hep söyledim hepte söyleyeceğim
bu erkeklere dürüstlük yaramaz![]()
walla aynen
mervosa verdigim örnegi oku
daha ayrintili yazardim ama ceza alirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hep söyledim hepte söyleyeceğim
bu erkeklere dürüstlük yaramaz![]()
canim sen fazla dürüstsün
millet ne haltlar yiyoda
cici kiz edasiyla evleniyor
ben sana kiziyorum hemde cok
sen niye üzülüyorsun anlamadim
birak gitsin bu adam iyi olmus
walla aynen
mervosa verdigim örnegi oku
daha ayrintili yazardim ama ceza alirim
ben bu konularda henüz toplumumuz erkeklerinin şeffaflığa açık olduklarını inanmıyorum ki olmasınlarda. böylece kızlarımız ya birgün ayrılırsak diye düşünüp karşısına çıkan ilk kişiyle bi haltlar yemesin.
size gelince hata etmişsiniz bence ne yaşadıysanız size kalmalıydı "merak etme erkek arkadaşlarım oldu ama hepsi belirli bi saygı çerçevesinde yaşandı" deyip geçseydiniz. gerçi karakterini önceden görmüş oldunuz belkide. sanki hepsi sütten çıkmış ak kaşık..
benim şahsi düşüncem erkek ne kadar az detay bilirse o kadar iyidir. hemde her konuda. buna kandırmak demeyelimde seçici doğruculuk diyelim.
şahsen ben seçici doğruculuk taraftarıyım kadın erkek ilişkilerinde.
konu sahibi arkadaşım,
ne yaşadıysanız yaşadınız. öpüşürsünüz, sevişirsiniz hayat sizin hayatınız
sizin geçmişinizi sorgulayan erkek bilin ki bu tür şeyleri kaldıracak biri değilmiş
ben olsam byle birine tokatı yapıştırırdım
haa geçmişi silip yoluma devam mı etmek istiyorum
o halde inkar ederdim. sonuna kadar hemde
yapacağınız buydu.....
canım merhaba yazdıklarını okuyunca kendimi buldum ve gözlerim doldu çünkü çok benzer olayı ben de yaşadım. Eski erkek arkadaşım beni cok zorluyordu senınle ciddi düşünüyorum ne yaşadıysan anlat vs diye. ben de cinsel birliktelik yaşamamıştım ama bır takım yaşanmışlıklar vardı eskılerden. İlk başta yalan söyledim. Sonra araştırdı öğrendi güveni sarsıldı. Sonra anlattım mecburen. Bir süre daha devam etti benımle ama hep kavgayla devam ettik hiç ama hiç güvenmedi çok hakaret etti kalbimi yaraladııı. Ve ben en büyük hatayı o zaman yaptım aşık oldugum ıcın devam ettim o ınsanla da ılıskıye girdim ........daha 1 hafta gecmeden de terk edildim !! Sonuç: Pişmanım !! Ama biliyor musun içimde hala acısı kalmasına rağmen diyorum ki yinede iyiki bitmiş iyiki!! Çünkü o benim için yanlış bir insanmış. Geçmiş geçmişte kalmıştır çünkü. Gerçekten doğru olan insan boyle sorular sormaz asla sormaz namusu bacak arası aramaz. Senin yaşadıkların seni ilgilendirir. Sen nefsine hakim olamamış olabilirisn birine güvenip bir takım seyler yaşamış olabılırsın ama bu sadece ve sadece seni ilgilendirir. Bunun hesabını başkasına vermek zorunda değilsin. "ben buyum ve kendimi oldugum gibi kabul ediyorum" demek çok çok önemli. Ve sakın boyununu bükme kimse karşısında eğilme!! hep kendine güven yalan söyleme ve yaşadıklarının arkasında dur. Hayattaki en önemli şey bu bence. Pişmanlığını da geride bırak. O adam senin için dogru ınsan değilmiş. Her işte bir hayır vardır. Sen gelecege bak. Sevgiler.
bende alkis simgesi yok
ALKIS ALKIS ALKIS ALKIS ALKIS ALKIS ALKIS ALKIS !!!!!!!!!!!
