Geçmişimdeki ilişkilerimi merak etmeyen bir sevgililm vardı.Ben zorla anlattırıyordum bir kere konusalım geçmiş hakkında daha da açmayalım dedim. Hem onun hikayesini merak ediyordum hem de kendi hikayemi anlatmak istiyordum. Karşı çıktı bunun bize bir yararı olmaz demişti. Sizce bu kişi beni sevmedi mi de merak etmiyor?Takmıyor mu beni ?
Niye gereksin yahu niye önüne bakamıyorsunHayatıma aldıgım kısının gecmısımı bılmesı gerekmez mı ? benım de onun gecmısını bılmem gerekir ? Eger gecmisimi merak etmiyorsa benle sadece vakit gecırıyor benı sevmıyor demektır bu
Hayır yanlış düşünüyorsun, neden sevmesin? Kendimden örnek vereyim, nişanlıyım ve nişanlım bir kere bile geçmişimi sormadı, hiç merak etmedi, hiç o konular açılmadı ama nişanlıyız sonuç olarak ve 3 ay sonra evlenicez, demek ki sadece gönül eğlendirenler geçmişle ilgilenmez diye bir şey yok. Bazıları bilmek istemez, eski sevgilisi kimmiş ne yapmışlar , nereye gitmişler fln ve bence doğrusu da bu, daha huzurlu oluyor insan bilmeyince, kafayı takmıyor.Hayatıma aldıgım kısının gecmısımı bılmesı gerekmez mı ? benım de onun gecmısını bılmem gerekir ? Eger gecmisimi merak etmiyorsa benle sadece vakit gecırıyor benı sevmıyor demektır bu
Ben sadece bilmemi gerektirecek bişey var mı diye sordum yok dedi ve konuyu tekrar açmadım kafamda soru işaretleri de yok. Bilmemi gereken şeyden kastım sadece geçmişi değil birileri olmuş ve ayrılmış olabilir bu beni ilgilendirmez ama eğer hala sık sık aynı ortamda bulunmak zorundalarsa bunu bilmeliyim vs. Ama ben de tüm geçmişini ilişkileri anlamında bilmenin bişey kazandırmayacağını dusunuyorum. Sizi sevmediği anlamına gelmez bence . Siz neden takıldınız bu kadar geçmişine pekiGeçmişimdeki ilişkilerimi merak etmeyen bir sevgililm vardı.Ben zorla anlattırıyordum bir kere konusalım geçmiş hakkında daha da açmayalım dedim. Hem onun hikayesini merak ediyordum hem de kendi hikayemi anlatmak istiyordum. Karşı çıktı bunun bize bir yararı olmaz demişti. Sizce bu kişi beni sevmedi mi de merak etmiyor?Takmıyor mu beni ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?