• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geçmi kalıyorum?

neden bu kadar utangaçsın ailen mi mutasıp yoksa yaradılış olarak hani bazı insanlar vardır tek sakinlerdir öyle bi yaradılışamı sahipsin.
bi daha karşılaşman zor bence askeri bölgeye yakın oturmuyorsan tabi.
bence biraz sosyallik sana iyi gelecek. uzun uzun yürüyüşler yap tek başına derin derin nefes al kendindeki eksi artıları düşün eksilerini düzelt. sonra otur bi kafede. arkadaşlarını ara sık sık sosyalleş. ama bak ben çok sosyaldim eşimle dışarda değil çalıştığım iş yerine girince tanıştık kader kısmet birazda :)
yaradılış olarak böyleyim zaten yeni işe başladım ama hepsi çoluk çocuk :)))
askeri bölgeye yakın değilim ama belki bu akşamda biner otobüse :))

"cilveli ol büraaaz" diyenlerin kafasını koparmak istiyorum sanki hepsi anasından cilveli doğmuşta.bunun sayesinde bulmuş kocayı.cilvesiz hiç bir şeyler miş aslında :D.böyle özgüveni şaapanlar ayrı bir yolunası.neyse konuya gelelim.nasip diye bir şey var. zamanım yok.geç mi kaldım.daha neyi bekliyorum diye düşüncenizle açık kısmetlerinizi tıkamayın bunu yapanlara izin vermeyin.bende 32 yaşındayım anne olmak istiyorum.sözde imkansız değil doktorlarca ve bazı bana olmayan engellerde var.aslında engeller bahane ve bunlar olmasa bile herşey dört dörtlük olsa bile.o spermle yumurtayı buluşmayabilirler.

yaradılış olarak böyleyim zaten yeni işe başladım ama hepsi çoluk çocuk :)))
askeri bölgeye yakın değilim ama belki bu akşamda biner otobüse :))
hadi bakalım inşallah. sana söyleyeceğim şu ki çevrene kulak asma çok biliyor insanlar yorum yapmaya karşı tarafın eksikliklerini düzeltme aklı vermeden eleştirmeye. bu evlilik kader kısmet işi bu konuyu çevrenden kimseye açma. gel yaz burda dök içini. ben artık aman evlenmem diyordum pasaport çıkartıp yurt dışına arkadaşlarla çıkacaktık parada biriktirmiştim birden eşimle karşılaştık evlilik felan kısmet işte yurt dışı için baya para biriktirmiştim hepsini evliliğimize harcadık :):):):) inş senide en kısa zamanda allah çok çok iyi birisi ile sevindirir.

hadi bakalım inşallah. sana söyleyeceğim şu ki çevrene kulak asma çok biliyor insanlar yorum yapmaya karşı tarafın eksikliklerini düzeltme aklı vermeden eleştirmeye. bu evlilik kader kısmet işi bu konuyu çevrenden kimseye açma. gel yaz burda dök içini. ben artık aman evlenmem diyordum pasaport çıkartıp yurt dışına arkadaşlarla çıkacaktık parada biriktirmiştim birden eşimle karşılaştık evlilik felan kısmet işte yurt dışı için baya para biriktirmiştim hepsini evliliğimize harcadık :):):):) inş senide en kısa zamanda allah çok çok iyi birisi ile sevindirir.
amin canım inşallahhhh düşün çeyizim falan hazır biraz birikmişim de var hatta ve hattaaaaa babamların bana düğünde takacakları takılar bile hazır amaaaaaaaa eksik büyükkk:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ay cilvelerini yesinler onların. Herkese kırıta kırıta mı gezecekmişsiniz? Bir kere o karşıdakinden hoşlandığında ortaya çıkıyor ha deyince olmaz. Ben eşimle daha evlenmeden önce mesajlaşırken iş arkadaşlarım karşıma geçip alay ederdi. Çok cilveli yazıyosun, yüzün gözün değişiyor derlerdi ki farkında bile değildim. Üstelik dışarıdan soğuk ve nemrut da bir insanımdır. Yani buzdolabı gibi görünen bir insan sevgilisine, eşine nasıl sıcak dışarıdakiler bunu bilemez.

Evlilik konusu da dendiği gibi şans işi sanırım. Benim bir öğretmen arkadaşım 40 yaşına girdiği gün evlenemediğim için çok üzgünüm diye ağlamıştı. Çok şaşırmıştım çünkü çok güzel, bakımlı ve başarılı bir kadındı. Sürekli geziyordu, yurt dışında tatillere gidiyordu ve çok sosyaldi. Hiç öyle bir eksiklik hissettiğini düşünmemiştim. Hatta ne güzel güçlü, dimdik bir kadın derdim. İki sene geçmeden biriyle tanıştı ve dört ay içinde evlendi. Şu an gördüğüm kadarıyla çok mutlu. Çoluk çocuk büyütmeden, kendine bakıp gezdiği için de hala gencecik görünüyor üstelik :) Geç yapılan evlilikler daha sağlıklı bence, kişilikler oturmuş oluyor.

