- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.406
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Ceylinim böyle ömür geçmez,
Hayatın tadını alamazsın.
Daha önce de bir erkeği unutamadığını hatırlıyorum yanlış hatırlıyorsam affola ama aldatmıştı bir de üstelik galiba.
Takıntılarından kurtul.
Psikoloğa gitmek kötü bir şey değil.
Git yardım al.
Çalışmıyorum. Evdeyim genel olarak. Çok dışarı çıkmam da açıkçası.
benim annemde de okb var. farkindalar son derece durumlarinin, saplantilarinin; hatali oldugunu da kabul ediyorlar ancak bu hastalik farkinda olmakla yahut kabul etmekle tedavi olmuyor. psikiyatrik bir hadise ve bir psikolog ile degil, bir psikiyatr gozetiminde ilac alarak tedavi edilebiliniyor. ustelik erken tedavi cok buyuk onem tasiyor.
Neden çalışmıyorsun,sorması ayıp?Evet doğru tahmin. Okulum bitti çalışmıyorum . Evdeyim.genel olarak hep.
Aşamıyorum bu sıkıntıları işte. Denedim ama olmuyor maalesef. Yapabileceğimi sanmıyorum da
Neden çalışmıyorsun,sorması ayıp?
Yazık değil mi gençliğine?
Bence farklı şeyler yapıp meşguliyet yaratırsan kendin için daha iyi olur.
Önceki mesajımdan yanlış anlaşılmasın
Ben insanın önce iradesiNi kullanması gerektiğini düşünüyorum
Bunu söylerken 2-3 ay irade kullanmaya çalış demek istemedim
Kısa bir süre denersin baktın olmadı gidip konuşursun bir uzmanla
Olur mu canım öyle şey?O da özgüvenden kaynaklanıyor sanırım. Bir de o sorun var.
Sahi mi ?
Aklımın bir kosesinde hep var bi gideyim diye ama bilmiyorum. Hep kendi kendine düzelir modundayim
Olur mu canım öyle şey?
Dışarıda çalışan hepimizin özgüvenimiz tavan mı sanıyorsun?
acaba o seni senin onu düşündüğün kadar düşünüyor mu, hiç sanmıyorum.Doğru hatırladiniz evet. En büyük takintim da o mesela. Onsuz yaşayamam deyip kendi kendimi zehirliyorum .
Cesaret edemedim başka bir ortama girmeye hiç. Dediğim gibi alışkanlıkları bırakmak öyle zor ki benim için. Odanın şeklini bile değiştirirken çok zorlanıyorum.
iyi gelebilir belki bir ise girmek
İyi de hayat bu kadar değil işte.
Nasıl geçiniyorsun,ihtiyaçların için aileden mi para alıyorsun,yoksa multi trilyoner olduğun için bu konular çok mu gereksiz sana göre?
Ve asil değinmek gereken yere deginmemisim geçmişte ki olayları asla unutamiyorum.
Biri bana bir şey mi dedi beynimde yankılanıyor o gece sinirden uyaniyorum aklıma gelince. Amaan geçmiş bitmiş diyemiyorum.
Sürekli aklımın bir köşesinde yankılanıyor. Bir arkadaşım bana tartışırken bir laf söylediyse bitti. Her yüzüne baktığımda sinyal veriyor beynim.
Ya bilmiyorum da bana çok garip geliyor.Ailemle yaşıyorum ailemden geciniyorum haliyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?