Geçmiş hakkında konuşmak istemeyen erkek

jane66

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2019
20
9
1
34
Geçmişimdeki ilişkilerimi merak etmeyen bir sevgililm vardı.Ben zorla anlattırıyordum bir kere konusalım geçmiş hakkında daha da açmayalım dedim. Hem onun hikayesini merak ediyordum hem de kendi hikayemi anlatmak istiyordum. Karşı çıktı bunun bize bir yararı olmaz demişti. Sizce bu kişi beni sevmedi mi de merak etmiyor?Takmıyor mu beni ?

Noğğ sakladığı konuşmak istemediği birşeyler var

Gecmisle derdiniz nedir? Adi ustunde gecmisss

Ne alakası var bakış açınız yanlış.
Geçmişi konuşacaksınız ne olacak?
Detay isterseniz sıkıştırıp anlat anlat derseniz anlatmaz zaten...

Evliyim ne eşim gecmişimi bilir ne ben onun
Niye ögreneyim niye ögrensin
O zamanlar yanımda o mu vardı
Bence sende merakından uzak dur

Geçmişi açmamak konuşmamak lazım zaten. Geçmişini anlatınca seni sevip sevmediğini yada takıp takmadığını anlamazsın . Sana olan tavırlarını gözlemleyerek anlarsın.
Geçmişi boşver geleceğinize bakın birlikte.

Hayatıma aldıgım kısının gecmısımı bılmesı gerekmez mı ? benım de onun gecmısını bılmem gerekir ? Eger gecmisimi merak etmiyorsa benle sadece vakit gecırıyor benı sevmıyor demektır bu

Kendi geçmişimi kimseye anlatmam, kimseninkini de bilmek istemem. (Eski sevgililer konusunu dediğinizi düşünüyorum)
Bana geçmişteki ilişkilerimi soran erkek ikinci soruyu soramayacak şekilde hayatımdan çıkmış olur.
Kırmızı çizgim bu.

Hayatıma aldıgım kısının gecmısımı bılmesı gerekmez mı ? benım de onun gecmısını bılmem gerekir ? Eger gecmisimi merak etmiyorsa benle sadece vakit gecırıyor benı sevmıyor demektır bu
Niye gereksin yahu niye önüne bakamıyorsun

Bir insanın geçmişini öğrenmeye çalışmakla onu sevmek arasında bir ilişki yok. Yanlış bağlantılar kuruyorsunuz bence, böyle bi tarzı benimsemek size zarar verir. Hakkında öğrenmek istediklerinizi ilişkinizi yaşadıkça öğrenirsiniz zaten. Geçmiş referans vermez aksine önyargılı yapar.

Belki mantıklı bir insandır, geçmişin adı üstünde geçip bittiğini, konuşmanın bir faydası olmayacağını biliyordur.
Yani geçmiş ilişkilerinizden konuşup ne yapacaksınız? Bunun size bir faydası olmadığı gibi zararı da dokunabilir.

Hayır yanlış düşünüyorsun, neden sevmesin? Kendimden örnek vereyim, nişanlıyım ve nişanlım bir kere bile geçmişimi sormadı, hiç merak etmedi, hiç o konular açılmadı ama nişanlıyız sonuç olarak ve 3 ay sonra evlenicez, demek ki sadece gönül eğlendirenler geçmişle ilgilenmez diye bir şey yok. Bazıları bilmek istemez, eski sevgilisi kimmiş ne yapmışlar , nereye gitmişler fln ve bence doğrusu da bu, daha huzurlu oluyor insan bilmeyince, kafayı takmıyor.

Ben karşımdaki insanın geçmişini merak etmem daha doğrusu öğrenmek istemem. Bana bir faydası olacağını düşünüyorum. Atıyorum dedi senden önce 4 yıllık bir ilişkim oldu, neden bunu dert edineyim kendime. Bilmemek en iyisi. Bana sorarsa anlatırım ama ben sormam veya o sormadan anlatmam da. Adı üstünde geçmiş bitmiş. Bence siz de geçmişi geçmişte bırakın.

ay ne gerek var ya of sorup öğrenince oluyor? adam istemiyormuş işte.

eşim sorar benim.cevap bile vermem

Ben sadece bilmemi gerektirecek bişey var mı diye sordum yok dedi ve konuyu tekrar açmadım kafamda soru işaretleri de yok. Bilmemi gereken şeyden kastım sadece geçmişi değil birileri olmuş ve ayrılmış olabilir bu beni ilgilendirmez ama eğer hala sık sık aynı ortamda bulunmak zorundalarsa bunu bilmeliyim vs. Ama ben de tüm geçmişini ilişkileri anlamında bilmenin bişey kazandırmayacağını dusunuyorum. Sizi sevmediği anlamına gelmez bence . Siz neden takıldınız bu kadar geçmişine peki

Gayet olgun ve doğru bir insanmış.
Geçmişle kimsenin bir işi olamaz bilsen de ne ileri ne geri götürür.
Yaşanmış bitmiş olan birşey üzerinde konuşmanın gereksiz olduğunu düşünüp sizi şindiki zamanda tanımak istiyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…