Geçmişi Eş Adayına Anlatmak

Erkek arkadaşın bakir mi? Neden kendileri her haltı yerken hiç bir halt yememiş kız arıyorlar o da muamma...
Öyle ezik falan durmayın!sizi kabul edecek kişi yaşanmışlıklarınızla sevecek yoksa sevmesin
Anlattıklarınız yüzünüze vurulduğunda sesinizi çıkaramayacaksanız bence ilişkiyi bitirin daha gençsiniz tek erkek o değil
Sevgililerinizle İslam ölçüsünde görüşün ama görüşemiyorsanız ozaman da sizi siz olarak kabul edecek birini bulun...
Mesela sor erkek arkadaşına kaç kızla görüştün kaçını öptün kaçıyla bişeyler yaşadın madem evlenmeyecektin yazık değil miydi onlara???

günahınızı acığa cıkarmak yerine gizleyiniz diye bir hadisi şerif vardı yanılmıyorsam. öyleyse gizle yalan söyleme gizle sadece

Geçmişle alakalı bana benzer bi olay olduğunu okudum ne var bunda ki inanın cok kötüyüm bi çıkmazdayım sırf bu yüzden psikoloğa gidicem sanırım :(

Erkek arkadaşın bakir mi? Neden kendileri her haltı yerken hiç bir halt yememiş kız arıyorlar o da muamma...
Öyle ezik falan durmayın!sizi kabul edecek kişi yaşanmışlıklarınızla sevecek yoksa sevmesin
Anlattıklarınız yüzünüze vurulduğunda sesinizi çıkaramayacaksanız bence ilişkiyi bitirin daha gençsiniz tek erkek o değil
Sevgililerinizle İslam ölçüsünde görüşün ama görüşemiyorsanız ozaman da sizi siz olarak kabul edecek birini bulun...
Mesela sor erkek arkadaşına kaç kızla görüştün kaçını öptün kaçıyla bişeyler yaşadın madem evlenmeyecektin yazık değil miydi onlara???
O yaşamış ben erkeğim diyo. Ama ben de ilk defa aşkı sende yaşadım diyo sana dokunmaya kıyamam falan filan öyle dedikçe iyice içim sızlıyo

Aynı dert bende var şimdi. 5 yıllık bi ilişkimden ayrıldım. Ama 5 yılda cok şey yaşadık ve beni yargılamanızı istemiyorum. İlişkiye girmek dışındaki her şeyi. Ve 1 senedir sevgimin tükendiğini ve katlanılmaz olduğunu gördüm. Onunla tanIştığımızda 16 yaşındaydım şuan 21. Ve şimdi hiç aşık olamdığım kadar bi adama aşık oldum. O da bana. 2 aydır birlikteyiz ancak bana kimsenin dokunmadığını düşünmesi beni mahvediyodu. Bi yolunu bulup anlatmalıydım. Bi kere oldu o da zorla dedim detaya giremedim bile cünkü sahneler onun kafasında canlancak ömür boyu. Anlattım ve bitti dedi bana sus dedi gelinlikten bile beyazdın gözümde dedi. Üstelik zorla dediğim halde :KK43: cok kötü oldu dayanamadı kabul etti tekrar şu an hala çıkıyoruz. Ancak yalan söylemiş olmak mahvediyo beni anlatsam asla anlatamam. Onu kaybetmeyi göze alamam:'( allahım bu vicdan nasıl bişeydir yarabbim napıcam nolur yardım edin :KK43: onu kaybetmek istemiyorum :'(

Bakire degilim mi dediniz diger turlu anlatamadiginiz icin?

Bakire degilim mi dediniz diger turlu anlatamadiginiz icin?
Yok yok yanlış yazmışım. Bi kere yakınlaştık manasında demek istedim. Aslında bi çok kez oldu bu yakınlaşma :( çok utanıyorum aklıma geldikçe:( nerden bilebilirdim bi gün soğuycağımı

Yok yok yanlış yazmışım. Bi kere yakınlaştık manasında demek istedim. Aslında bi çok kez oldu bu yakınlaşma :KK43: çok utanıyorum aklıma geldikçe:KK43: nerden bilebilirdim bi gün soğuycağımı

Bu pismanlik duygusunu once bir birakin.. Kimse beyazdan siyaha donmuyor birini opup birine dokununca...

Siz hatalarinizla dogrularinizka yasanmisliklarnzla sizsiniz... Eger bunu en hassas yonunuz olarak tasimaya bir baslarsaniz herkes caninizi acitmak icin her kavgada her lafta yuzunuze vurur..

Bu yuzden dimdik durup "evet gecmiste yasanmisligim var ama ben buyum degistiremem, seveceksen boyle sevmeyeceksen de bahanen olsun" diyip aglamadan sizlamadan durmalisin ki agzini dahi acmasin bir daha bu konuda.

Senin affedilcek, kabul edilecek bir durumun yok. Pisman olacak bir sey de yok. Bu yuzden konuyu kapatın ikiniz de.

Valla daha da anlatmam
İlk eşime anlatmak gafletinde bulundum
Ağzımdan burnumdan getirdi emdiğim sütü
Ki bakire olduğum halde yaptı bunu
En güzeli anlatmamak
Kimse kimsenin geçmişini bilmek zorunda değil!

Back
X