aynen böyle düşünmeye çalışıyorum karşımdakinin kusursuz olmadığını düşünmeye çalışıyorum. ama sanki en güzel anlarda birden aklıma geliyo.. eskiden bu kadar değildi sanki hamilelikte biraz daha arttı gibi..herkes hata yapar.herkesin hata yapma olasılığı hep vardır.(rabbim şaşırtmasın kimseyi inşaallah.) yani önce bunu kabul edin.kimse mükemmel değil.
konunun yaşandığı zaman bi kere üzüldünüz,yıprandınız.daha fazla aynı hüznü yaşamayın,bugünü kaçırmayın.peki nasıl? zamanın sizi tedavi etmesine izin verin.aklınıza her geldiğinde o olay,şükredin ve güzel anılarınızı düşünün.aklınızı dağıtacak şeylerle meşgul olun.
duygusallaştınız iyice de ondan.kıyamam size.hala hesaplaşma yaşıyorsunuz galiba.o yaşadıklarınız o zamanın şartlarında yaşandı şimdiki şartlarda düşünmeyin.belki de bunların hepsi sizi bu konuma bu olgunluğa getirmek için yaşandı.aynen böyle düşünmeye çalışıyorum karşımdakinin kusursuz olmadığını düşünmeye çalışıyorum. ama sanki en güzel anlarda birden aklıma geliyo.. eskiden bu kadar değildi sanki hamilelikte biraz daha arttı gibi..
:) amann karıştı birbirine :) neyse boşverKonu sahıbı hamıle ben değilim
güven zedeleyici şeyler tabi... ama mesela eşim şuan güvenimi zedeleyecek hiç bişey yapmıyor.. bu durumda benim unutmam lazım değil mi ..her an tetikte durmak yoruyor insanı..Güveninizi zedeleyecek bişey yaptıysa en yakınlarınız, ya da en ihtiyacınız olduğunda sizi yarı yolda bıraktıysa, böyle şeyler unutulmuyor maalesef. Bence bu haklı bir savunma mekanizması, bir daha kendinizi o duruma koymamayı hatırlatmak için.
Ama yok küçük kalp kırıkları, yanlış anlaşılmalar, düşünmeden edilmiş laflar vesaire ise unutmadıklarınız, kinciyiz biraz galibaHerkesin yanlışları vardır, biz kendimiz çok mu mükemmeliz? Beşer şaşar diye düşünüp belli bir süre sonra geride bırakılmalı bu tür şeyler.
aynen canım böyle düşününce rahatlıyorum benimde hatalarım var o insanlara karşı kusursuz değilim yani. mesela eşim hiç yüzüme vumaz hatta unuttuğuna eminim ahhh keşke bende böyle olsam :)duygusallaştınız iyice de ondan.kıyamam size.hala hesaplaşma yaşıyorsunuz galiba.o yaşadıklarınız o zamanın şartlarında yaşandı şimdiki şartlarda düşünmeyin.belki de bunların hepsi sizi bu konuma bu olgunluğa getirmek için yaşandı.
hani bi dağa tırmanırsın ya hedefine doğru.evet çok dikti evet ellerim kanadı başıma taş geldi ama ilerledim ne güzelde geçtim şimdi artık daha tecrübeliyim,güçlüyüm dersin.bak ne güzel maşaallah bi de yol arkadaşı geliyor size.
Bilmiyorum, ben de unutamam öylesini, affediyorum ama unutmuyorum.güven zedeleyici şeyler tabi... ama mesela eşim şuan güvenimi zedeleyecek hiç bişey yapmıyor.. bu durumda benim unutmam lazım değil mi ..her an tetikte durmak yoruyor insanı..
Benim de her regli dönemi aklıma gelir böyle garip garip şeyler.hatta geçen ağlamaya başladım yatakta gittim salonda uyudum. Eşim geldi noldu niye burda uyudun diyor. Öyle rahatsız hissettim dedim. Ben böyle olunca hemen regl takvimine bakıyorum. Sizde hamilesiniz duyarlılık hat safhada. Demekki o olayın üstünü örtmüş sunuz. İçinizdeki ofkeyi bosaltmadan yeni bir sayfa açtım diyince böyle oluyormerhaba , kadınlar geçmişi unutmakta neden bu kadar zorlanır. yani ben genel olarak böyleyim. 7 sene önceki olay aklıma geliyor. kapandı gitti bitti. ama aklıma geliyor en olmadık zamanlarda. 1.5 sene önce eşimle bir olay yaşadık kapandı bitti. ustüne ne güzellikler oldu verilen sözlerin hepsi tutuldu. hatalardan dersler alındı.. ama aklıma geliyor.
bunu da sürekli ona hatırlatmak istemiyorum ama kendimi düşünmekten bitiriyorum.. bazan 1 ay hiç aklıma gelmiyo bazen en mutlu anımda aklıma geliyor..
hamilelikte dahada arttı ama öncesinde de vardı.. yani şuan en güzel zamanlarım benim en keyifli.. bu durumu nasıl aşabilirim fikri olan varmı..
bide düşünsenize eşimle iyiyiz yada ailemle o an aklıma onların bana yaptığı can sıkıcı olay geliyor bütün sinirlerim bozuluyor.. ne oldu diyolar şu olay aklıma geldi diyemiyorum.. çünkü o olayın üstünden yıllar geçmiş delimisin dicekler..
sorma cute hormonlar tavan..Şekerim neyseki doğuma az kalmış
Bıde bu işin doğumdan sonrası varsorma cute hormonlar tavan..bir an önce doğurayım kısmetse de uykusuz gecelerden vakit gelmez saçma sapan düşünceler üretmeye
dimi :) ama 2 saatte bir emzirmekten herhalde aklıma gelmez diyorum böyle şeyler..Bıde bu işin doğumdan sonrası var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?