- 10 Ekim 2014
- 33.350
- 150.525
- 798
- Konu Sahibi Hayaldunyasi197
15-20 yasinda şu hareketleri yapsa anlayabilirim ama 35 yasinda adam da yat kalk hala kadin gotu izliyorsa bikmadan ben o adamin rahat duracagini dusunmuyorum ya benim dusuncem. 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güvensizlik yaratacak herhangi bir hareketi yok açıkçası tamamen benim merak duygum sebep oldu. Kendisine dün akşam gerekli uyarıları yaparak bu konunun benim için hassas olduğunu hatırlattım. Zaten dikkat ediyorum nereden çıkardın şimdi bunu dedi. Peki sana güveniyorum öyle diyorsan öyledir , sana yakıştıramadığımdan zaman zaman aklıma geliyor dedim. Bundan sonra ne kadar dikkat eder bakalım görücezYani tam da dediğiniz gibi olmuş
Kız grubunuz olsaydı orada fotoğraflı videolu konuşmalarınıza bakmış olsaydı ne olurdu. Sinirlenirdiniz değil mi. Özel alanına girmişsiniz. Birdaha öyle şeylere bakmayın. Güvensizlik yaratacak herhangi bir hareketi yoksa böyle şeyleri kurcalamak can sıkmaktan başka bir işe yaramaz
keşfeti arkadaşıyla muhabbeti eski sevgilisi vs önemli değilde ünlü kadınlara merhaba tanışabilirmiyiz diye yazmış olması gözimden düşürürdü. çok ezikçe girişimlerde.bulunmuş.
Ya o keşfet kısmı çok çabuk bozuluyor benim de öyle. Geçen bir arkadaşım güya komik açık bir şey atmıştı sonra önüme sürekli abuk subuk açık saçık şeyler çıkmaya başladı. Eşinize de erkek gruplarından atıyorlarsa özellikle aratıp bakmasına gerek yok atılan bır reelsa bakmasi bile yetiyor. O gruplardan çıkmadan keşfet kısmına yapacak bir şey yok gibi.
Mesajlara gelince, kadınlarla olanlar sizden önceymis hic takılmayın ama çaktırmadan silin niye sildin diyecek hali yok. Onları orada bilinçli saklayacak degil, belli ki unutmuş.
Erkek arkadaşlarıyla yaptıkları ünlü kadın muhabbetleri evet hoş değil ama böyle arkadaş grupları olan erkeklerin muhabbetleri hep bu seviyede. Benim eski erkek arkadaşımın wp erkek grubu mesajlarıni görmüştüm bir kez bir şey gösterecekken açıldı. Adam dışardan aşırı kibar ağır duruşlu biri ama orada neler dönüyordu neler şok olmuştum. Birbirlerine ayak uydurmak içn boş yapıyolar işte dışarıdan bakıyorsun kazık kadar adamlar ama çocuk kadar akılları yok
Sormayın lütfen çok itici geliyor kulağa.Doğru söylüyorsunuz gerçekten kötü bir psikoloji
Peki eşime herhangi bir uyarıda bulunmamalı mıyım? Telefonunu kurcaladığımı farkettirmeden bunu nasıl yapabilirim bilmiyorum ama belki keşfetin normale döndü mü falan diye sorabilirim
Çok güzel giden bir evliliğin varmış.. bu düşüncelerle üzme tatlı canını.
Muhtemelen babanızdan dolayı, bu hayatta babam yaptıysa herkes yapar gibi düşünüyor olabilirsiniz.. o süreçteki yaşadıklarınız sizi tetikliyor olabilir. Odağınızı değiştirin.. hatta daha çok yaklaşın eşinize sevgisini iliklerinize kadar hissedin
Bu hayatta kimse için kesinlikle yanlış yapmaz diyemem. Bu benim eşim için de benim babam için de geçerli fakat bunları düşünerek asla yaşam da devam edemez.
Şuan sizi seviyor, değer veriyor.. en önemlisi bunu size hissettiriyorsa gerisinin hiçbir önemi yok