Cok haklısiniz en kisa surede gidecegim iyilesmem gerek..insan kendisi mutsuzken baskalarinida mutlu edemiyor malesef.Cok tesekkurlersızın psıkolog yad psıkyt gıtmenız lazım...hepımız ınanclı ınsnalarız...tabıkı duada edecegız...derdı veren dermanıda verır...ama bu psıkolojık rahatsızlıklar sadece okumakla felan olacak ısler degil...dermanınızı bu ıslerın tahsılını yapan bırıne giderek vesıle olacak birini bulacaksınız...ayrıca nekadar zaman kaybetmezssenız okadar ıyı...ha fızıksel hastalıklarda erken tedavı ha ruhsal rahatsızlıklarda fark eden birşey yok...lutfen gıdın ve destek alın hayatı kendınıze ve etrafınızdakı ınsnalara cekılmez yapmadan...psıkolga gitmek sadece kendiniz ıcın degil sevdıklerınız ıcınde yapmanız gerek bir seydır.
Hep yazalim lutfen suan biraz rahatladım hep kendimi sucluyordum bir benmi boyleyim diye desteginiz icin cok tesekkurlerGeçecek arkadaşlar iyileşeceğiz bizler çok hassas insanlariz o yüzden yasiyoruz bunları.Çok kötü oldugumuzda yazalim buraya.Nefesimiz yetmediğinde soluk alacağımız bir durak gibi. bu konuyu takipte kalacagim birbirimize destek oluruz.Yalnız degiliz.Bizi bizden başka kimse anlayamaz.
Teşekkür ederim dikkat edeceğimKahve, kafeinli icecekler etkiliyormus diye okudum.Yiyecek konusunda da anksiyeteli gunünüzde şekerli gıdaları fazla tüketmemek gerekliymiş. Nabiz hizlandiriyor zaten.Melisa çayının sakinlestirici etkisi var anksiyeteye iyi geliyor onu tavsiye ederim.
Kahve en cok tukettigim artik icmemem gerek yaniKahve, kafeinli icecekler etkiliyormus diye okudum.Yiyecek konusunda da anksiyeteli gunünüzde şekerli gıdaları fazla tüketmemek gerekliymiş. Nabiz hizlandiriyor zaten.Melisa çayının sakinlestirici etkisi var anksiyeteye iyi geliyor onu tavsiye ederim.
Gunde bir fincan en fazla 2.Kahve en cok tukettigim artik icmemem gerek yani
Ben her gün içiyorum 2 3 kupaGunde bir fincan en fazla 2.
ben de iciyorum ama fazlasi zararmis 4-5 fincan kadari .kalbi küt küt attiriyor nabiz hizlaniyor
Eyvah çok azalt mutlakaBen her gün içiyorum 2 3 kupa
İnşaAllah elimde değil sanki uykum açılmıyor içmeyince stres oluncada içmek istiyorumEyvah çok azalt mutlaka
yasak değilse buraya yazabiliriz editörlere sormak lazımİlerde bir whatsapp grubu mu kursak anksiyeteliler kulübü gibi.ne yapsak ben de bilmiyorum.sohbete nerden devam ederseniz mutlaka katılırım.burdan uygun bir bölumde başlikta olabilir.sohbet olarak yazmak yasak mi pek bilmiyorum.degilse burayi yoklariz ara ara
Canim konuyu izlemeye al burdan konusalim hep destek olalim birbirimizeTakip edecek konuyu gündemde tutacak biri bir başlık açarsa takip eder ve katılırım bu konuyla ilgili
Canım takipte kal simdilik burdan devam edelim destek olalim birbirimize insallah ayni sorunlari yasayanlarada bir faydamiz olurİlerde bir whatsapp grubu mu kursak anksiyeteliler kulübü gibi.ne yapsak ben de bilmiyorum.sohbete nerden devam ederseniz mutlaka katılırım.burdan uygun bir bölumde başlikta olabilir.sohbet olarak yazmak yasak mi pek bilmiyorum.degilse burayi yoklariz ara ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?