Offf fena halde geçmişte takıldım kaldım,çıkamıyorum.Eşimin yaşattıklarını unutamıyorum.Şimdi anlatacaklarım sizce tesadüf mü ben mi abartıyorum?Ağır eleştirilerde bulunmazsanız sevinirim.Bu sorunu çözemediğim için psikoloğa gideceğim zaten .Sadece sizden 3.kişiler olarak objektif gözle bakmanızı ve değerlendirmenizi istiyorum.
Bilirsiniz bir bayan vardı (adı X olsun) eşimle samimiyetlerinden huzursuzdum.Beni şüpheye düşüren şu olaylar sizce tesadüf mü?
Eşimin X in okula tayini çıktığı dönemde muhabbeti güzel oluyor diye sigaraya başlaması,alışması
Eşimin okuluna tayinim çıkınca sadece X in hoş geldin dememesi.
Daha o okula geçmeden onların pikniğine katıldığımda yine selam vermemesi + başka zamanlarda tanıdık tanımadık kim olursa olsun herkesin çocuğuyla bebeğiyle ilgilenip o gün çocuklarımla beni görmezden gelmesi
Zırt pırt eşimin sınıfına girip ben oradaysam önemsiz bir soru sorup apar topar uzaklaşması
Vedalaşacağımız gün bir iş için iki dakikalığına arabadan indiğimde eşimle vedalaşıp bana selam göndermesi (bizim arabayla gidiyoruz okula)
Doğum izni için aldığı raporu okula bırakmak için benim dersimin olmadığı günü seçmesi
Eşimin X hariç herkes hakkında ufak da olsa olumsuz eleştirileri olması
Okula yeni gelen 5- 6 arkadaş olduğu halde eşimin X in yerine gelen yeni bayan hakkındaki yorumlarımı merak etmesi
Eşimin insanları çok iyi tanıdığını sürekli tekrarlayıp onca soruna rağmen X ile iletişimini azaltmaması
Eşimin artık öğretmenler odasına daha az giriyor olması
Eşimin tartışmalarımızda X ten "o kadın" diye bahsetmemden rahatsız olması sizce tesadüf mü???
Tüm bunlar tesadüf değil de bir önceki konun da aynıydı öznel oradaki tavsiyeleri uyguladın mı?
Maalesef degil, bu arada bence X'in yerine gelen yeni ogretmenle arani iyi tut ve ondan hep iyi sekilde bahset. Yoksa esin sen zaten takintilisin, bak onuda sevmiyosun vs. vs. butun erkeklerin suclu olduklarinda yaptiklari gibi seni suclayip, psikolojinin bozuk olduguna inandirmaya calisir seni. Dikkat et, politik ol biraz, kendini ezdirme.
asla tesadüf değil. bir insan başkası için muhabbeti güzel oluyor diye neden sigaraya başlar.yani elinde kalmadığına dua etmesi lazımken bir de savunmaya geçiyor..eski konunu da biliyorum. olanlar paralel birbirine. o zaman da baya bir konuşulmuştu. demek hala yol alamadın.
Eşim yol aldırmıyor ki.Sadece psikolojimi bozuyor.Geçenlerde yeni gelen öğrt.nasıl dönmüş eve dedim çünkü dersi erken bitti servis de yok.Eşim yeni gelen öğrt.nasıl buldun anlamış bir taraftan gülüyor bir taraftan ne zaman soracaksın diye bekliyordum diyor.Öyle bir şey ki sanki ben onu herkesten kıskanırmışım gibi.
Eşiniz istese kimse 2 metreden fazla yaklaşamaz yanına, siz rahatsız olduğunuz anda yanlışa meal vermeyip iletişimini sıradanlaştırması gerekiyordu. Tabi ki arkadaşlarınız olacak ama hepsi belli bir düzeyde. Eski konularınıza da göz gezdirdim biraz eşiniz sizsiz arkadaşlarıyla tatile gitmek istemiş, boşanma aşamasına gelip vazgeçmişsiniz. O bayandan önce eşinizi hatalı görüyorum ben, belki bayana sizin kıskandığınızı söyledi, belki de bayan bu yüzden sizi görmezden geliyor, muhatap almıyor.
değil diyebilirimm..
bir kadın eğer takıntılı bir kıskanç değilse.. genelde hissettikleri doğru çıkar...
telefonlar da falan bir şey yok mu peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?