Geçmiş Geçmemiş

Ben geçmişi tam affedim diyorum ama bı bakiyorum
ruhumu emiyor eleştiriyor sürekli beni . Azıcık mutlu olsam gülumsesem ya tipimi eleştirir ya karakterimi sonra modum düşünce onuda eleştirir .anlamıyorum napmak istedigini
Geçmişinizi sakın affetmeyin halen sizin üstünde baskısı varken affetmek neden??yahu sizi Allah yaratmış tipiniz karakterinizden onaneymiş..nasıl bir anne anlayamıyorum ki ben

Anında geçiyor çocuğum odaya gidiyor kusuyor hemen yanına gidiyorum öpüyorum kendimi açıklamaya çalışıyorum falan.simdi oda ne dengesiz bı anne olduğumu düşünüyordur belkide

Çocuğunuz çok ciddi zarar görüyor öyleyse, anneniz kadar çok olmasa da siz de şiddet gösteriyorsunuz. Benim tavsiyem mutlaka psikiyatriden destek alın hem ilaç hem terapi, ama işin ehli birine gidin Istanbulda ise önereceğim biri var.
Şimdi biraz çocuğuma kizsam bana bağırıyor sen niye kızıyorsun diye ben bikeree dayanamadım sen bizi ölduruyodun dayaktan şimdide kalkmış karşıma niye çocuğa kızıyormusun dedim .o gün çok üzüldü .bikerede ben nasıl 5 çocuk büyüttüm daha birtanedir böyle yapiyosun dedi .bende senmi bizi büyüttün biz sokakta Allah'a emanet büyüdük dedim .demez olaydım o lafım onu çok yaralidi gelip gidip bana dedi demekki sen sokaklarda kendi kendine büyüdün öylemi
Bence diğer arkadaşların aksine unut affet biraz zor olur, annene arada bu şekilde içini kusmalisin çünkü hala sana baskı ve şiddet gösteriyor psikolojik olarak. Hala düzelmemis , bir şekilde içini bosaltmaniz lazım çünkü bu şekilde hem kendinize hem çocuğunuza zarar veriyorsunuz.
Annenizin yaşadığı çok zor evet , ama herkes çok zor şeyler yaşıyor ve herkesin bunlarla mücadele şekli farklı. Size eziyet etmiş abinizin eziyet etmesine izin vermiş. Eskiden dayak bu kadar tepki almıyordu herkes çocuğunu dövüyordu onu da anlamak lazım ama sorun sadece dayak değil her türlü psikolojik fiziksel şiddet gormussunuz

Back