Yok be ben hamıle falan değilim ama 6 yıl öncekı seyı eşime hayırlatıyorum eşimin ağzı açık kalıyohormonlar canım hormonlar :)
sürekli aklıma kötü şeyleri getirip deli olmak normal birşey mi yaniYok be ben hamıle falan değilim ama 6 yıl öncekı seyı eşime hayırlatıyorum eşimin ağzı açık kalıyoO çoktan unutmuş bense sankı dun yaşamış gibi hatırlıyorum
ama öncesinde de böyledim tabi son zamanlarda arttı :)hormonlar canım hormonlar :)
ben kendimden örnek vereyim nişanlıyım 6 aylık öncesinde uzun görüşmemiz oldu tabiki çok şeyler yaşadık taaa 4 sene önce yaptığı aklıma geliyor sonra diyorum o zaman birşey olmadıysa daha ne olcak kendimi doldurmayayım diyorum öyle devam yani.geçmiş zarardan başka birşey vermiyo benceama öncesinde de böyledim tabi son zamanlarda arttı :)
aynen keşke silinse gitse hepsi diyorum . inanın öyle çok büyük şeylerde değil tabi kırılmışım ki hatırlıyorum ama şu yaşıma göre çocukça olaylar.. akşam durduk yere aklıma geldi mesela yaşadığım o konuyla ilgili bi şey takıldı aklıma soramıyoum eşime dicek manyakmısın sen kafandan neler geçiyo.. bende hemen iyi şeyleri düşünüp toparlamaya çalışıyorum kendimi.Ben de bazen keşke sihirli bir şey olsa da , Hatırlamak istemediklerini unutsa insan diyorum. Malesef bu kadınların yapısında var. Ben de böyleyim, bin tane iyi olayın arasından,bir tane kötüyü hatırlarım. Öyle zamanlarda hemen iyi şeyleri hatırlayıp, Kötüleri kafamdan kovmaya çalışırım.
Sürekli olmasada arada boş kaldığımda gelıyosürekli aklıma kötü şeyleri getirip deli olmak normal birşey mi yani
ben canım sıkılınca yaparım o işi mesela sonra derim kızım manyak mısın boşver.
bendede bunun gibi şeyler işte.. aslında hem soruyu soran hem cevabı veren kendimiziz..ben kendimden örnek vereyim nişanlıyım 6 aylık öncesinde uzun görüşmemiz oldu tabiki çok şeyler yaşadık taaa 4 sene önce yaptığı aklıma geliyor sonra diyorum o zaman birşey olmadıysa daha ne olcak kendimi doldurmayayım diyorum öyle devam yani.geçmiş zarardan başka birşey vermiyo bence
Sürekli olmasada arada boş kaldığımda gelıyoO yuzden bişeylerle meşgul olmak lazım :))
aynen öyle canım ama üzülürsün kendi kendini üzersin üstelik hamile olduğun için gereğinden fazla takarsınbendede bunun gibi şeyler işte.. aslında hem soruyu soran hem cevabı veren kendimiziz..
valla sorma ya kendime çok kızıyorum bu aralar hiç işim yok sanki nereyse doğurucam bi sürü iş var evde yapıcak hemde hala çalışıyorum.. kafamdan geçenlere bak.. zaten çevremdekilere dillendiremiyorum delirdi bu diceklerKız hiç üşenmiyonuzda valla. Ben üşenirim hatırlamaya, gamsızım ben.
e hamilelikte arttı yazmışsınYok be ben hamıle falan değilim ama 6 yıl öncekı seyı eşime hayırlatıyorum eşimin ağzı açık kalıyoO çoktan unutmuş bense sankı dun yaşamış gibi hatırlıyorum
Konu sahıbı hamıle ben değilime hamilelikte arttı yazmışsın
yok o kadar ayrıntı basit konuşmalar değil tabi. sadece eşime değil bazen aileminde yaşattığı kırgınlıklar aklıma geliyor. örneğin babam çok iyi biridir gerçekten ama küçükken bazen beni döverdi. bi tokat gibi nebilim döverdi derken tekme tokat değil anlatabildim mi ama çok saçma sebeplerden. işi stresli annemle sürekli kavga ederdi mesela. şuan gerçekten çok iyi durumda ama bazen aklıma geliyo babama karşı tavrım hemen değişiyor mesela.en sinir olduğum şeydir bu.
ya allah aşkına geçmişi geçmişte bırakın.
bazı olaylar unutulmaz
mesela eşin aldatmıştır unutma zaten
ama 5 sene önce şöyle demiştin, 10 sene önce annen böyle yapmıştı da sen cevap vermemiştin gibi şeylere takıyorsanız resmen ömür törpüsü bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?