yetmiyor eşim yardim ediyor ama. ev düğün borçlara gidiyor çoğu... hiç de kalmiyor bide yiyecek yardimi da yapıyoruz. alt üstteyiz yemekleri kv yapar bizede yardim ederler her zaman arkasindalar.. sanirim ben daha fazlasini yapmak istiyorum ne yapıcam bilmiyorum.anlamadım bu sadece okul için değil eşin parasını ailesine vererek yardım yapıyor senin kazandığınla ev geçiniyor birde okul masrafı..peki kayın ailenin borç içinde yüzmesinin sebebi nedir?
madem durumları yoktu neden düğün borcuna girdiki insanlar daha az masraflı bir şeyler yapsaydınız keşke..neyse imkanınız varsa aöf çok pahalı değil kayıt parasını imkan varsa verin görümcenizin.
görümcem işe giremez çünkü hasta. bebegimede o bakicak zaten.. rahatça seve seve bakarlar ben çalışiyorum çünkü. trabi her zaman arkasinda olucam Her ne kadar yardim edersek Allah bizede veriyor herşeyi. bereketimizde artiyor yemegi bile kvlerde yiyorum.aile durumuna yapısına göre değişir ama aof kayıt ücretleri 250 tl falan. Bu sizi çok zor durumda bırakmaz..
Ama bu şekilde sürekli vermektense, onun işe girmesine yardımcı olsanız daha güzel olur..Herzaman siz olmayacaksınız sonuçta
2 senelik kaldi borcu kp emekli olucak hiç bişeyde kalmiycak zaten. düğün borcu bide ev borcu var.. hepsini öderler kimseden muhtaç da istemezler hatta eşim de de istemedi hiç evlendiğimden beri. parada istemezlerdi ama su elektirk tüm borçlari herşeyi onlar yatirir. memunum ben eşimin ailesinden..
ben yengesi olarak bunu yapabilirim kv üzülmesini de istemiyorum cocuğumada onlar bakicak zaten.
İşede giremiyor. okuycak hemde bebegime bakicak.Aö okula gitmeyecek ki çalışabilir.
Is bulabilir yada çalısması konusunda yönlendirebilirsiniz.
teşekkür ederim aöf 205 liralik bişey onu ödeyebilirim. benim parasal sıkıntım yok çok şükür geçiniyoruz. eşimin ailesiyle aramiz iyi çok şükür sorunumuz yok.AÖF kaydı çok yüksek bir meblağ değil. ben olsam ben de kayıt parasını verirdim. görümceye, kardeşe, kayınbiradere.
Ne hoş bir gelinsiniz maşallah, dostlar başına.
evet o bakicak hemde seve seve bakarlar bunu biliyorum.. bekliyorlar sonuçta ilk torun :)eğer bütçenizi çok sarsmayacaksa ve de bebişinize o bakacaksa neden olmasın?
teşekkür ederim aöf 205 liralik bişey onu ödeyebilirim. benim parasal sıkıntım yok çok şükür geçiniyoruz. eşimin ailesiyle aramiz iyi çok şükür sorunumuz yok.
yetmiyor eşim yardim ediyor ama. ev düğün borçlara gidiyor çoğu... hiç de kalmiyor bide yiyecek yardimi da yapıyoruz. alt üstteyiz yemekleri kv yapar bizede yardim ederler her zaman arkasindalar.. sanirim ben daha fazlasini yapmak istiyorum ne yapıcam bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?