevgilim oldu, flörtlerim oldu, bu süre içinde neredeyse hiç yalnız kalmadım. Onun üstüne bir de 4 yıllık ilişki bitirdim.
Ama ne biliyor musun, o ilk aşık olduğun, gerçekten aşık olduğun insanı hiçbir zaman tam manasıyla unutamıyorsun. Haftada en az iki kere rüyamda görüyorum. Bazen yolda görüyorum, konuşmuyoruz, birbirimizin yüzüne bile bakmıyoruz ama yine de içim cız ediyor.
Annesiyle, babasıyla, kız kardeşiyle hala görüşüyorum. Hatta dün akşam onlardaydım, ben olduğumda eve adımını atmıyor. Bunlar koyuyor tabii insana...
Sözün özü; unutuyorsun da aslında ama öyle tam da unutamıyorsun.. Hasret yeni bir aşka kadar sürüyor sadece...
Ben o konulardan çok açmıştım herkes ayrıl bitir diyodu bana :/Yahu bak detay bilmiyoruz..
Belki böyleyken böyle diye anlatsan başka fikirler gelecek..
İlk aşkın laneti de diyebilirsin, bir sevgiliyle yaşanılabilecek her şeyi onda yaşadığımız için de unutulmaz oluyor olabilir.Ilk aşkın laneti mi desek
Yok evlense şu an ölürüm heraldeEvlimi artık o...
Yıldız da ne orjinal bikadın seviyorum ya..
Hayatta hiçbi sey unutulmuyor...unutmş gibi yapıoz. Alışıyoz iste..
Belki düzelir ? Sonuçta hala ailesiyle görüşüyorsun . Neden bitti ki sizinİlk aşkın laneti de diyebilirsin, bir sevgiliyle yaşanılabilecek her şeyi onda yaşadığımız için de unutulmaz oluyor olabilir.
Belki de ilk aşktan sonrakilere sadece ilk aşkın yarasını gösteriyoruz...
Velhasılı zor işler bunlar...
Benim de kabuk bağlayan yaramı kanattın resmen..
Kafama takılan tek bişi var.
Böyle benim gibi olup da sonra aşık olabilen var mı aranızda ?
Sanki bi daha hiç olmicak gibi geliyor.
Böyle şeyler okuyunca ümitleniyorum :).canım daha öncesinde bende sevdiğimden ayrılmak zorunda kalmıştım öyle böyle değildi.onsuz bir saniye bile yapamam derdim.biz bide severek ayrıldık.ailem istemedi.sonrasında hiç sevemeceğim evlenemeceğim derken kalbim tkrar çarptı şuanki eşim için.evet o dönem kolay atlatılmıyor untmak değilde insan alışıyor diylim.ama emin ol tekrar seviyorsun.sadece zamana bırakmak acınıda yaşamak lazım.
Biz aynı memleketliyiz ve aynı yerde oturuyoruz.Belki düzelir ? Sonuçta hala ailesiyle görüşüyorsun . Neden bitti ki sizin
Üzüldüm . Cok cok üzüldüm ...Biz aynı memleketliyiz ve aynı yerde oturuyoruz.
Ortaokulu beraber okuduk.
16 yaşındaydık sevgili olduğumuzda, sonra lise bitti vs. üniversiteye hazırlanırken ikimizde istanbul dışı hiç yazmadık birbirimizden ayrılmamak için... Ama İstanbulda'da onun istediği bölümler olmadı falan derken İstanbul'da özel bi üniversiteye kaydoldu bu. Sonra okula başlayınca oradaki arkadaş ortamı, bir de okul eve uzaktı orada ev tutmuşlardı ona, evden ve benden uzak oluşu birbirimizden kopmamıza neden oldu.
Sonra ben çok çabaladım ama olmadı, kısmet değilmiş... Ama şimdi gelse tekrar benimle ol dese her şeyi herkesi bi kenara iterim.
Zaten azıcık gözünü açsa gerizekalı benden başka kimseyle mutlu olamadığını görecek ama yine de kızamıyorum ona.Üzüldüm . Cok cok üzüldüm ...
Beni biri benim onu sevdiğim gibi sevse hiç bişi olmasa kiyamazdim üzülürdüm .
Açıklama yapmak zorunda hissederdim kendimi .
Kızlar ne dersiniz binip yanına gideyimmi sizce ? En az 16 saatlik yol
valla bir ara aşk acısında ölecektim neyseki barıştık :)))sen = ben demektir. :) Hoş geldin.
Umarım atlatır mutlu oluruz.
yüzyüze konuşmak iyidir..Kızlar ne dersiniz binip yanına gideyimmi sizce ? En az 16 saatlik yol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?