- 22 Aralık 2017
- 377
- 121
- 23
- Konu Sahibi pozitifkiz59
-
Kuruyorum ama geleceğimden bile endişeliyim. Ya beni zorla sevmediğim biriyle evlendirirlerse? Eskiden gelecekte her şey çok güzel olacak diyordum. Şimdi gelecekteyiz. Hiçbir şeyin güzel olduğu falan yok.Gelecek hayalleri kur.
Ailem beni anlamıyor, hiçbir zaman da anlamayacaklar.Senın yasında bence bu tür duygular doğal ama bence yardım almayı düşünebilirsin ailenle konuş ve yardım al mutlaka
Allah korusun bu tarz duyguları bilinç altına yerleştirme neden biliyor musun, kendin kendini değersiz olduguna ikna edersin. Sonra yeter ki biri beni sevsin diye yanlış bir evlilik yaparsın. Sonrası çok zor. Sen kimsenin ne dediğine bakma herkes çok biliyor. Unutma herkesin derdi sıkıntısı var. Sen şimdi odklanmaya çalış. Unıversitede hayat seni bekliyor olacak.Ailem beni anlamıyor, hiçbir zaman da anlamayacaklar.
Kuruyorum ama geleceğimden bile endişeliyim. Ya beni zorla sevmediğim biriyle evlendirirlerse? Eskiden gelecekte her şey çok güzel olacak diyordum. Şimdi gelecekteyiz. Hiçbir şeyin güzel olduğu falan yok.
Allah korusun bu tarz duyguları bilinç altına yerleştirme neden biliyor musun, kendin kendini değersiz olduguna ikna edersin. Sonra yeter ki biri beni sevsin diye yanlış bir evlilik yaparsın. Sonrası çok zor. Sen kimsenin ne dediğine bakma herkes çok biliyor. Unutma herkesin derdi sıkıntısı var. Sen şimdi odklanmaya çalış. Unıversitede hayat seni bekliyor olacak.
Benım ilk sevgilim unıversitede 19 yasında olmuştu. Aynı okuldaydık hatta sınıf arkadasıydık. Benı 6 ay sonra bırakmıştı. Kendimi toparlayamadım uzun süre depresyona girmiştim. Sonra barıştık 3 sene daha ilişki yaşadık. 3 sene hep benım itelememle gitti burnumdan geldi üniversite hayatı. Şimdi düşünüyorum da ne gerek var gençliğime yazık olmuşBirini çok sevdim ve hayatım alt üst oldu. Bahar geliyor etrafımdaki çiftlere bakıyorum herkes çok mutlu. O benimle hep alay etti. Beni küçük düşürdü. Artık gururuma yediremiyorum.
Ben küçüğüm ama dertlerim büyük maalesef...Rihannanın dayak yediği
Adriana Limanın aldatıldığı
Sılanın yumruk yediği bir dünyada
Kendine dikkat et HATÇEEEEEE
Kamyon Arkası Yazıları:) Daha çoook ufacıksın bu ne melonkoli böyle...
3 sene önce kapanmadığım için bana "Sen cehenneme gideceksin" dediler, evden bile çıkmama izin vermediler. Psikolojik baskı yaptılar. Zorla kapattılar beni. Annem bana "Kuran kursuna eşşek gibi gideceksin. Ben gitmediğim için deden beni dövmüştü" demişti. Bu insanlar yüzünden az kalsın imanımı kaybediyordum. Bana bunları yapan insanlar beni zorla başkasıyla evlendirmezler mi?Hangi dünyada yaşıyorsun zorla evlendirmek? Başını kaldır veda etrafına bak istersen bir kaç sene sonra aklıma gelmeyecek meseleleri bu kadar buyutme istersen zararı kendinden başkasına olmaz sevdiğin kazik atmış ya evlendiginde başkasına gitseydi bu şekilde düşün arkadaşların mi kazik attı gerçek arkadaş degilmisler yanlış kişilere güvenmişsin buna sevinmelisin erkenden görmüşsün bazı şeyleri akrabalarınmi laf sokuyor cevap verme okulunu oku başarınla ve atacağın adımlar en büyük cevap olur bazen ilk once kendine güvenmesini öğren bi kişi hayatına girip seni bu hale getirebiliyorsa sucu kendinde aramalısın bu kadar takılıp geçmişten öteye tek adım atamazsın insanlar neler neler yasiyorlarki sevimlileri küçümsemek adına söylemiyorum ben her bunaldigimda kendime bunu hatırlatıyorum
3 sene önce kapanmadığım için bana "Sen cehenneme gideceksin" dediler, evden bile çıkmama izin vermediler. Psikolojik baskı yaptılar. Zorla kapattılar beni. Annem bana "Kuran kursuna eşşek gibi gideceksin. Ben gitmediğim için deden beni dövmüştü" demişti. Bu insanlar yüzünden az kalsın imanımı kaybediyordum. Bana bunları yapan insanlar beni zorla başkasıyla evlendirmezler mi?
3 sene önce kapanmadığım için bana "Sen cehenneme gideceksin" dediler, evden bile çıkmama izin vermediler. Psikolojik baskı yaptılar. Zorla kapattılar beni. Annem bana "Kuran kursuna eşşek gibi gideceksin. Ben gitmediğim için deden beni dövmüştü" demişti. Bu insanlar yüzünden az kalsın imanımı kaybediyordum. Bana bunları yapan insanlar beni zorla başkasıyla evlendirmezler mi?
OKB olduğum için takıyorum maalesefBu durumların hepsini hepimiz günlük hayatta yaşıyoruz ama umursamayanlar bunların üzerine kafa yormayanlar mutlu oluyor. Siz de hiçbir şey yokmuş gibi devam edin. Ama düşünmemeye çalışmayın. Yoksa inatla düşünürsünüz...pembe fili düşünmemek gibi
OKB nin altına sığınırsanız orada hapis hayatı yaşarsınız. Siz kendinizin ilacısınızOKB olduğum için takıyorum maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?