• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geçmi kalıyorum?

30 yaş nedir Allah aşkına sanki 80 e geldiniz yapmayın böyle evlendiğinizde bekarlık günlerini özlersiniz. Sosyalleşin biraz arkadaşlarınızla planlar yapın bir takım sosyal klüplere üye olun. Tabiki insanın dertleşebileceği, iyi anlaştığı sevildiği ve sevdiği biri olursa çok güzel olur ama dünyanında sonu değil. Ben 33 yaşında evlendim 5 yıllık bir ilişkiyle çok ta güzel bir evliliğim var ama hiç bir zaman geç kaldığımı düşünmedim. Rahat olun yaşınız daha çok genç kendinizi evliliğe odaklamayın bu günlerinizi güzel geçirmeye bakın
teşekkür ederim :KK200:

Yaşın 30 görümcem 37 de evlendi diğeri 40 bekar

Biz 26 da evlendik onlara göre çok erken

Arkadaşlarım 30 üstü evlendi geç değil yani

Bir de az cilveli ol Nasıl birşey Adam görüntüye değil bana gelmeli

Yani göstermelik öyle olsan evlenince gerçek den ile karşılaşmayacak mı

Bir arkadaşımı gördüm az önce baktım bundan 15 yıl önce de aynı tarzda idi şimdi de öyle o Zaman da aman şık olayım topuklu giyeyim derdi ben o Zaman da kot bot giyerdim kırkıma yaklaştım yine öyle

Kendini değiştirmeye çalışma seni olduğun gibi seçecek insanların bulunacağı ortamlara gir

Şu millete de deli oluyorum derdi onlara düşüyor halinden memnunsan kime ne yok ama illa evlenceksin sonra hadi çocuk yap diyip duracaklar hiç susmazlar çünkü kendi hayatın nasıl istersen öyle yaşarsın evlilik gelip geçici bişey değil öyle olsa herkes hemen evlenir

sabah sabah yine saçma sapan uyandım aslında günlerdir kafma dolu daha doğrusu doldurdular ama nedense bu sabah fazlaca bir düşünür oldum bu konuyu konu:yaş 30 ama halen bekar olmak kötü bir durummu bilmiyorum geçen komşunun biri azıcık cilveli ol aç internete bak nasıl cilveli olunur falan diye ne bu böyle erkek gibi duruyorsun az gül etrafa dedi .ben ise sadece ona güldüm yaş 30 sevgilim bile yok :)

oradan çıktım bir arkadaşa uğradım oda aynı şeyi söyledi yaş 30 artık düşün aktif ol dedi yav hehe diyip geçtim ama aklımın bir köşesinde kaldı bu sözler bu sabah çok mutsuz uyandım ve bu konuya çok takıntılı bir şekilde
çok mutsuzummmmmmmmmm
ne yapayım şimdi deli gibi güleyimmi millete kafam çok karışık ruhum daraldı ve artık kendimi çok yanlız hissediyorum .
aynı durumdayız :) 27 yasındayım hayatımda kimse yok ve sülale bana birini bulma peşinde :)
bu duruma gülünür mü ağlanır mı bilemedim. duymamazlıktan gelmek en mantıklısı sanırım :)

33 yasinsayim tum arkadaslarim bekar.1 kaci nisanli
Ben 2.evliligi yapacagim.ve emin ol onlarin yerinde olmak isterdim.
Ideal yasindasin.birini tani flort sureci sevgililigin tadini cikarma vs bunlar icin simdi baslayabilecegin en guzel yastasin

aynı durumdayız :) 27 yasındayım hayatımda kimse yok ve sülale bana birini bulma peşinde :)
bu duruma gülünür mü ağlanır mı bilemedim. duymamazlıktan gelmek en mantıklısı sanırım :)
bir yere kadar duymuyorsun sonrası biraz sıkıntı :)

