Geçmeyen huysuzluk...

Koremanya

Hık :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2016
5.473
39.913
468
Kızlar merhaba.
Kızım bu ay sonunda 1 yaşına girecek. Dogdu dogalı çok huysuz bir bebek. Ilk üç ay gaz sancısı daha sonra bitmek bilmeyen,durmadan çıkan dişleri.
Üç aylıkken başladılar çıkmaya halen de çıkıyorlar.

Benim kızdan büyükler daha ön dişlerini çıkarmakla meşgul. Bu kız arka dişlerini çıkartıyorken baktım. Köpek dişlerini de çıkarıyor.Agzı komple dişle doldu.

Artık gına geldi yeminle. Yemek yemeyi reddeden, uyumak nedir bilmeyen, sürekli mızmızlanıp, aglayan bir bebek oldu. Bu nedir böyle.
:KK34:
Dişlerinin vaktinden önce çıkmasını engelleyemeyizde.
Var mı bana tavsiyesi olan bu rahatlatır, şu iyi gelir diyen.:KK42:

Bitkisel bi yatıştırıcı var krem var eczanelerde diş etlerinin acısını dindirmek için kullanılıyor. Yada soğuk havuç falan dindirebilir sürdükçe dişlerine.

Benim kizim da çok erken cikardi dislerini. Doktorumuz taze sogani ve pirasayi onermisti, hafif buzdolabina bekletilmis bir sekilde veriyordum. Biraz etkisi oluyodu ama cook zor cikardik biz de disleri. Hele o kopek disler ve arka azilar yokmu, omrumu yidi :rolleyes:

Kızlar merhaba.
Kızım bu ay sonunda 1 yaşına girecek. Dogdu dogalı çok huysuz bir bebek. Ilk üç ay gaz sancısı daha sonra bitmek bilmeyen,durmadan çıkan dişleri.

Benim kızdan büyükler daha ön dişlerini çıkarmakla meşgul. Bu kız arka dişlerini çıkartıyorken baktım. Köpek dişlerini de çıkarıyor.Agzı komple dişle doldu.

Artık gına geldi yeminle. Yemek yemeyi reddeden, uyumak nedir bilmeyen, sürekli mızmızlanıp, aglayan bir bebek oldu. Bu nedir böyle.
hiçbir çözümü yok malesef.
ben ne yapayım.
ikiz benimkiler ve 1.5 yaşındalar.
9 aydır diş çıkarıyoruz sırayla.
hayatım kaydı resmen o kadar söyleyeyim:))

Benim kizim da çok erken cikardi dislerini. Doktorumuz taze sogani ve pirasayi onermisti, hafif buzdolabina bekletilmis bir sekilde veriyordum. Biraz etkisi oluyodu ama cook zor cikardik biz de disleri. Hele o kopek disler ve arka azilar yokmu, omrumu yidi :rolleyes:
Şuan 2 azı diş + 2 köpek diş aynı anda çıkıyor

Şuan 2 azı diş + 2 köpek diş aynı anda çıkıyor
Cok sanslisiin ya zamana yayilsaydi tam rahat ettim derken 1.5 yasinda bir gece dis cigliklariyla ateslenmelerle uyansaydin daha mi iyi olurdu? Benim oglumda cok huysuzdu halada cok huylanmis degil gerci :) ama yurudukten sonra cok daha rahatladi ozellikle 13. Aydan sonra birseyleri anlamaya antalmaya basladiginda hersey rayina oturdu. Hic caninizi sikmayin az kaldi yasina girsin yrumeye baslasin hersey daha guzel olucak goruceksiniz.

biz nane yağı ile rahatlamıştık.aktarlarda satılıyor.
parmakla diş bölümüne komple sürüyorduk bir süre rahatlıyordu.

Kızlar merhaba.

Kolay gelsin öncelikle oğlumun dişlerıde 4 aylıkken çıkmaya başladı seni okadar iyi anlıyorm ki bide ateşlendi azılar çıkarken 2 gün düşüremedk ateşini aciile taşındk kaç defa canım çok yapıcak bişey yok ama ben dentınox JEL suruyodm azda olsa iyi geliyordu ama dediğim gbi bu bi süreç :( allah kolaylık versin canım biz annelerin işi çok zor :( sabır sabır sabır....geçecek inş

Cok sanslisiin ya zamana yayilsaydi tam rahat ettim derken 1.5 yasinda bir gece dis cigliklariyla ateslenmelerle uyansaydin daha mi iyi olurdu? Benim oglumda cok huysuzdu halada cok huylanmis degil gerci :) ama yurudukten sonra cok daha rahatladi ozellikle 13. Aydan sonra birseyleri anlamaya antalmaya basladiginda hersey rayina oturdu. Hic caninizi sikmayin az kaldi yasina girsin yrumeye baslasin hersey daha guzel olucak goruceksiniz.
Hepsinin bir anda cikması da kötü oluyor inanki. Iştahı tamamen kapandı. Hic birsey yemek istemiyor. Çok zayıfladı bu yüzden
:mad:

Kolay gelsin öncelikle oğlumun dişlerıde 4 aylıkken çıkmaya başladı seni okadar iyi anlıyorm ki bide ateşlendi azılar çıkarken 2 gün düşüremedk ateşini aciile taşındk kaç defa canım çok yapıcak bişey yok ama ben dentınox JEL suruyodm azda olsa iyi geliyordu ama dediğim gbi bu bi süreç :KK43: allah kolaylık versin canım biz annelerin işi çok zor :KK43: sabır sabır sabır....geçecek inş
Teşekür ederim. Anne olmak gercekten zor. Yine de en büyük sorunları bu olsun diyelim.

Taze sogan cok acayip iyi geliyor. Beyaz kismi.
Yada marulun beyaz kok kismi. hem uyusturuyor hem agri sizilarini serinletip aliyor. biraz kokuyor ama ne yapalim :)

Canım ben diş çıkarma dönemlerinde su kaşık mamaları varya onlardan yedıruodum onları genelde her bebek sewıyo sende bi dene istersen benim oğlum onu yiyodu bitek bide onlar baya doyurucu ve vitaminli oluyo
Evet canım, Ögünümüzün birinde kavanoz maması vermeye çalışıyorum. Söyledigin gibi diger yiyeceklere bakarak onları daha cok seviyorHoppa

Taze sogan cok acayip iyi geliyor. Beyaz kismi.
Yada marulun beyaz kok kismi. hem uyusturuyor hem agri sizilarini serinletip aliyor. biraz kokuyor ama ne yapalim :)
Taze soganı denedim aslında ama dişleri çok keskin oldugu için çok büyük parça olarak koparıyor. O yüzden biraz korktum açıkcası.:110:

Evet canım, Ögünümüzün birinde kavanoz maması vermeye çalışıyorum. Söyledigin gibi diger yiyeceklere bakarak onları daha cok seviyorHoppa
Kavanoz maması değil canım su aptamılın falan sütlü 5 meyveli tahıllı mamaları varya ondan aman tek yesınde canım napıcan dişler çıkarken bütün düzen alt üst oluyor :(

Back
X