Geçmişe takıntılı yaşamak.

Gecmisle gevis getirmek deniyor bu duruma.benim bir halam var kadin 30 sene knceyi yasamaktan bir turlu su ana gelemiyor.
Gecmisi gecmiste birak.

Bu bende de var

Biraz benim gibisin, biraz değil gibisin. Geçmişe takıntı bende de var ama sindirilememiş kuyruk acısı kıvamında.. Öylesi kin ve nefret dolmuşumki bazen kendimi sihirli bir küreyle geçmişe gitmişim gibi hissediyorum. Durup dururken gözümün önüne gelen sahnelerle ve buna sebep olan insanlarla zihnimde savaşıyorum resmen. Sonra toparlanıp günümüze dönmeye çalışıyorum. Dönebilirsem ne ala, bazen 1 hafta dönemediğim oluyor. Ve bu yüzden 1 hafta yavrusunu kartal kaçırmış Fatma Girik modunda dolaşıyorum. Psikoloğa gitmeli..

Beni anlatmissin :) Hamile oldugumu ogrenince cocuguma da hayati zehir edicem boyle deyip terapiste gittim aylarca. Is birligi yapmaya hazir oldugum icin ve hamile oldugum psikiyatriye gidip ilac kullanmadim ama cok zor oldu. Hala bazi takintilarim var, gecmise saplanmak gibi, onlar icin de terapiye gidicem.

Dun bununla ilgili kitapta okudum psikoloji kitabiyla doktorun bir hastasi var bir sorunu var bunu yakinti haline getiriyor du once yemek yemege sonra alisverise takintisi vardi kendisini alisveris yaparkan iyi hissediyordu ona ilgi gostermelerin vs sonra pskilok ona bu rahatsizligini soyledi once kabul etmek istemedi sonra bu takintilariyla yuzlesmek hosuna gitti ve ayni anda baska psikologa daha gitti bu tatz birseydi yani sizi rahatsiz edecek derecedeyse ve kurtulamiyorsaniz yardim almaniz lazim eger boyle birseyse.

Bir psikiyatristin gizli defteri :) Sonunda psikiyatrist takıntısı olmuştu.Birden fazlasına gidiyordu.

Bence de en kısa zamanda tedaviye başlamalısın.Kendi kendine düzelmez.Zaten birden fazla takıntın var ve geçmişle de hesaplaşma halindesin.Ne kadar çabuk başlarsan o kadar iyi olur.

Önce psikologa o gerekli görürse psikiyatre yönlendirir zaten.

Hiç bekleme uçarak git.

OKB yada travma sonrası stres bozukluğu .Geçmişte geçmişte kaldı deyip önüne bakmak gerek ama beceremiyorsan ki burada o şekilde paylaşmışsın geç kalmadan psikoloğa git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…