33 yasinsayim tum arkadaslarim bekar.1 kaci nisanli
Ben 2.evliligi yapacagim.ve emin ol onlarin yerinde olmak isterdim.
Ideal yasindasin.birini tani flort sureci sevgililigin tadini cikarma vs bunlar icin simdi baslayabilecegin en guzel yastasin
ah bi başlayabilsem :)

bir yere kadar duymuyorsun sonrası biraz sıkıntı :)
aslında bende istiyorum hayatımı kurmak, en çokta cocuk için geç kalmaktan korkuyorum ama sırf evlenmek için evlenemem, onlara kalsa hiçkimseyi begenmiyosun böyle olmaz bilmem ne , hayatı yasayacak olan benim . gülüyorum geçiyorum :)

aslında bende istiyorum hayatımı kurmak, en çokta cocuk için geç kalmaktan korkuyorum ama sırf evlenmek için evlenemem, onlara kalsa hiçkimseyi begenmiyosun böyle olmaz bilmem ne , hayatı yasayacak olan benim . gülüyorum geçiyorum :)
zaten belirli bir yaştan sonra yakışıklılıkta aramıyor insan bu adamdan bana eş çocuklarıma baba olurmu diyen düşünüyorsun ama anlatamıyorsun hepsi bu

zaten belirli bir yaştan sonra yakışıklılıkta aramıyor insan bu adamdan bana eş çocuklarıma baba olurmu diyen düşünüyorsun ama anlatamıyorsun hepsi bu
tuhaf geliyor onlara, hepsi genç hatta cocuk yasta evlenmişler 27 fazla geliyor. gerçi annem ve özellikle babam hiç evlenmemi istemiyor ama dost, akraba sürekli birileriyle tanıştırılmaya çalışmaktan sıkıldım.

en güzel süprizler beklemediğin anda olur diyorsun :halay::halay::halay:
Yaa tabi ole.ben bosanirken bi daha biri mi hayir dunyayi gezecegim dolasacagim hayatimi yasayacagim diyordum.senesine kalmadi hoop ben asik cicim sevgilim ask bocegi oldum ciktim..
Hee ama 6 yildir evlenmiycem gezicem diyip adamida dahil ettim hayatimi yasama planlarima simdi tamam yeter evlenmek lazim artik diyor.
Sende beklemeyi birakiyorsun
Sacini hayatinda kestirmedigin bi model kestir.
Uzunsa mesela omuzlara cok katli bir kesim.
Bakis acin kendini gordugun nokta degisecek.seni gorenlerde farkliligi kesfedecek.

Yaa tabi ole.ben bosanirken bi daha biri mi hayir dunyayi gezecegim dolasacagim hayatimi yasayacagim diyordum.senesine kalmadi hoop ben asik cicim sevgilim ask bocegi oldum ciktim..
Hee ama 6 yildir evlenmiycem gezicem diyip adamida dahil ettim hayatimi yasama planlarima simdi tamam yeter evlenmek lazim artik diyor.
Sende beklemeyi birakiyorsun
Sacini hayatinda kestirmedigin bi model kestir.
Uzunsa mesela omuzlara cok katli bir kesim.
Bakis acin kendini gordugun nokta degisecek.seni gorenlerde farkliligi kesfedecek.
saçımı kestirdim 16 kilo verdim giyim tarzım değişti biraz etrafa mı baksam yüzüm mü sert duruyor acaba

87li misin sen kardesimde 87li hic ufukta evlilik plani bile yok.hayatini yasiyor valla cocuk.sirketini kurdu cevresini edindi dunyayi geziyor dolasiyor.