sabah sabah yine saçma sapan uyandım aslında günlerdir kafma dolu daha doğrusu doldurdular ama nedense bu sabah fazlaca bir düşünür oldum bu konuyu konu:yaş 30 ama halen bekar olmak kötü bir durummu bilmiyorum geçen komşunun biri azıcık cilveli ol aç internete bak nasıl cilveli olunur falan diye ne bu böyle erkek gibi duruyorsun az gül etrafa dedi .ben ise sadece ona güldüm yaş 30 sevgilim bile yok :)

oradan çıktım bir arkadaşa uğradım oda aynı şeyi söyledi yaş 30 artık düşün aktif ol dedi yav hehe diyip geçtim ama aklımın bir köşesinde kaldı bu sözler bu sabah çok mutsuz uyandım ve bu konuya çok takıntılı bir şekilde
çok mutsuzummmmmmmmmm
ne yapayım şimdi deli gibi güleyimmi millete kafam çok karışık ruhum daraldı ve artık kendimi çok yanlız hissediyorum .
aman boşver... cilveli olsan da olmasan da herkesin bir talibi var. karşına cıkar.
aslında cilveden cok sosyalleşmek için birşeyler yapabilirsin. haftasonu kursları ? spor.

sabah sabah yine saçma sapan uyandım aslında günlerdir kafma dolu daha doğrusu doldurdular ama nedense bu sabah fazlaca bir düşünür oldum bu konuyu konu:yaş 30 ama halen bekar olmak kötü bir durummu bilmiyorum geçen komşunun biri azıcık cilveli ol aç internete bak nasıl cilveli olunur falan diye ne bu böyle erkek gibi duruyorsun az gül etrafa dedi .ben ise sadece ona güldüm yaş 30 sevgilim bile yok :)

oradan çıktım bir arkadaşa uğradım oda aynı şeyi söyledi yaş 30 artık düşün aktif ol dedi yav hehe diyip geçtim ama aklımın bir köşesinde kaldı bu sözler bu sabah çok mutsuz uyandım ve bu konuya çok takıntılı bir şekilde
çok mutsuzummmmmmmmmm
ne yapayım şimdi deli gibi güleyimmi millete kafam çok karışık ruhum daraldı ve artık kendimi çok yanlız hissediyorum .
Evde kalicak değilsin canım tabikide bir kısmetin cikar soranlarada nasip kısmet işi ama bu konuda yorumlara kapalıdır yine de teşekkürler de

Okumayan bir toplumdan ne beklersin ki.
Ulke olarak cahil geldik cahil gidiyoruz.
Bu sacma sapan inanislar ,gelenek gorenekler..
Bari bizler akilli olalim,akilli evlatlar yetistirelim
Kac kere "oku oku nereye kadar okuyacaksin kizim evlen artik "
Diyen teyzeler.amcalar veya yastlarima rastladim.
Inanin evlenmek icin evlenmedim.
Hep onceligim kendime neler katabilirim oldu.
Sizin de Kafanizi karistirmislar buna izin vermeyin.

E zaten bir kere evlenip boşanmışsınız. Evliliğin öyle milletin lafına bakılarak yapılmayacak bir şey olduğunu bilmeniz lazım.

aman boşver... cilveli olsan da olmasan da herkesin bir talibi var. karşına cıkar.
aslında cilveden cok sosyalleşmek için birşeyler yapabilirsin. haftasonu kursları ? spor.
merhaba yine ben :)

bir gelişme oldu fikir alayım dedim

pazar günü iş arkadaşım aradı biri var evlenmek istiyormuş bende senden bahsettim resmini falan gördü seni de çok beğendi ne dersin pazartesi akşam sen ben eşim ve o beraber yemek yiyelimmi dedi bende tamam dedim hata etmedim değilmi

pazar günü iş arkadaşım aradı biri var evlenmek istiyormuş bende senden bahsettim resmini falan gördü seni de çok beğendi ne dersin pazartesi akşam sen ben eşim ve o beraber yemek yiyelimmi dedi bende tamam dedim hata etmedim değilmi
Aa bak buradaki arkadaşların yorumları dua yerine geçmiş galiba :)
Tabiki git tanış, tanımadan zarar gelmez, hayırlısı olsun :)

Kendisine sorsan bugün bekar olup caninin istedigi gibi yiyip icip gezmek icin nelerini vermez acaba.
30 yas evlilikte sadece cocuk icin bir nebze gec bir yas yoksa koca nekadar gec olsa okadar iyiymis ahh biride bana soyleseydi zamaninda bunlari :)

Niye hata olsun
Tanışmaktan zarar gelmez. Hoşlanmasan bile sohbet eder iyi vakit geçirirsin. Hoşlanırsan da tadından yenmez :)

etmedin. akıllı ol. kendını bu iş olacak dıye kaptırma. evlenmek istiotum ne olurss oksun dıyıp evlenme. flort et tanı konul gozlemle
ve ben boyle evlendıreyım seni dıyenleri sevmiyorum. dıkkat edılmesı gereken en önemli noktaları atlıyorlar.arkadaslarından cocugu ıyı soruştur. gereksiz sacms cahilce tavırları var mı, huyu suyu vb...

etmedin. akıllı ol. kendını bu iş olacak dıye kaptırma. evlenmek istiotum ne olurss oksun dıyıp evlenme. flort et tanı konul gozlemle
ve ben boyle evlendıreyım seni dıyenleri sevmiyorum. dıkkat edılmesı gereken en önemli noktaları atlıyorlar.arkadaslarından cocugu ıyı soruştur. gereksiz sacms cahilce tavırları var mı, huyu suyu vb...
zaten akşam bir bakayım en fazla 30 dk çözerim adamı belli eder kendini inşallah cıvık biri değildir

ben de 32 yaşındayım ve bekarım. gayet de güleryüzlüyümdür neşeliyimdir eh elim yüzüm de düzgün sayılır ama olmadı mı olmuyor. gerçi şimdi hayatımda var biri evlilik yolunda gittiğim ama kaç yıldır yalnızdım :) bu işler cilveyle vs olur mu bilmem ama herşey kısmet gerçekten.

Back
X