Geçmek bilmeyen iç sıkıntısı huzursuzluk..

Cok haklısiniz en kisa surede gidecegim iyilesmem gerek..insan kendisi mutsuzken baskalarinida mutlu edemiyor malesef.Cok tesekkurler

Hep yazalim lutfen suan biraz rahatladım hep kendimi sucluyordum bir benmi boyleyim diye desteginiz icin cok tesekkurler

Kahve, kafeinli icecekler etkiliyormus diye okudum.Yiyecek konusunda da anksiyeteli gunünüzde şekerli gıdaları fazla tüketmemek gerekliymiş. Nabiz hizlandiriyor zaten.Melisa çayının sakinlestirici etkisi var anksiyeteye iyi geliyor onu tavsiye ederim.

Teşekkür ederim dikkat edeceğim

Kahve en cok tukettigim artik icmemem gerek yani

Bir kaç gün şeker kahve kullanımı azaltalım yada bırakalım bakalım ne olacak sonuçları yazalım

İlerde bir whatsapp grubu mu kursak anksiyeteliler kulübü gibi.ne yapsak ben de bilmiyorum.sohbete nerden devam ederseniz mutlaka katılırım.burdan uygun bir bölumde başlikta olabilir.sohbet olarak yazmak yasak mi pek bilmiyorum.degilse burayi yoklariz ara ara

yasak değilse buraya yazabiliriz editörlere sormak lazım

Canım takipte kal simdilik burdan devam edelim destek olalim birbirimize insallah ayni sorunlari yasayanlarada bir faydamiz olur

Gunluk enerjini atamamandan kaynaklanabilir kendine ugraslar bul senk mutlu edicem bi isi yaparken yarida birakma yarida birakilan her dusunce ve olay insani kemirir aklina aklina mutsuzlukla ilgili dusunceler geldikce onlari kova seni mutlu edicek seyleri sktif sekilde yap kendi icinde hayaller kurma hayallerin seni hedefine giturur ama fazla hayal kurmak gercek dunyayla baginj keser

Günaydın kızlar Lut_ran Cute2019 dün gece uykuya dalmak çok zor oldu 10 15 dk ben iyiyim diye telkin ettim kendimi sonra elhamdulillah zikrine devam ederken uyuyakalmışım
İç sıkıntım bugün daha az şükür
Kahve içmeyecegim bugün inşaAllah
Çikolata vs yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…