Geçmiş geçmiyor,sizce tesadüf müydü bunlar???

kesinlikle tesadüf değil ...
o kadının esınızle olan muhabbetını bılıyorum kesınlıkle esınız muhattap oldugu ıcın haksız cok ılgılı gereksız yere soylemeye dılım varmıyor ama bu anlattıklarınızdan ve gecmıstekı konunuzdan yola cıkarak bu kadının esınızle bır gonul bagı kesınlıkle var aldatmasada fızıken var ve sız bunun farkındasınız bırbırlerıne ceken bı durum soz konusu ve kadın sızı cıleden cıkarıp huzur bozmak ıcın ozellıkle sızle muhattap olmuyo karnındakı sabıden utanır ınsan ama malesef... boyle bı durumda ne yapardım bılemıyorum cok karısık ve ısgıllendırıcı bı durum kesınlıkle dedektif tutardım sanırım...Bu iş sadece okulla kapsamlı degıl emın olabılırsınız...

Önceki konunuzu hatırlıyorum. Bu zamana kadar zaten bir değişiklik olmadıysa zaten sizden kaynaklanma ihtimali düşüktür. Yani takıntılı bir kıskanç olsanız tek bir kadına odaklanmazdınız.

Eşiniz sizi aldatıyor diyemem. Sizin kıskanmanızdan memnun olup bilerek tetikliyor olabilir. O kadının yaptıklarına o zaman da hayret etmiştim, şimdi de ediyorum. Bir süre hiç umursamıyor gibi davranmayı denediniz mi? Hani surat asar şekilde değil de, hayatınızdan gayet memnunmuşsunuz, sıra dışı hiçbir şey olmuyormuş gibi...

Önceki konularınızı bilmiyorum canım ama anlattıkların kadarı ile eşinle aralarında bişey olduğunu düşünmüyorum. Kadın hamile ise özellikle eşininde çok fazla ilgi duyacağını sanmıyorum ama bu kadın hafifmeşrep bir kadınsa ve sizin kıskandığınızı falan anlamış ise özellikle yapıyor olabilir. Yani eşinizin kendisini beğendiği ,ilgilendiği ,sohbet edip eğlendiği vs mesajını size verip dahada uyuz olmanızı sağlamaya çalışıyor olabilir.. Sorsanızda " Aaa ne alakası var Adam beni beğeniyor ise benim ne kabahatım var der eminimmm..

Seni kendime çok benzettim gerçekten de. Durumu biraz daha açar mısın? Bu kadınla nasıl tanıştılar? Okulda mı? Biraz daha detay verir misin? Anlattıkların mide bulandırıcı hoş değil ama biraz daha ayrıntı lazım canım.

Aynen canım yaa.Ben de aralarında bir şey yoktur diye düşünüyordum hep.Çok cıvık bir kadındı tam benim en sinir olduğum kadın modelinden.Ama daha beni tanımadan da bana karşı mesafeliydi,tanımaya da çalışmadı zaten.Eşim de ısrarla okula tayin istemem konusunda diretmişti.Aralarında bir şey olsa ister miydi gelmemi?Kadının böyle selamsız sabahsız çekip gitmesi de ayrı mevzu benim için.Çözemedim gitti.

Bencede tesadüf degil allah yardımcınız olsun ne rezil kadınlar var dünyada..

Öznel ben de senin eski konularını biliyorum.
Ama ben hala eşin ve bu kadın arasında bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Çok çok gerçekten muhabbetleri birbirine uymuştur.
Sen takibe aldıgın için de her defasında yapılan davranıştan mana çıkarmışsın gibi geliyor.

Kadının sana olan tavrı için de bence eşin senin ondan hoşlanmadığını kadına anlatmış.
Kadın o nedenle sana karşı mesafeli.

Ayrıca eger aralarında bir şey olsa eşin neden kendi çalıştığı okula tayin istemen için diretsin?
Aksine hiç istemezdi.

Önceki konunda da yazdım,
bence sen eşinle aranda olan sorunlar için bu kadını günah keçisi seçiyorsun...

