- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
Sizi çok iyi anlıyorum malesef. Bazen kelimelerimiz tükeniyor.Alamayacaklarını tahmin ediyorum eltimin düğün videosuna bakarken kınayı biz yakacaktık ama yaktirmadilar biz de adettir dedi ve şok oldum ozaman soyleseydim kurtulurdum belki ama ben ağzımı dahi açamadım
Sonuçta mesafelisiniz,alt alta oturduğunuz halde 1 hafta görmüyorsunuz neden çağırmamalarına bozuluyorsunuzEvet canım çok doğru söylüyorsun anca yıpranan ben oluyorum eltim geliyor kaynanam onu koluna takip vardı gezmesine çıkıyor alt katta oturmama rağmen davet eden olmuyor yemeğe gidiyorlar vsvsvs artık boş verdim eşim de yanımda değil oğlumla ikimiz istenmeyenleriz çok doluyum cinnet geçirmesem iyi bişey
Ne söyleseniz de eğer bu kişilikte biriyse sizi anlamaz bence mesafeli olmak en güzel çözüm salak yapın onlar size karşı nasılsa öyle davranın bir sorun yaşadığınız takdirde o an yanlışı yüzüne vurmak daha sağlıklı olay üstünde baya geçince içinde büyütüp paylaşmak hiç sağlıklı değil üstüne kabahatli siz olursunuzMerhaba sayın kk hanımları
Böyle bir şey için konu açmak istemezdim ama günlerdir kendimi yiyip bitiriyorum.Sorun ben de de aynı kayınvalide aslında çok ıyiyiz bana karışmaz altlı üstlü oturuyoruz komşu gibiyiz bazen 1 hafta görmem ama gel gelelim kına günü bana yaptıkları aklıma geliyor sinir krizi geçirecek gibi oluyorum.
Kinam da yabancı gibilerdi akrabaları olsun kendileri de hiç yüzüme bakmadılar hiç fotoğraf dahi cektirmediler eltime isim düştü o an aramız iyi idi ona güvendim söyledim eltimin tavrı ise şu oldu "banane ya işini kendin hallet"ve bir akrabaları da ablama aynı şeyi söylemiş kına yakmasını söylediler onu da reddettiler oysa ki hic böyle hayal etmemistim en mutlu olacağım zaman bunlari yaşattılar.Herneyse kına bitti düğünden 2 gün sonra eltimle gezmeye çıkıp bana şurayı temizle burayı temizle dedi yani ne var diyeceksiniz belki ama kendime çok büyük dert edindim yüzüne bakasım gelmiyor.Mesela eltim (yurt dışında) o gelince bana karşı değişiyor.Karisik yazmış olabilirim ama kendime engel olamıyorum ha bire bu mevzu gözümde canlanıyor bana akıl verin yaptıklarını yüzüne teker teker söyleyeyim mi yoksa iyi davranışları için unutmaya mı çalışayım
Bozulma değil de insan kırılıyor çünkü eltim başta Kaynanamla çok uğraşmış ikisi de bana birbirini kötüler ama yan yana gelince ana kız gibiler ondan bozuluyorumSonuçta mesafelisiniz,alt alta oturduğunuz halde 1 hafta görmüyorsunuz neden çağırmamalarına bozuluyorsunuz
Öncelikle teşekkür ederim genelde sizin yorumlarınızı çok beğeniyorum evet mantıklı olan o zaten ya bir laf arasında içimdekileri anlatacam ya da unutmaya çalışacam başarır mıyım bilmiyorumTepkiyi dozunda ve zamanında vermeyince etkisi olmaz.
Ayrıca sonradan gösterilen tepki genelde haklıyken haksız konuma düşürür.
İnsan unutmaz; ama affedebilir. Siz de alayını affettim deyip rahatlayın.
Her gün bunu düşünüyorsunuz da ne oluyor; kalbinize boşuna yük.
Aranız madem şu an normal; mesafeli şekilde ilerleyin geçmişi kurcalamayın.
Bekarım ama mantıklı olan bu.
Evet annem 2 saatlik bir mesafede eşim hayatından memnun ezilen aşağılanan ben oluyorum ama mantikli geldi gidip tatil yapmak en azından kafam rahat olur teşekkürlerAnneniz nerde uzak mi.uzaksa eger, eltiniz buraya geldiginde siznde çocuğunuzu gekirse esinizi alin annenize gdin tatil yapin gozden uzak olsun
Öncelikle teşekkür ederim genelde sizin yorumlarınızı çok beğeniyorum evet mantıklı olan o zaten ya bir laf arasında içimdekileri anlatacam ya da unutmaya çalışacam başarır mıyım bilmiyorum
Zaten bana hep güler yüzlü der kaynanacigimBen teşekkür ederim, tabiki başarabilirsiniz.
Size şunu net söyleyebilirim; kalbimizde taşıdığımız haksızlıklar, üzüntüler, kin inanın bizi yıpratıyor.
Buna gerek var mı Allah korusun olan size olur...
Şu an aranız bir şekilde düzelmiş; Allah'a havale edin; laf arasında da atağınızı yaparsınız.
Bir de rol yapın hep gülün gülerken laf sokunca kimse agresif diye sizi de suçlayamaz.
Sizin aranız nasıl şimdiResmen benim yaşadıklarımı anlattiniz
Zaten bana hep güler yüzlü der kaynanacigimama o an cevap veremiyorum aklıma gelmiyor yatağa yatınca niye demedim diye hayıflanıyorum
Bir ara lafı açılır diye bekliyorum yoksa da sallayacam mecburAmaaan sallayın gitsin ya.
Üç hafta da bir görüşürüz onlar ararlarsa tlfda konuşuruz aramazlarsa da ben aramam insan eşi için bazı şeyleri içine atmak zorunda kalıyor yapacak bir şey yokSizin aranız nasıl şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?