Geçmişe takıntılılık

Sizin yok mu böyle bir geçmiş? İlk bulduğunuzla mı evlendiniz?

Somut bir şet yok Ama şüphelerim var beni kemiren sanki bir gün gelse arasa sorsa ona dönecek gibi çünkü yarım kalmış bir ilişki
İlişki yarım kalmış sayılmaz aslında. Tamam eşiniz terk edildiği için onun açısından tamamlanamamış şeyler olabilir ama karşı taraf gitmiş evlenmiş, sonra da siz evlenmişsiniz. O kadının eşinden ayrılıp mevcut durumda evli olan eşinize yaklaşması ve eşinizin de sizden boşanıp eski sevgilisine dönmesi 3 büyük aşamanın art arda yaşanmasını gerektirir ki bahsettiğimiz durum, imkansız olmasa da yaşanması çok mümkün bir şey değil. Eşiniz huzurunuzu kaçıracak davranışlarda bulunmuyorsa ortada kafanızda büyütmeniz gereken bir mevzu olmadığını düşünüyorum.

Tabii ki de var ama ben flörtöz biriydim ilk bulduğumla değil ilk ciddi düşünüp sevdiğimle evlendim.
Şu açıdan empati kurabilirsiniz eşiniz de benim 2 3 ilişkim olmuşken eş olan sizin 8 10 ilişkisi olmuş gibi yersiz bir takılmaya girdiğini hatta ileri gidip bu konu ile sizi darladığını bir düşünün..

Ben aşırı uzun yazıp baş ağrıtmamak için böyle yapıyorum. Mesela eşim hiç romantik değil bana karşı ama çiçeksepwti hesabına girdiğimde o kişiye gönderdiği çiçekleri gördüm. Bu beni çok üzdü. Bir de yalniz olmam ilgiyi romantizmi çok seviyor olmam. Hemen Benim eksiğim ne sorusunu aklıma getirdi. Sonuçta ona yaparken içinden geldi.
Hah yani tetikleyici bir durum yaşadınız aslında. Ya bu çiçek alma almama, çiçeğe değer bulunup bulunmama mevzusu üzerine tez yazılır aslında. Bir gün yaşadığım binanın müdürü ve temizlik personeli ile birlikte kahve içerken müdüre zart diye çiçek geldi, kadın çiçek buketini ucuz bulup yüzünü buruşturunca kendisine: "Ben hayatımda hiç çiçek almadım, sen geleni beğenmiyorsun," dedim. "Bir şey alınmasını istiyorsan açıkça söyleyeceksin, ben öyle yapıyorum," diye cevap verdi :) Belki de eşiniz romantik değildi de karşı taraf cazgırdı, bir de böyle bakmaya çalışın.

İlişki yarım kalmış sayılmaz aslında. Tamam eşiniz terk edildiği için onun açısından tamamlanamamış şeyler olabilir ama karşı taraf gitmiş evlenmiş, sonra da siz evlenmişsiniz. O kadının eşinden ayrılıp mevcut durumda evli olan eşinize yaklaşması ve eşinizin de sizden boşanıp eski sevgilisine dönmesi 3 büyük aşamanın art arda yaşanmasını gerektirir ki bahsettiğimiz durum, imkansız olmasa da yaşanması çok mümkün bir şey değil. Eşiniz huzurunuzu kaçıracak davranışlarda bulunmuyorsa ortada kafanızda büyütmeniz gereken bir mevzu olmadığını düşünüyorum.
Haklısınız bazen ben de böyle düşünüyorum

Hah yani tetikleyici bir durum yaşadınız aslında. Ya bu çiçek alma almama, çiçeğe değer bulunup bulunmama mevzusu üzerine tez yazılır aslında. Bir gün yaşadığım binanın müdürü ve temizlik personeli ile birlikte kahve içerken müdüre zart diye çiçek geldi, kadın çiçek buketini ucuz bulup yüzünü buruşturunca kendisine: "Ben hayatımda hiç çiçek almadım, sen geleni beğenmiyorsun," dedim. "Bir şey alınmasını istiyorsan açıkça söyleyeceksin, ben öyle yapıyorum," diye cevap verdi :) Belki de eşiniz romantik değildi de karşı taraf cazgırdı, bir de böyle bakmaya çalışın.
Ya evet süperdiniz aslında ben de eşime söyledim istediğimi ve bana ben söylediğimde ne cevap verse beğenirsiniz ben hiç almadım ki hiç romantik olmadım ki gelin burdan yakın

Şu açıdan empati kurabilirsiniz eşiniz de benim 2 3 ilişkim olmuşken eş olan sizin 8 10 ilişkisi olmuş gibi yersiz bir takılmaya girdiğini hatta ileri gidip bu konu ile sizi darladığını bir düşünün..
Arkadaşım 7 senelik bir ilişkiden bahsediyoruz

Bunu bilerek evlendiğinizi düşünüyorum.Evet belki unutmamıştır ama sizi sevmese veya çekici gelmeseniz emin olun sizinle evlenmezdi.Ayrıca kafanızı bunlara yaracağınıza eşinizle daha derin bir bağ kurmaya çalışın. Bide unutmayın ki gitmek isteyen her koşul ve şartta gider….

Bunu bilerek evlendiğinizi düşünüyorum.Evet belki unutmamıştır ama sizi sevmese veya çekici gelmeseniz emin olun sizinle evlenmezdi.Ayrıca kafanızı bunlara yaracağınıza eşinizle daha derin bir bağ kurmaya çalışın. Bide unutmayın ki gitmek isteyen her koşul ve şartta gider….
Kesinlikle Öyle. Bizim tek sorunumuz benim bu kuruntularım takımdım zaten

Yav ne önemi var erkek kafasına göre ben sağlam ilişki adamıyım sen ayran gönüllüsün der. Çıkar burdan bir kıyamet.. İkisi de aynı..

7 yıllık ilişki sonuçta birikmişlikler, tonla anılar , ama eşiniz size bir şey yansıtmamış sonuçta boşuna kuruntu yapmayın .

Böyle bir takıntının karşı tarafı idim çok kötü bir şey ha hemen vazgeçin asla düşündüğünüz gibi durumlar da yoktur ki siz evlenmişsiniz zaten.
Boş verin ya

Yav ne önemi var erkek kafasına göre ben sağlam ilişki adamıyım sen ayran gönüllüsün der. Çıkar burdan bir kıyamet.. İkisi de aynı..
İkisi hiç aynı şeyler değil sanırım tek en çok sevdiği ben olmak istediğim için böyle burada yanlışım olduğunun da farkındayım

İkisi hiç aynı şeyler değil sanırım tek en çok sevdiği ben olmak istediğim için böyle burada yanlışım olduğunun da farkındayım
Ikisi de düpedüz aynı şey.. Benim de 7 yıllık mazim var eşimden önce geriye ket vurmuş bende yok mazi..
Ama çok kurcalarsanız eşiniz sizin exleri takıntı haline getirir şunla da bunu yaptın mı hangisi sana bunu yaptı gibisinden.. Madem onu böyle kabul ettiniz kendiniz gibi kabul edin..

Gözlerim doldu inanın ne yapacağım ne edeceğime dair hiç bir fikrim yok ve kendimi çok yalniz hissediyorum
Farkındayım bendr burdan hissettim acını. Nasil bi öneri versem bilmiyorum.ama merak etme zaman sana doğru yolu göstericek acele etme ❤️ hakkında hayirlisi olsun

Back
X