Geçmişi unutmak istiyorum :(

pozitifkiz59

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2017
377
121
23
Üniversite sınavına 2,5 ay kaldı ama ben çok stresliyim. Nedeni ise geçmişi unutamamam. Ne zaman acıklı bir şarkı dinlesem aklıma geçmişim geliyor Hep dışlandım ezildim sevilmedim. Acı çektim, psikolojim bozuldu panik atak oldum. Zamanında çok sevdim aşık oldum ama sevdiğim başkasıyla çıktı. Onun yüzünden panik atak geçirip hastanelik oldum. Üstelik beni elin diline doladı elaleme benim hakkımda yalan yanlış şeyler anlattı. Arkadaşlarım kazık attı akrabalarım deseniz alttan alttan laf sokuyor. Bıktım artık bu hayattan. Her şeyden ve herkesten nefret eder hale geldim. Herkesten tiksiniyorum. Geceleri ağlayarak uyuyorum. Ama artık geçmişi unutup yepyeni bir hayat kurmak istiyorum. Artık ben de güzel bir kız olup sevilmek istiyorum. Beni üzenlere bakıyorum hepsi çok mutlu. Bir ben mutlu olamıyorum Geçmişi kafamdan nasıl silip atabilirim?

Tamam bikaç ay sıkıp dişini sınavını geç. Sonra mümkünse seni üzenlerden uzak bi yerde okursun.

Ailem beni anlamıyor, hiçbir zaman da anlamayacaklar.
Allah korusun bu tarz duyguları bilinç altına yerleştirme neden biliyor musun, kendin kendini değersiz olduguna ikna edersin. Sonra yeter ki biri beni sevsin diye yanlış bir evlilik yaparsın. Sonrası çok zor. Sen kimsenin ne dediğine bakma herkes çok biliyor. Unutma herkesin derdi sıkıntısı var. Sen şimdi odklanmaya çalış. Unıversitede hayat seni bekliyor olacak.

Kuruyorum ama geleceğimden bile endişeliyim. Ya beni zorla sevmediğim biriyle evlendirirlerse? Eskiden gelecekte her şey çok güzel olacak diyordum. Şimdi gelecekteyiz. Hiçbir şeyin güzel olduğu falan yok.

Hangi dünyada yaşıyorsun zorla evlendirmek? Başını kaldır veda etrafına bak istersen bir kaç sene sonra aklıma gelmeyecek meseleleri bu kadar buyutme istersen zararı kendinden başkasına olmaz sevdiğin kazik atmış ya evlendiginde başkasına gitseydi bu şekilde düşün arkadaşların mi kazik attı gerçek arkadaş degilmisler yanlış kişilere güvenmişsin buna sevinmelisin erkenden görmüşsün bazı şeyleri akrabalarınmi laf sokuyor cevap verme okulunu oku başarınla ve atacağın adımlar en büyük cevap olur bazen ilk once kendine güvenmesini öğren bi kişi hayatına girip seni bu hale getirebiliyorsa sucu kendinde aramalısın bu kadar takılıp geçmişten öteye tek adım atamazsın insanlar neler neler yasiyorlarki sevimlileri küçümsemek adına söylemiyorum ben her bunaldigimda kendime bunu hatırlatıyorum

Birini çok sevdim ve hayatım alt üst oldu. Bahar geliyor etrafımdaki çiftlere bakıyorum herkes çok mutlu. O benimle hep alay etti. Beni küçük düşürdü. Artık gururuma yediremiyorum.

Rihannanın dayak yediği
Adriana Limanın aldatıldığı
Sılanın yumruk yediği bir dünyada
Kendine dikkat et HATÇEEEEEE
Kamyon Arkası Yazıları:) Daha çoook ufacıksın bu ne melonkoli böyle...

Birini çok sevdim ve hayatım alt üst oldu. Bahar geliyor etrafımdaki çiftlere bakıyorum herkes çok mutlu. O benimle hep alay etti. Beni küçük düşürdü. Artık gururuma yediremiyorum.
Benım ilk sevgilim unıversitede 19 yasında olmuştu. Aynı okuldaydık hatta sınıf arkadasıydık. Benı 6 ay sonra bırakmıştı. Kendimi toparlayamadım uzun süre depresyona girmiştim. Sonra barıştık 3 sene daha ilişki yaşadık. 3 sene hep benım itelememle gitti burnumdan geldi üniversite hayatı. Şimdi düşünüyorum da ne gerek var gençliğime yazık olmuş

Rihannanın dayak yediği
Adriana Limanın aldatıldığı
Sılanın yumruk yediği bir dünyada
Kendine dikkat et HATÇEEEEEE
Kamyon Arkası Yazıları:) Daha çoook ufacıksın bu ne melonkoli böyle...
Ben küçüğüm ama dertlerim büyük maalesef...

3 sene önce kapanmadığım için bana "Sen cehenneme gideceksin" dediler, evden bile çıkmama izin vermediler. Psikolojik baskı yaptılar. Zorla kapattılar beni. Annem bana "Kuran kursuna eşşek gibi gideceksin. Ben gitmediğim için deden beni dövmüştü" demişti. Bu insanlar yüzünden az kalsın imanımı kaybediyordum. Bana bunları yapan insanlar beni zorla başkasıyla evlendirmezler mi?

Daha hayatın baslamamış bile,hangi geçmiş? Ee insanlar neler yasıyor bunlar olsa olsa ergenlik sancıları.Dert etme yani ilerde bakıp bu günlere anlayacaksın.Sen okulunu oku ekonomik gucunu eline al kimsecikler zorla evlendiremez merak etme.O zaman her seyi yeniden kurarsın bu günler de tecrübe olarak kalır

anlamıyorum ki daha bu yaşta neyin acısı bu?
hayatının su döneminde yapman gereken tek şey var, su sınava adam akıllı çalışmak.
kendini oyalayıp, kendine bahaneler yaratmaktan vazgeç. aşk acısından ölünse memlekette insan kalmazdı.
kaldır her şeyi rafa, otur dersine çalış. sınavdan sonra arabesk mi dinlersin, acı mı çekersin, kendini çöllere mi vurursun bilmem.
ama kaldı şurada bir kaç ay, yok herkes mutlu çiçekler böcekler, kimse beni anlamıyor...
içim şişti yeminle.

Yaşın küçük bunların üstesinden gelmesini bileceksin banada çok başlı yapıldı zamanında her sene kur-an kursunada gittim ama aileme bunlar veya nefret dolu gözlerle bakmadım beni zamanında yaraladılar ama ben zamanı gelince bi uzmanla hallettim biraz geri düşünebilir ler bunları değiştirmek senin elinde

hayatın hakkında söz sahibi olmak istiyorsan adam akıllı derslerine çalışıp oku yavrum.
o zaman kimse sana bir şey dayatmaz.
tek kurtuluşunu acı çekiyorum, sevilmiyorum diye dertlenirken elinden kaçırıyorsun

Bu durumların hepsini hepimiz günlük hayatta yaşıyoruz ama umursamayanlar bunların üzerine kafa yormayanlar mutlu oluyor. Siz de hiçbir şey yokmuş gibi devam edin. Ama düşünmemeye çalışmayın. Yoksa inatla düşünürsünüz...pembe fili düşünmemek gibi

OKB olduğum için takıyorum maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…