Geçmişi sorun ediyor?

esrarengiz1234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2019
4
1
1
28
Bir adam girdi hayatıma bir ara konuştuk sonra anlaşamadık konuşmayı kestik ben o sırada başkasıyla çıktım onun bundan haberi olmuş şimdi yeniden konuşmaya başladık ama ondan sonra başkasıyla çıktıgım için beni istemiyor bense aşkımdan ölüyorum ne yapmalıyım çok çaresizim

Anlamiyorum bu erkekleri kendileri her haltı yiyor karsisindaki onu masumca beklesin istiyor madem haberi varmış neden yine konuşmak istemiş...?
Kimse bulunmaz hint kumaşı değil kendini küçük düşürüp peşinden koşma unutma sen kendin icin degerlisin...sal gitsin...
Cok istiyorsa o ugrassin koşsun...

Canim sunu soyleyeyim esimle aramiza neler grdi ama esim herseye ragmen arkamda dimdik durdu insanlik hali insanin basina neler geliyor dunya hali baskasiyla ciktigin icin istemiyor ha ne diycegimi bilmiyorum . Seven insan afedersin kotu yoldan da çeker cikartit dimdik elinden tutar goturur . Zamana birak o da öluyorsa senin gb bir yolu bulunur. Zaten kavusursunuz

bak kardeşim sevgi sonsuz merhamet ve koruma içerir. eğer bi insanı seversen icinecek diye söz edmezsin. bazen yanlış olmuycak olanı da severiz. bile bile peşnden gidersin. ama sevdiğin insanı incitemezsin. mesele geçmiş değil yeterince sevmemesi. dediğin gibi ayrılmışsınız o dönem. geleceğini bilemezdin. hayat beklemiyor ki mecbur yaşıyorsun. gelmeyebilir di de. sanırım el üstünde dururken kuyuya düşmek yaralıyor insanı. inş kısa zamanda atlatırsın

Biriyle çıktınız diye sizi istemiyor ama siz aşkınızdan ölüyorsunuz?
Bu sizin konunuz değil farz edin.Böyle bir cümleyi başka bir yerde görseniz ne düşünürsünüz?
Geçmiş derken?
Ee istemiyor madem neden tekrar konuşmaya başladınız?
Madem aşkınızdan ölüyordunuz neden ayrıldınız?
Bakın kısacık bir mevzudan bir dolu sinir bozucu soru cümleleri çıkıyor arttırabilir de yani.
Kafanız nasıl götürüyor bazen cidden anlamıyorum..

Hayatınızdan çıktı mı o kişi?
Yaşıyor musunuz_
Bir ay olmuş sorayım dedimdi :)

gerçekten böyle mi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…