Evi güvenli bir yerde ve ailene yakın tutarsan belki daha çok güvende hissedersin.
Sorun nedir? Eşiniz size ne yaptı? Bunca yaşanmışlık var evlatlarım diyorsunuz elbet özlersiniz geçen günleri.. Bir süreç bu..
Sorun nedir? Eşiniz size ne yaptı? Bunca yaşanmışlık var evlatlarım diyorsunuz elbet özlersiniz geçen günleri.. Bir süreç bu..
O zaman guvenlikli bir site bulmakla ise başlayın bence. Varsa guvenebileceginiz arkadaşınız, dostunuz manevi olarak onlardan da yardım alabilirsiniz.Sorunlarin baslangic yeri zaten ailem.cok kotulukleri oldu hep affettim onlarda dahakotuseyler yaptilar.esimin bu kadar bozulmasina sebep oldular..oyuzden uzak durmam daha saglikli
Offf... Allah yardımcınız olsun. Ama böyle bir karar verdiyseniz gayet güçlü kendine güvenen birisiniz. İlk zamanlar elbet zor geçecek ama zaman herşeyin ilacı. Umarım herşey gönlünüzce olurKm
Kotu muamele deger vermemesi ailesine asiri duskunluk bizi feda edecek kadar maddi sorunlar bencillk surekli bizi terk etme gozunun disarda olmasi
O zaman guvenlikli bir site bulmakla ise başlayın bence. Varsa guvenebileceginiz arkadaşınız, dostunuz manevi olarak onlardan da yardım alabilirsiniz.
Neden korkuyorsunuz?Elinizden geleni yapın ve sürekli dua edin. İnancınızı kaybetmeyin. Güzel günler sizi bekliyor olacak inşallahEn sonunda dayanamadim evden ayrildim.yeni bi ev yeni duzen kurmaya calisiyorum.esimin yaptigi hic iyi bir sey olmamasina ragmen bunca kotulugu ragmen ayrilik acisi cekiyorum.ve cok korkuyorum yapayalnizim bana veya evlatlatima zarar gelir diye cok korkuyorum.korkmakta haklimiyim yoksa abartiyormuyum
Bak söyle düşün; bir sürü kadın yalniz yaşıyor. Hatta yurtdisinda yalnız yaşıyor. Çocuğu olup ayrılan birçok kadın var. Sen neden yapamayasin?Yasadigum yerde tanidik bi ailenin evi gevenli sayilir.ama hayatta yalniz kalmak tum sorunlara acik hale gelmk gibigeliyor sanki heranbiri zarar vercekgibimegeliyor
vallahiyazdiklarin ilacgibi geliyor.coktukettilerbeni gucum var ama korelmisimBak söyle düşün; bir sürü kadın yalniz yaşıyor. Hatta yurtdisinda yalnız yaşıyor. Çocuğu olup ayrılan birçok kadın var. Sen neden yapamayasin?
Yardimci olabildiysem ne mutlu;-) Her kadın güçlüdür;-)Canim ya
vallahiyazdiklarin ilacgibi geliyor.coktukettilerbeni gucum var ama korelmisim
Neden korkuyorsunuz?Elinizden geleni yapın ve sürekli dua edin. İnancınızı kaybetmeyin. Güzel günler sizi bekliyor olacak inşallah
Canim ayrilik acisi yasiyorum diyosun.bunu nasil atlattin.bu bendede cok zor olacak sanirim bunca seye ragmen neden hala onu ozleyecegimi dusunuyorum bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?