geçmiş yıllardan biri aklıma takıldı

vallahi size orçun gibi ''Bu neyin kafası yaa'' demek istiyorum:27::27: sevgiliniz var ama aileniz istemiyor.Sizinde aklınıza size aşık olan çocuk geldi.Daha da ilginci msj atasınız geldi :24: bizede atsam mı atmasam mı diye soruyorsunuz :23:

tövbeee tövbee ne konular görücez şu kk da var yaa :47:

sanırım sevgilini sevmiyorsun.. çünkü severken başkasını düşünmek falan biraz garip..

msj atsan nolucak ki? beklentin ne acaba bunu sor bence kendine??

çok yanlış yapmış olursun.. böyle birşey yaptıktan sonra vermiş olduğun mücadelelerin zerre kadar önemi kalmaz.. zira aldatmak illa fiziksel değil zihinsel de bir olgudur.. özlediğini farketmeyi geçtim, mesaj atmayı düşünmek bile uğrunda aileni karşına aldığın sevgiline ihanet etmek demektir... düşme bu yanlışa.. :20:

değmez.

toy davranıyorsun bence bu konuda. zira yıllar önce sizi sevmiş birine yıllar sonra bir adım atmak- ilişkiniz varken- sizi mutlu etmez.

bakın şunu bile anlarım, biriyle tanışırsınız hoşlanırsınız. bu tamam. bırakırsınız sevgiliyi, gider diğer adamla olursunuz.
ama eskiden aşık olmadığınız birine sırf boşluktan gitmemelisiniz bence.

bence sen sevgılını sevmıyorsun .
aılen ıstemedıgı ıcın ımkansız olan sey tatlı gelmıs sana
bu mucadele ondan

Mesaj atmak aklınızdan geçiyorsa atın ama önce şuanki arkadaşınızla (sevdiğinizi demek istemedim) ilişkinizi bitirin..

Eski yazıların hala sizde olması ve okuyunca bocalamanız zaten kalbinizin dolu olmadığını gösterir..

O iki yıldır görüşmediğiniz kişi sizi hala sevseydi size ulaşırdı.. Siz sevecek olsaydınız o yıllarda severdiniz.

Ne yapmayı düşünüyorsunuz; o kişininde tekrar aklını karıştırıp şuankine geri mi dönmek ?

Ya da sizi hala sevip sevmediğini mi merak ediyorsunuz ?

Kendinizi düşünmüyorsanız, kurcalayacağınız iki kalbi düşünün.

Ben durumunuzu anladim ilgiye ihtiyaciniz var sevgiliniz baska sehride. Sizde gereken ilgiyi alakayi gormuyorsaniz bu gecmisteki kisiyi dusunuyor olmaniz normal. Maalsesef bir hatun grubu varki egosu dusuk ve surekli tatmin edilmeyi gereken, bu hatun grubu ego sorunu yuzunden cok hataya duser.Birinden hoslanmasalar begenmeseler bile illa o insani cevrelerinde agizlarinin icine dusecek sekilde olsun isterler.Ne o kisiyi istedikleri vardir ne de gonulleri... Sirf amac etraflarinda onlari pohpohliycak egolarini begenilme icgudulerini tatmin edicek birileri olsun...Bu insan ilgiyi kestimi baskasiyla gorusmeye basladimi veyahut ortadan tamamen kaybolunca , vazgecince bu sefer baslarlar merak etmeye ... Ay aslinda hos da cocuktu diye sizlanmaya baslarlar. Kor olur badem gozlu olur.

Sizinkide aynen bu durum olmamis mi? Siz bu insani begeniyor olsaydiniz zaten gecmisinizde o kisiyle olurdunuz. Simdi sevgiliniz var eee caninizda SIKILMISKEN gariban hadi diyelim Ahmet olsun adi, Ahmet vardi noldu pesimde kosturan ay ozledim de sanki mesaj mi atsam... diye dusunuyorsunuz.Nefsinizi,egonuzu birde hirsinizi hem terbiye hemde kontrol etmeyi ogrenin zira bu ucu insani kotu yollara saptirir, kisiligini curutur. Simdi yaptiginizi kabul edin ve sakin o gecmisteki kisiyide kendi egonuz icin rahatsiz etmeyin. Sevgiliniz ilgi gostermiyorsa ayrilirsiniz. Icinde bulungunuz durumu kabul etmeniz ego kontrolunuz acisindan yararli olur. Zira karsidaki pesinizde kosmus dusundugunuz kiside bir insan evladi bosu bosuna insanlarin basini hirsiniz ugruna yakmayin!

