geçmişi unutmak

bundan bahsediyorum bende. mesela eşim çok güzel mutluluklarda yaşatıyor şuan bana gerçekten mutlu olduğumu hissediyorum. ama bazı geçmişte olan şeyler aklıma gelince huzursuz oluyorum anlıkta olsa. ama bende ona karşı hatalar yaptım gereksiz sinir anında söylenen konuşmalar ama bakıyorum o unutmuş gibi yada bana çaktırmıyor.. konu aile dışında olunca direk silebiliyorum hatta o insanı resmen unutuyorum görünce bile hissim kalmıyor

Ne kadar fena bi özellik. . Ben şahsen unuturum.. siz de affettiginize göre unutun gitsin artık niye bu yükü taşıyorsunuz kendi kendinize ? Affedemiyorsanİz da orda durmayacaktiniz üzgünüm...

Ne kadar fena bi özellik. . Ben şahsen unuturum.. siz de affettiginize göre unutun gitsin artık niye bu yükü taşıyorsunuz kendi kendinize ? Affedemiyorsanİz da orda durmayacaktiniz üzgünüm...
sıkıntı zaten gidicek kadar büyük şeyler değil yapılanlar.. bide örneğin sadece eşime değil babama anneme karşıda oluyor..

Eşin durumdan ders çıkarmışsa ve artık eski hataları yoksa, sende aklına getirmemeye çalış. İnan bunun bir çözümü yok çünkü. Emin ol eşin unutmuştur daha doğrusu geçmişi geçmişte bırakmıştır. Doktorumla defalarca konuştuk, geçmişi asla değiştiremeyeceğimizi ama geçmişin artık geçmişte kaldığını benimsemek zorundasın dedi. Şuan iyi miyim, mutlu muyum o esas önemli dedi. Kendinize zaman tanıyın. Tekrar etmiyorsa sinirlerinizi bozan şeyler, her insan hata yapar diyip maziye gömmek lazım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…