Geçmiş...

Geçmiş adı üstünde geçmişte kaldı. Sizi sadece üzer takılmaya devam ederseniz.

İleriye bakın. Huzurunuza bakın takılı kalmayın :)

Sonuçta mesafelisiniz,alt alta oturduğunuz halde 1 hafta görmüyorsunuz neden çağırmamalarına bozuluyorsunuz

Ne söyleseniz de eğer bu kişilikte biriyse sizi anlamaz bence mesafeli olmak en güzel çözüm salak yapın onlar size karşı nasılsa öyle davranın bir sorun yaşadığınız takdirde o an yanlışı yüzüne vurmak daha sağlıklı olay üstünde baya geçince içinde büyütüp paylaşmak hiç sağlıklı değil üstüne kabahatli siz olursunuz

Tepkiyi dozunda ve zamanında vermeyince etkisi olmaz.
Ayrıca sonradan gösterilen tepki genelde haklıyken haksız konuma düşürür.
İnsan unutmaz; ama affedebilir. Siz de alayını affettim deyip rahatlayın.
Her gün bunu düşünüyorsunuz da ne oluyor; kalbinize boşuna yük.
Aranız madem şu an normal; mesafeli şekilde ilerleyin geçmişi kurcalamayın.
Bekarım ama mantıklı olan bu.

Anneniz nerde uzak mi.uzaksa eger, eltiniz buraya geldiginde siznde çocuğunuzu gekirse esinizi alin annenize gdin tatil yapin gozden uzak olsun

Sonuçta mesafelisiniz,alt alta oturduğunuz halde 1 hafta görmüyorsunuz neden çağırmamalarına bozuluyorsunuz
Bozulma değil de insan kırılıyor çünkü eltim başta Kaynanamla çok uğraşmış ikisi de bana birbirini kötüler ama yan yana gelince ana kız gibiler ondan bozuluyorum

Öncelikle teşekkür ederim genelde sizin yorumlarınızı çok beğeniyorum evet mantıklı olan o zaten ya bir laf arasında içimdekileri anlatacam ya da unutmaya çalışacam başarır mıyım bilmiyorum

Anneniz nerde uzak mi.uzaksa eger, eltiniz buraya geldiginde siznde çocuğunuzu gekirse esinizi alin annenize gdin tatil yapin gozden uzak olsun
Evet annem 2 saatlik bir mesafede eşim hayatından memnun ezilen aşağılanan ben oluyorum ama mantikli geldi gidip tatil yapmak en azından kafam rahat olur teşekkürler

Öncelikle teşekkür ederim genelde sizin yorumlarınızı çok beğeniyorum evet mantıklı olan o zaten ya bir laf arasında içimdekileri anlatacam ya da unutmaya çalışacam başarır mıyım bilmiyorum

Ben teşekkür ederim, tabiki başarabilirsiniz.
Size şunu net söyleyebilirim; kalbimizde taşıdığımız haksızlıklar, üzüntüler, kin inanın bizi yıpratıyor.
Buna gerek var mı Allah korusun olan size olur...
Şu an aranız bir şekilde düzelmiş; Allah'a havale edin; laf arasında da atağınızı yaparsınız.
Bir de rol yapın hep gülün gülerken laf sokunca kimse agresif diye sizi de suçlayamaz.

Zaten bana hep güler yüzlü der kaynanacigim ama o an cevap veremiyorum aklıma gelmiyor yatağa yatınca niye demedim diye hayıflanıyorum

El icine karisinca neler insan neler goruyor.ama maalesef arada esler olunca unutmak zorunda kaliyor insan.ben sizin yasadiginizin bin katini yasadim belki.icimdeki kin sonmedi ama onlari gorunce bisey yokmus gibi davranmak zorundayim.benimde onlarin yanindayken cok aklima gelir.icimden derim nasil simdi yuzume guluyorsunuz acaba.ama mesafeliyiz bizde artik gorusmuyorum fazla kafamda rahat.sizde yuz goz olmayin fazla.onlar geziyorsa sizde cikin gezin yaniniza birini alarak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…