Son düzenleme:

yok ben kadını günah keçisi seçmiyorum.Ben bir taraftan onları sorgularken bir taraftan da kendimi değerlendiriyordum.Yalnız kadının giderken vedalaşmaması,arabadan sessizce inip gitmesi(ki 2 dakika bekleyecekti,evine bırakacaktık üstelik) ,eşimin artık yemek muhabbeti açmaması,nerdeyse öğretmenler odasına hiç uğramıyor olması normal mi?Onları en son samimi şekilde koridorda görmüştüm sonrasında eşimin etrafımda pervane olması????İşte kafamı kemiriyor bunlar.

Yani eşin kadınla arasına mesafe mi koydu?

ben bu muhabbeti normal bulmadım.bizde öğretmen arkadaşlarla muhabbet ederiz falan ama tek bir kişi ile bu kadar samimiyet hiç görmedim.bana garip geldi bu durum,ikisinin davranışları da şüpheli.

Son düzenleme:
Hayır canım kadın doğum iznine ayrılıncaya kadar bir şey değişmedi.Kadın giderken bir benle vedalaşmadı.Kadın ayrıldı gitti,eşim de yanımıza öğretmenler odasına uğramaz oldu.

O zaman kadın doğum izninden geldikten sonra,
eşinin öğretmenler odasına girip girmediğine,
neler yaptığına bir daha bakacaksın...

Kadının sana tavrı da dediğim gibi eşinin bir şeyler söylemiş olabilme ihtimalinden kaynaklanıyordur...

kusura bakmayın ama kocanız gibi insanlardan nefret ediyorum.kendi suçunu ört bas etmek için sizi karalıyorlar.ayıp ya insanda birazcık vijdan olur.yaptığı şeyi iyi bir niyetle mi yapıyor hayır.kabahatini bilmiyor mu biliyor tüm bunların üstüne birde suçlu senmişsin diye senin üstüne geliyor.başka bir arkadaşta yazmış.bunun bir adım ötesi sana paranoyak muamelesi yapması belkide yapıyor.yazık ya çok üzülüyorum.bende erkek arkadaşımda yaşadım bu tür şeyler.çok dua ettim şükürler olsun Rabbime bana onun gerçek yüzünü gösterdi.inş. sizde bu sıkıntınıza sebep o kadından kurtulursunuz.ne bileyim ne kocan insanlarla mesafesini ayarlayabiliyor ne de o kadın.neden insanlar böyle ya varya 28 yaşıma geldim birde diyorlarki neden evlenmiyorsun.

Aynen arkadaşım deli muamelesi görüyorum resmen.Ona göre durduk yere kıskanıyorum,durduk yere tepki gösteriyorum,o kadın benden daha üstün tutuluyor ya anlamış değilim , anlayamayacağım.İnsan o kadar kişiyi eleştirir (en acımasız eleştirileri bana yapıyor bu arada) de ağzından hiç mi olumsuz bir laf çıkmaz o kadın hakkında yaa.En samimi arkadaşına bile aylarca selam vermedi geçen sene,ufacık bir mevzudan.
Ondan sonra ben huylandım mı manyak oluyorum,şüpheci oluyorum.Allah bana sabır versin.Amin.

canım fazla kibar edepli olduğunuz için oluyor zaten
biraz cadoloz olsan hiiiç bunlar olmaz
kadın döndüğü zaman aynı hareketler devam ederse
ara kadının eşini
eşimle samimiyetlerinden hoşlanmıyorum eşinizi uyarın deyin

eşiniz yüzsüzlüğü ele almış
hoşuna gidiyor sizin bu kıskançlıklarınız

kararlı olun mesafe koymazsa bırakın bu adamı
resmen psikolojik savaş içindesiniz
size yazık değil mi
katlandığınız sürece devam edecek bunlar emin olun...
Allah kolaylık versin

Teşekkür ederim canım.Cadılık yaptığım tek konu bu.Etrafa karşı da,eşime karşı da her zaman anlayışlı yaklaştım.Sadece bu durumdan rahatsızlığımı dile getirdim ,olay oldu.Katlanmak da bir yere kadar artık.Haklıyken haksız konuma düşürülmem psikolojimi alt üst etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…