geçmiş yıllardan biri aklıma takıldı

laylaylom20

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2008
581
401
648
İstanbul
benim 2buçuk senedir gayet güzel giden bir ilişkim var. tek problemimiz ise ailemin onu kesinlikle istememesi. bu nedenle çok büyük kavgalar üzüntüler yaşadım.ama bu engeli bir şekilde aşacağımızı düşündüm hep.

şu anki sorunum ise tesadüfen eskiden bana yazılmış bazı yazıları bulmam ve eskiden benden hoşlanan birçocuğu hatırlamam oldu.o bana çok aşıktı. birlikte çok iyi vakit geçiriyorduk ama ben onu hep reddettim. 4 seneyi geçti neredeyse. iki senedir fln hiç konuşmuyoruz.ama onu özlediğimi farkettim.
bir mesaj atsam mı diye düşünüyorum...napsam?

şuan bi ilişkin varken doğru olurmu sence tekrar senden hoşlanan biriyle iletişime geçmen. ne düşünerek yapar bir insan bunu kendi birlikteliğinde sanırım eksikler var senin tarafında, yoksa biriyle beraberken severken, başka biri aklıma geldi ariyim demez insan yani

sakın atma demiyorum ama atmamanı tavsiye ediyorum..suan bi bosluktasın gibi sanırım onun için aklına geliyor.emin ol sevgilinle aran düzeldiğinde yada seni mutsuz eden sey gectiğinde oda aklından gidecek.sonradan pişman olmak istemiyorsan yazma hatta unut gitsiz

sevgilimle birlikte olmak için sürekli mücadele halindeyim.ailemden gizli görüşüyorum,onlara yalan söylemek zorunda kalıyorum vs.

bu durum seni yormus sacma bi heycan aramaktasın ve aklınada eskileri karıstırmak geldi.bence yapma bende yaptım ve cok pişman oldum

bence sevgilinle problemin olduğu için kaçış yolu arıyorsun canım sıkıyorsa bitir bunu diğerinede sonra bakarsın ayrıca diğer çocuk belki şu an başka sevgilisi var belki evlendi 2 senedir konuşmuyormuşsunuz 2 sene uzun bir zaman hayatında neler değişti bilemezsin ben mesela iki sene sonra biri arasa eskilerden pek umursamam .

bulundugun durumdan memnum olmayip gecmisi eselemek
bence cok sacma
su anki iliskine odaklan tabiki
haa tabi sevmiyorsan o baska
eski defter eskide kalmistir bence
bu sevgilinle olmuyorsa
baskasini bulursun
hem acaba eskisi senin biraktigin yerdemi?? dimi ama ..

sevgilisi yok diye tahmin ediyorum

o zaman sevgilinde ailen o'nu istemiyor diye eski kız arkadaşına mesaj atsın. ne dersin? güzel olur dimi?

Şu an bir ilişkiniz varken bunu düşünmeniz bile saçma.
Aynı şeyi o yapsa ne hissederdiniz?
Yargılamak istemiyorum ama biraz empati kurun en azından.

Ailene rağmen bırakmadığın birine aşkın eskiden kalma bazı yazılar bulduğun anda bitivermiş... O kadar da sevmiyormuşsun.

Son düzenleme:
AilEn neden isRtemiyor , eğer bu düşünceye katıldıysan senin ona karsı olan sevginde de azalma olmuş gibi geldi bana

biriyle çıktığımı bilmiyo.ayrıca biriyle çıktım diye kabul edilemeyecek birine mi dönüşmüş oluyorum?

hayır canım onlada çıkabillirdin ama sen bu çocukla çıkmışsın yani ona dönmek çok saçma bence ben erkek olsam kabul etmem ama kişiye göre değişir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…