Bende birakmakta gönüllü degildim ama cenaze evine gotürmek istemedim o kadar insanin icine. E o da babaanne ya bakmak sevmek istiyo herhalde diye dusundüm ama hata etmisim2 aylık bebeğe kim baktı bu süreçte
Kimseye bırakmayın çocuğunuzu Kv kırılmasın diye bırakmışsınız ama bakmamış
Çocuk öyle her önüne gelene bırakılmaz
Tesekkur ederim onu da denedim soguk sicak her seklini ama malesefDemekki kaynananızın derdi torununa bakmak değil, annenize baktırmamak. İçinize atmayın yeri gelince çatır çatır söyleyin.
Mastit için herşey denedim demişsiniz. Lahanayı haşlayıp göğsünüze sıcak pres yaptınız mı? Bende işe yaramıştı.
Soylenen kv bu sefer mubatap almadim hatta tamamen konusmayi kestim ama kendisi yüzsüzdür hic bisey olmamis gibi devam eder eminim kiSöylenen kv mi eş mi ? Eger kv ise niye ciddiye alıyosun alma sinir bozucu evet ama muhattaba alma haa alıyosan da cevabini ver yutma.
Rabbim veriyo sabrini galiba bende sasiriyorum kendime. Biktirdi bezdirdiYa ne sabır var sende vallahi pes!
Herkes saygıyı haketmez senin kaynanan sınırlarını çoktannn aştıı
Bi ev dolusu insanin icine sokmaktan daha mantikli geldi babaannesine birakmak ama bu sondu zatenKim ne derse desin 2aylık bebeği kimseye bırakmam.
Çok geçmiş olsun... bence eşin gitsin görüşsün annesiyleRabbim veriyo sabrini galiba bende sasiriyorum kendime. Biktirdi bezdirdi
Canimla ugrasirken onun tripleri agir geldi bu sefer
Bi ev dolusu insanin icine sokmaktan daha mantikli geldi babaannesine birakmak ama bu sondu zaten
Arada cocuk var bilmem ne diye bahane etmicem artik fazla gorusmek istemiyorum biktirdi. Dedigin gibi butun psikolojimi bozdu ya tedavi olsun yada benden uzak olsunÇok geçmiş olsun... bence eşin gitsin görüşsün annesiyle
bende bildiğim için söylüyorum bu kadınla fazla görüşüp psıkolojını bozma
Evet bugn bende anladim umrunda degilmis bosu bosuna dert etmisim darildi diyeBaşsağlığında minicik bebekle günlerce oturmanızı beklemez ki kimse 15 20 dk durulsa anlayışla karşılarlar. Zaten babaannesinin de umrunda değilmiş amaç torun değil dünürle yarışmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?