Son düzenleme:
Tek kelimeyle bencillik zamanında istememişsin ne diye kalkıp arıyorsun sırf sevgilinle olmuyor diye..Olsaydı arıyacakmıydın aklına gelecekmiydi hayır.. Sevgilinede haksızlık bu karşı tarafada..Sevgilinle ayrılıp onunla birliktemi olacaksın? :19: illa biriyle olmak zorunda değilsin nasıl derler birinin sevgilisine mi muhtaçsın birinden ayrılmadan başkasını düşünüyorsun sevgi açlığı bu ..:19: Kaldı ki ç 2 sene geçmiş aradan hatırlamaz bile seni :47:

Son düzenleme:
bence sen sevgılını sevmıyorsun .
aılen ıstemedıgı ıcın ımkansız olan sey tatlı gelmıs sana
bu mucadele ondan

belki böyledir diye korkuyorum.yani aramızdaki engeller kalkarsa, tamamen kavuşursak sevgim azalır mı diye. çünkü evet imkansızı sevip peşinde koşmak gibi kötü bir huyum var.

ama onla da hiç sorunum yok ki. çok mutluyuz birlikteyken.ailem yüzünden herşey.kafam allak bullak. defalarca hiçbi sorunumuz olmamasına rağmen ayrılalım dedim. bi şekilde beni ikna etti. vazgeçemedim ondan.

Herşeyi geçtim tek bahanen ailenden gizli görüşüyor olman değil mi? Diyelimki o çocuğa mesaj attın aranızda bir şeyler başladı ailen o çocuğu direk başının tacı mı yapacak görüşmek istediğinde aa tabi kızım git görüş mü diyecek ne bekliyorsun anlamadım ?

Herşeyi geçtim tek bahanen ailenden gizli görüşüyor olman değil mi? Diyelimki o çocuğa mesaj attın aranızda bir şeyler başladı ailen o çocuğu direk başının tacı mı yapacak görüşmek istediğinde aa tabi kızım git görüş mü diyecek ne bekliyorsun anlamadım ?

ailemin sevgilimi istememesinin bazı özel nedenleri var. diğer kişi için bunlar söz konusu değil. isteyecekleri biri

Kendi kararınızı çok rahat verecek yaştasınız benden de büyüksünüz tavsiyede vermek istemiyorum ama ben olsam yapmazdım. Sevgilimle iki buçuk yıl kadar ayrı şehirlerdeydik yani benimde durumum geçmişteki insanlara çevremden birilerine dönmeye çok uygundu ama yapmadım çünkü seviyordum. Zor günler geçirdim, emek verdim ama şuan mutluyum aynı şehirdeyiz. Tabi artık sevmiyorsanız orası ayrı yinede ben o geçmişteki kişiyle görüşeceğim diyorsanız erkek arkadaşınız hayatınızdayken yapmayın derim bunun adı ihanet olur.

yukarıda bir arkadaşın yazdığı gibi , sevgilin böyle birşey sana yapsa ne yapardın acaba...

Bu kadar normal birşeymiş gib yazabilirmiydin?

Madem ailende istemiyor,anladığım kadarıyla sende çok istemiyorsun ki ona msj atma isteği oluşmuş,şimdiki sevgilinden ayrılıp istediğin kişiyle görüşebilirsin...

böyle bi konu açman bile yanlış bir bayan olarak ben
eğer şu an düzenli bir ilişkim varsa aramazdım ama yok hislerim illa ara
tekrar görüşün derse şu anki ilişkimi bitirip oyle ararım çünkü o dostca bi msj veya telefon olmayacaktır

benim 2buçuk senedir gayet güzel giden bir ilişkim var. tek problemimiz ise ailemin onu kesinlikle istememesi. bu nedenle çok büyük kavgalar üzüntüler yaşadım.ama bu engeli bir şekilde aşacağımızı düşündüm hep.

şu anki sorunum ise tesadüfen eskiden bana yazılmış bazı yazıları bulmam ve eskiden benden hoşlanan birçocuğu hatırlamam oldu.o bana çok aşıktı. birlikte çok iyi vakit geçiriyorduk ama ben onu hep reddettim. 4 seneyi geçti neredeyse. iki senedir fln hiç konuşmuyoruz.ama onu özlediğimi farkettim.
bir mesaj atsam mı diye düşünüyorum...napsam?

ne diyeceksin 2 sene sonra?
ayrıca bir sevgilin varken?
acaba sen o çocuğu mu yoksa sana yazılan aşk/sevgi methiyelerini mi özledin?
sevgilinle ilişkinde problemler mi var? bunun eksikliği mi acaba seni eskilere götüren?

bunu erkek arkadaşın yapsa neler hissederdin?

Son düzenleme:
bence bir mesaj at aklında kalmasın...
mesela ben ne zaman acıkcam gece geç vakit
"ayyy yesem mi yemesem mi derim"
sonrada aklımda kalacağıma midemde kalsın der yemek yerim..
aklında kalmasın yani

Back
X