Offf fena halde geçmişte takıldım kaldım,çıkamıyorum.Eşimin yaşattıklarını unutamıyorum.Şimdi anlatacaklarım sizce tesadüf mü ben mi abartıyorum?Ağır eleştirilerde bulunmazsanız sevinirim.Bu sorunu çözemediğim için psikoloğa gideceğim zaten .Sadece sizden 3.kişiler olarak objektif gözle bakmanızı ve değerlendirmenizi istiyorum.
Bilirsiniz bir bayan vardı (adı X olsun) eşimle samimiyetlerinden huzursuzdum.Beni şüpheye düşüren şu olaylar sizce tesadüf mü?
Eşimin X in okula tayini çıktığı dönemde muhabbeti güzel oluyor diye sigaraya başlaması,alışması
Eşimin okuluna tayinim çıkınca sadece X in hoş geldin dememesi.
Daha o okula geçmeden onların pikniğine katıldığımda yine selam vermemesi + başka zamanlarda tanıdık tanımadık kim olursa olsun herkesin çocuğuyla bebeğiyle ilgilenip o gün çocuklarımla beni görmezden gelmesi
Zırt pırt eşimin sınıfına girip ben oradaysam önemsiz bir soru sorup apar topar uzaklaşması
Vedalaşacağımız gün bir iş için iki dakikalığına arabadan indiğimde eşimle vedalaşıp bana selam göndermesi (bizim arabayla gidiyoruz okula)
Doğum izni için aldığı raporu okula bırakmak için benim dersimin olmadığı günü seçmesi
Eşimin X hariç herkes hakkında ufak da olsa olumsuz eleştirileri olması
Okula yeni gelen 5- 6 arkadaş olduğu halde eşimin X in yerine gelen yeni bayan hakkındaki yorumlarımı merak etmesi
Eşimin insanları çok iyi tanıdığını sürekli tekrarlayıp onca soruna rağmen X ile iletişimini azaltmaması
Eşimin artık öğretmenler odasına daha az giriyor olması
Eşimin tartışmalarımızda X ten "o kadın" diye bahsetmemden rahatsız olması sizce tesadüf mü???
Önceki konularınızı bilmiyorum canım ama anlattıkların kadarı ile eşinle aralarında bişey olduğunu düşünmüyorum. Kadın hamile ise özellikle eşininde çok fazla ilgi duyacağını sanmıyorum ama bu kadın hafifmeşrep bir kadınsa ve sizin kıskandığınızı falan anlamış ise özellikle yapıyor olabilir. Yani eşinizin kendisini beğendiği ,ilgilendiği ,sohbet edip eğlendiği vs mesajını size verip dahada uyuz olmanızı sağlamaya çalışıyor olabilir.. Sorsanızda " Aaa ne alakası var Adam beni beğeniyor ise benim ne kabahatım var der eminimmm..
Öznel ben de senin eski konularını biliyorum.
Ama ben hala eşin ve bu kadın arasında bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Çok çok gerçekten muhabbetleri birbirine uymuştur.
Sen takibe aldıgın için de her defasında yapılan davranıştan mana çıkarmışsın gibi geliyor.
Kadının sana olan tavrı için de bence eşin senin ondan hoşlanmadığını kadına anlatmış.
Kadın o nedenle sana karşı mesafeli.
Ayrıca eger aralarında bir şey olsa eşin neden kendi çalıştığı okula tayin istemen için diretsin?
Aksine hiç istemezdi.
Önceki konunda da yazdım,
bence sen eşinle aranda olan sorunlar için bu kadını günah keçisi seçiyorsun...
yok ben kadını günah keçisi seçmiyorum.Ben bir taraftan onları sorgularken bir taraftan da kendimi değerlendiriyordum.Yalnız kadının giderken vedalaşmaması,arabadan sessizce inip gitmesi(ki 2 dakika bekleyecekti,evine bırakacaktık üstelik) ,eşimin artık yemek muhabbeti açmaması,nerdeyse öğretmenler odasına hiç uğramıyor olması normal mi?Onları en son samimi şekilde koridorda görmüştüm sonrasında eşimin etrafımda pervane olması????İşte kafamı kemiriyor bunlar.
Yani eşin kadınla arasına mesafe mi koydu?
Hayır canım kadın doğum iznine ayrılıncaya kadar bir şey değişmedi.Kadın giderken bir benle vedalaşmadı.Kadın ayrıldı gitti,eşim de yanımıza öğretmenler odasına uğramaz oldu.
evet eLmayRa yazılanların bir kısmını uyguladım.Ama çoğu kişinin yazdığı gibi sert veya kırıcı olmadım.Zaten aklımın almadığı da bu ya.Gidip kadına çatmadım etmedim sanki ben aralarına girmişim de o mecburen ayrılıyormuş gibi selamsız sabahsız çekti gitti.Eşim de o da kendimi suçlu hissetmem için her şeyi yaptılar.
kusura bakmayın ama kocanız gibi insanlardan nefret ediyorum.kendi suçunu ört bas etmek için sizi karalıyorlar.ayıp ya insanda birazcık vijdan olur.yaptığı şeyi iyi bir niyetle mi yapıyor hayır.kabahatini bilmiyor mu biliyor tüm bunların üstüne birde suçlu senmişsin diye senin üstüne geliyor.başka bir arkadaşta yazmış.bunun bir adım ötesi sana paranoyak muamelesi yapması belkide yapıyor.yazık ya çok üzülüyorum.bende erkek arkadaşımda yaşadım bu tür şeyler.çok dua ettim şükürler olsun Rabbime bana onun gerçek yüzünü gösterdi.inş. sizde bu sıkıntınıza sebep o kadından kurtulursunuz.ne bileyim ne kocan insanlarla mesafesini ayarlayabiliyor ne de o kadın.neden insanlar böyle ya varya 28 yaşıma geldim birde diyorlarki neden evlenmiyorsun.
canım fazla kibar edepli olduğunuz için oluyor zaten
biraz cadoloz olsan hiiiç bunlar olmaz
kadın döndüğü zaman aynı hareketler devam ederse
ara kadının eşini
eşimle samimiyetlerinden hoşlanmıyorum eşinizi uyarın deyin
eşiniz yüzsüzlüğü ele almış
hoşuna gidiyor sizin bu kıskançlıklarınız
kararlı olun mesafe koymazsa bırakın bu adamı
resmen psikolojik savaş içindesiniz
size yazık değil mi
katlandığınız sürece devam edecek bunlar emin olun...
Allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?