canım merhaba yazdıklarını okuyunca kendimi buldum ve gözlerim doldu çünkü çok benzer olayı ben de yaşadım. Eski erkek arkadaşım beni cok zorluyordu senınle ciddi düşünüyorum ne yaşadıysan anlat vs diye. ben de cinsel birliktelik yaşamamıştım ama bır takım yaşanmışlıklar vardı eskılerden. İlk başta yalan söyledim. Sonra araştırdı öğrendi güveni sarsıldı. Sonra anlattım mecburen. Bir süre daha devam etti benımle ama hep kavgayla devam ettik hiç ama hiç güvenmedi çok hakaret etti kalbimi yaraladııı. Ve ben en büyük hatayı o zaman yaptım aşık oldugum ıcın devam ettim o ınsanla da ılıskıye girdim ........daha 1 hafta gecmeden de terk edildim !! Sonuç: Pişmanım !! Ama biliyor musun içimde hala acısı kalmasına rağmen diyorum ki yinede iyiki bitmiş iyiki!! Çünkü o benim için yanlış bir insanmış. Geçmiş geçmişte kalmıştır çünkü. Gerçekten doğru olan insan boyle sorular sormaz asla sormaz namusu bacak arası aramaz. Senin yaşadıkların seni ilgilendirir. Sen nefsine hakim olamamış olabilirisn birine güvenip bir takım seyler yaşamış olabılırsın ama bu sadece ve sadece seni ilgilendirir. Bunun hesabını başkasına vermek zorunda değilsin. "ben buyum ve kendimi oldugum gibi kabul ediyorum" demek çok çok önemli. Ve sakın boyununu bükme kimse karşısında eğilme!! hep kendine güven yalan söyleme ve yaşadıklarının arkasında dur. Hayattaki en önemli şey bu bence. Pişmanlığını da geride bırak. O adam senin için dogru ınsan değilmiş. Her işte bir hayır vardır. Sen gelecege bak. Sevgiler.
Yalan söylemiycek yani, beyaz yalan söylüycek
anladın sen beni![]()
Canım seni terkeden insan bariz belli etmiş zaten. Geçmişe önem verseydi seninle ilişkiye girmezdi zaten, evlenene dek bunu yaşamazdı.
Aslında bazen soruyorum kendime,bugün bu olay olsa yeniden ne yapardım diye, yine dayanamaz ya açıkça derdim ya da sevdiğim halde, detaya hiçbirşeye girmeden,seninle olmayacak arkadaşım hoşçakal derdim..Vebale girmekten kokuyorum ben,mesele bu.
Bunları yaşadığım o 10 günlük süreçte o kadar utanıyordum ve geçmişime kızıyordum ki, kafamı kaldırıp içinde bulunduğum süreci doğru değerlendiremedim. Yolları ayıralım tamam, ben birşey anlatamam sana demeliydim en azndan. Kaybetmek istemedim onu.
eğer kastettiğin şey dudaktan öpüşme, dokunma vs gibi şeylerse terk eden eş adayınız çok gerikafalıymış doğrusu.
yok eğer (elle tatmin etme vs) gibi bi şeyse bunu bilmekte ısrar etmesi yanlış.
o "benim yanaktan öpme dışında bişeyim olmadı"ların hepsi sizi konuşturmak için kurduğu bir tuzak.
bundan sonraki eş adayınıza ne olursa olsun detay vermeyin.
dürüst olmayın. evet, eğer yaşadığınız çevre dürüst olmanıza izin vermiyorsa dürüst olmamaktan başka bir çare yok.
siz kendinizi çevrenizden soyutlayamazsınız. dürüst ya da yalancı, o çevreye uymak zorundasınız.
toplumumuzun ikiyüzlülüğü bu, ama yapacak bir şey yok. söylemeyin, gizleyin.
Anlaşılan herkes aynı kanıda.. Peki merak ettiğim bir şey var: Kendisi de aynısını yaşamış olsaydı, beni neden bırakacaktı ki? Yani neden hassas davransındı ki?
Bazen şeytan dürtüyor,içimden diyorum ki: Dürüst olup anlattığımın kıymetini bilmeyişi umarım hayatında karşısına çıkar da beni anlar, ah vah eder..Ama bu belki de kendi egom için istediğim bir şeyçaresizliğin, kahroluşun bir tezahürü..
Öte yandan ise: tamam geçmişi pırıl pırıl biri diyelim çıktı bu açıdan ama ya diğer huylar? Ya bunların önemi yok mu hiç? Geçmişi temiz(birliktelikler anlamında) ama huysuz ,dedikoducu,kaprisli ..şu bu..
Neden hafızamdan çıkmıyor bu sendrom. Gerçekten sendrom halini aldıçok etkiledi bu yaşadığım.
bende alkis simgesi yok
ALKIS ALKIS ALKIS ALKIS ALKIS ALKIS ALKIS ALKIS !!!!!!!!!!!