Kendinde kusur arama.iyi kilo vermissin bravo bu arada.
Belki arkadas cevrenle farkli ortamlara gitseniz.
Degisik mekanlar degisik ortamlar degisik insanlar.: ))

saçımı kestirdim 16 kilo verdim giyim tarzım değişti biraz etrafa mı baksam yüzüm mü sert duruyor acaba

sabah sabah yine saçma sapan uyandım aslında günlerdir kafma dolu daha doğrusu doldurdular ama nedense bu sabah fazlaca bir düşünür oldum bu konuyu konu:yaş 30 ama halen bekar olmak kötü bir durummu bilmiyorum geçen komşunun biri azıcık cilveli ol aç internete bak nasıl cilveli olunur falan diye ne bu böyle erkek gibi duruyorsun az gül etrafa dedi .ben ise sadece ona güldüm yaş 30 sevgilim bile yok :)

oradan çıktım bir arkadaşa uğradım oda aynı şeyi söyledi yaş 30 artık düşün aktif ol dedi yav hehe diyip geçtim ama aklımın bir köşesinde kaldı bu sözler bu sabah çok mutsuz uyandım ve bu konuya çok takıntılı bir şekilde
çok mutsuzummmmmmmmmm
ne yapayım şimdi deli gibi güleyimmi millete kafam çok karışık ruhum daraldı ve artık kendimi çok yanlız hissediyorum .
Herşeyi zamanında yaşamak diye bişi var...
37 yaşında ablam var neden daha önce evlenmedim diye kafasını duvarlara vuruyor.
Kendi gibi Bu yaşta hiç evlenmemiş bekar adam bulmakta imkansız.
O beğenmeyip burun kıvırdığı talipleri,neden evleniyorsun bekarlık sultanlık diye söylendiği kız arkadaşları çoluk çocuğa karıştı ,ablam şimdi farkına vardı geçen zamanın ve ne kadar çok büyük bi hata yaptığının
Maalesef zamanı geri getirmek imkansız !
vakti zamanı gelince,doğru insanı da bulunca bence evlilik kararı tam yerinde

Ben de 31 yasindayim cevremde 30 32 yaslarinda ve bekar olan kizlar var.gec sayilmaz.tam yasi..

87li misin sen kardesimde 87li hic ufukta evlilik plani bile yok.hayatini yasiyor valla cocuk.sirketini kurdu cevresini edindi dunyayi geziyor dolasiyor.

Kendinde kusur arama.iyi kilo vermissin bravo bu arada.
Belki arkadas cevrenle farkli ortamlara gitseniz.
Degisik mekanlar degisik ortamlar degisik insanlar.: ))
uzun zamandır çalışıyorun 3 ay ara verdim şimdi tekrar başladım maaşımı alayımda önce bir sinema düşünüyorum
aslında sorun şu belkide annem evde hep yanlız bende o yanlız kalmasın diye sürekli evden işe işden eve gidip durdum e birlikte en fazla türbelere gidebiliyoruz :) aşmam lazım artık

Çevredeki insanlar mutlaka kulp takacak bir şey bulurlar. Erkek arkadaş bulamasan niye bulamadın, bulsan erkek arkadaşına laf sokar, beğenmez. Evlensen bu sefer çocuk yap der, benim kız kardeşim var 21 yaşında, hala anneme 3. çocuğu yapsana diyen teyzeler var. :) Velhasıl kelam, takmayın bu kadar insanları, önemli olan sizin mutluluğunuz. Onlar yaşamıyor sizin hayatınızı, bunların gazıyla yanlış bir evlilik yapsanız umurlarına sallamazlar. Cilveyle olacak iş değil.

Herşeyi zamanında yaşamak diye bişi var...
37 yaşında ablam var neden daha önce evlenmedim diye kafasını duvarlara vuruyor.
Kendi gibi Bu yaşta hiç evlenmemiş bekar adam bulmakta imkansız.
O beğenmeyip burun kıvırdığı talipleri,neden evleniyorsun bekarlık sultanlık diye söylendiği kız arkadaşları çoluk çocuğa karıştı ,ablam şimdi farkına vardı geçen zamanın ve ne kadar çok büyük bi hata yaptığının
Maalesef zamanı geri getirmek imkansız !
vakti zamanı gelince,doğru insanı da bulunca bence evlilik kararı tam yerinde
babamda ısrar ediyor bak kızım yanlız kalırsın pişman olursun evlen diyor ama offf offf

Back
X