Gecmeyen hastalik..

Gecmis olsun oncelikle.
Kaynananizin amacı huysuzluk bu bariz! Cevap verin. Icinize atmayin bence.. şişip şişip hepsini birden patlamak daha fena..
Bu arada siz cenaze evine gittiğiniz esnada bebeğinize kayniniz mi bakti yanlış anlamadiysam?

Iste bende sizin yerinizde olsam asla birakmam derdim ama.isin icinde olunca insan hadi tatsizlik cikmasin darilmasjn vakit gecirmek istiyo deme ki torumuyla diyo birakiyo

Tesekkurler. Evet kaynim bakti altini degistirme isini mamasini vs yapmistm zaten kendiside bikincli oldugu icin ve kv hemen gelicek sandigimiz icin biraktik. Sukur ki cok guzel bakms gittifimizde mısil misil uyuyuodu

Mastit yüzünden ilaçla sütümü kestim bilerek ve isteyerek.
Yaşamayan bilmez ,boğazımda. Kasıklarıma kadar hiç geçmeyen ateş.
Göğüslerim dışarda dolaşıodum evde ve öyle çok yanıyorduki buz koyuyordum.
Kitli bezeler oluşup bebeğim ememedi, ememedikçe yandım , iğneyle çektiler falan filan....
Lahana da dahil herşei denedim ama geçmedi.
Doktora emzirmicem kes sütü diye yalvardım.
İlaç içtim ve 1 haftalık aşırı sancılı süreçten sonra kesildi sütüm.
Hiç pişman olmadım çünkü bebeğimi bırakıp kendimle uğraşıyordum.
Kötü günlerdi.

Iste bende sizin yerinizde olsam asla birakmam derdim ama.isin icinde olunca insan hadi tatsizlik cikmasin darilmasjn vakit gecirmek istiyo deme ki torumuyla diyo birakiyo

Tatsizlik cikmasini dusunseniz birakmazdiniz
Hem annenizi hem kendinizi ezdirmissiniz
Anneniz dogurdu sizi yavrusunun yavrusunu kvniz kiskanip hesap sorabiliyo ve haklisin annecim olmus yaptiginiz
Birakmasaniz akli basina gelirdi

Tesekkurler. Evet kaynim bakti altini degistirme isini mamasini vs yapmistm zaten kendiside bikincli oldugu icin ve kv hemen gelicek sandigimiz icin biraktik. Sukur ki cok guzel bakms gittifimizde mısil misil uyuyuodu
Anladım. Kayinvalidenize cok ayıp. deyecek başka birşey yok zaten..

Bunu gercekten bende dusundum aklimdan gecti ama kiyamadim belki duzelir diye bekliyorum daha cok kucuk cunku

Tatsizlik cikmasini dusunseniz birakmazdiniz
Hem annenizi hem kendinizi ezdirmissiniz
Anneniz dogurdu sizi yavrusunun yavrusunu kvniz kiskanip hesap sorabiliyo ve haklisin annecim olmus yaptiginiz
Birakmasaniz akli basina gelirdi
Ben oyle dusunmedim. Cunku ilk bana birak dediginde anneme biraktim sonrasinda gonlu kalmasin diye ona biraktik ama bu sondu tabikide

Merhaba.gecmis olsun.
Benim 2 aylik bi bebegim var.2 gögsümünde koltukalti tarafinda sişlik var.söyle ceviz kadar.10 gün önce doktora gittim.usg de süt kanallarinda genisleme ve kistler cikti.yabi emzirmeye bagli.doktor enfeksiyon yok.mastit degil ama emzir surekli sag masaj yap dedi.bi türlü gecmedi.
Ağrı yok.yanma filan da yok ama bunlar böyle durursa zarar verir mi bilmiyorum.
Ben ne yapabilirim bi fikriniz var mı?

Bunu gercekten bende dusundum aklimdan gecti ama kiyamadim belki duzelir diye bekliyorum daha cok kucuk cunku
Canim sana da gecmis olsun.yukardaki arkadasa da yazdim.senin de basindan gecmis.
Bi önerin var mı?

Yardimci olursaniz çok tşk ederim.

Cnm benim gogsum delindi ordan akti oyle gecti senin drum farkli sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…