• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmek bilmeyen iç sıkıntım

serseri sittin

Marşmallow
Kayıtlı Üye
22 Mart 2018
239
145
53
mersin
Merhaba bayanlar. uzun zamandir carpıntı sorunu yasiyorum. yillardir. taşikardim var. gercekten biktim artik. bide panik atakla ugrasiyorum. panik ataktan surekli carpinti olurmu acaba. iç sıkıntısıda cabasi. ilac kullaniyorum. doz yukselltik. 3 gundur ilaci her alisimda buyuk bir iç sıkıntısı huzursuzluk oluyor. herhalde anca ölünce huzur bulacağim

Doktorunuza söylediniz mi? Belki ilacın yan etkisidir. Bir de alternatif tıp deneyin. Bitkisel bişeyler araştırın derim.

Doktorunuza söylediniz mi? Belki ilacın yan etkisidir. Bir de alternatif tıp deneyin. Bitkisel bişeyler araştırın derim.
daha once kullandigim ilac cok kotu yapmisti beni. intihari dusunuyordum. degstrdi ilaci iyi gelmis gibiydi. dusuk doz basladim sonra yukselltm sonra rekrar dudurduk. uzun zaman dusuk dozda kullandm. ataklar cogalinca tekrar yuksellti dozu. bilmiyorum huzursuzum. iyiyken aniden geliyo

Psikiyatriye değil de psikoloğa bir görünseniz. Bazen konuşarak halledebileceğimiz şeyler için bile doktorlar ilaç yazabiliyor. Belki terapi iyi gelir?

Pozitif olmayla ilgili yazilar , videolar var internette. Hic baktiniz mi? Senin panik atak gibi ekstra bir durumun var ama. Bazen benimde canim sikildiginda bunlari okuyunca dinleyince mutlu oluyorum. Ufak seyler bile mutlu ediyor . Bardagin dolu tarafini goruyorum. Bakis acim degisti. Belki sizede fayddasi olur.

Pozitif olmayla ilgili yazilar , videolar var internette. Hic baktiniz mi? Senin panik atak gibi ekstra bir durumun var ama. Bazen benimde canim sikildiginda bunlari okuyunca dinleyince mutlu oluyorum. Ufak seyler bile mutlu ediyor . Bardagin dolu tarafini goruyorum. Bakis acim degisti. Belki sizede fayddasi olur.
zaten eskisi gibi degilim. cok nsof cok kirilgandim. simdi oyle degil. ama bu ic sikintisi birakmiyo pesimi. cok iyiyim mutluyum. bir anda geliyo. kalabaligin icinde ozellikle. birden sessizlesiyorum. bayilmamak icin dua ediyorum

Merhaba bayanlar. uzun zamandir carpıntı sorunu yasiyorum. yillardir. taşikardim var. gercekten biktim artik. bide panik atakla ugrasiyorum. panik ataktan surekli carpinti olurmu acaba. iç sıkıntısıda cabasi. ilac kullaniyorum. doz yukselltik. 3 gundur ilaci her alisimda buyuk bir iç sıkıntısı huzursuzluk oluyor. herhalde anca ölünce huzur bulacağim
İlk 15 gün o iç sıkıntısı ve çarpıntıları ilacın dozunu attırdığınjz için yan etki olarak yaşayacaksınız. Ben de anksiyete ve depresyon hastasıyım. İlaca başlarkenki ve doz artırımında ilk 15 gün hiç bir yere sığamıyorum. İçim kavruluyor sıkıntıdan, uçuklar çıkartıyorum. Ama 1 ay sonrası huzur. Sabredin, Allah yardımcınız olsun.

İlk 15 gün o iç sıkıntısı ve çarpıntıları ilacın dozunu attırdığınjz için yan etki olarak yaşayacaksınız. Ben de anksiyete ve depresyon hastasıyım. İlaca başlarkenki ve doz artırımında ilk 15 gün hiç bir yere sığamıyorum. İçim kavruluyor sıkıntıdan, uçuklar çıkartıyorum. Ama 1 ay sonrası huzur. Sabredin, Allah yardımcınız olsun.
sagolun. hepimizin allah yardimcisi olsun. bugun gun icinde iki defa kalbim sikisti panik geldi. dayanamamayacagim diye dusunuyorum her seferinde. su an uzandim gecti. doktorumada ulasamiyorum. izinde

Panik atak carpinti yapar. Benim de carpinti oluyordu doktora gittim ve fiziksel bi sorun gorunmedi. Stress ve kafeinden uzak dur panik atagi tetikliyor. Benim uzun zamandir yogun ataklarim olmuyor. Durduk yere baslarsa hemen esimle sohbet ediyorum, oyun oynuyorum kafami dagitiyorum geciyor.

Panik atak olup çarpıntısı olmayan varmı .
Kalp carpamiyorsa korkun

oylede cok hizli atiyor. bir huzursuzluk degisim oluyor. kalbim sikisiyor.allah sifa versin bu dertten muzdarip olanlara
Amiiiiiin
Beslenme ve vitaminler önemli. Kolojen beslenme sinirleri güçlendiriyor.probiyotikler çok iyi geliyor.
3 yıldır diyabetimde olduğu halde hiç antidepresan kullanmıyorum . Diyabet içinde ilaç almıyorum.ilac kullandığım donemden daha iyiyim Rabbimin izniyle

Terapi desteği olmadan sadece ilaç kullanmak yarım bir tedaviden başka bir şey değil. Üstelik bu şekilde insanların umudu da tükeniyor. ‘Yıllardır ilaç kullandım neden düzelmiyorum, hayat boyu böyle olacağım vs’ . Artık tüm araştırmalar çok net bir şekilde bunu destekliyor: ilaç+ terapi, en etkili sonuçları veriyor.

Ek olarak şunu da belirtmek isterim ki olaya bütüncül açıdan yaklaşın. Zihin, beden, ruh üçlüsü birbirinden ayrı düşünülemez. Hepsi etkileşim içindedir. Beslenmenizden tutun, zihinsel süreçlerinize kadar her konuda kendinize yatırım yapmanız gerekiyor. Bu da yeni bir yaşam tarzı oluşturmak oluyor ki emek gerektirir. Okumaktan, araştırmaktan ve alternatifleri denemekten çekinmeyin. Geçmiş olsun.

sagolun. hepimizin allah yardimcisi olsun. bugun gun icinde iki defa kalbim sikisti panik geldi. dayanamamayacagim diye dusunuyorum her seferinde. su an uzandim gecti. doktorumada ulasamiyorum. izinde
Çok zor bunu yapmak biliyorum ama şunu aklınızdan çıkartmamaya çalışın; her seferinde geçiyor, dün yine böyle hissetmiştim ve dakikalar sonra geçecek, bunu biliyorum, ilacın yan etkileri bu..Kendinize sürekli bu cümleleri söyleyin o an. Ah yaşayan bilir, ama geçtiğini de biliyoruz bir süre sonra Allahtan.

Back
X