- Konu Sahibi derinvedeniz
-
canım bişiyi merak ettim eşinle başbaşa kaldığınızda sana olan davranışları nasıl peki? seni üzer mi kırar mı kötü şeyler söylermi ne bileyim önemli olan birilerininden duydukların değil bence senin ne hissettiğin....
eşinle konuştun mu peki hiç annesinin bu davranışlarını neden böyle 4 yıllık gelin artık farzet ki istemiyolardı ama geçti bitti artık düzelmesi lazım değilmiydi bişiylerin eşinle hiç konuşuomusunuz???
dogrıysa ne degısecek pekı...........
eşimin o zamanki ayrılık sebebi hep aklımın bir köşesindeydi nedense inanmadım bir türlü hep aklımda bir şüphe vardı..komşumdan eşimin bir akrabasından duydum en sonda bugün kuzeninden duyduklarım beni inandırmaya yetti artık..zaten kayınvalidemin soğukluğuda ortada..ben 4 yıllık geliniyim bana bir kere kızım gelinim demedi ama dayısının gelini var geçengün bizdelerdi uğurlarken sarılmış beline hadi kızım güle güle yine gel diyor..bana evine vardığımda çoğu zaman hoşgeldin bile demedi ne öyle bana sarıldı ne de kzım dedi..bunlar yüzünden hep aklımda soru işaretleri var demkki doğruymuş diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?