Geçmişi ya da yaptıklaını unutabilir miyim?

canım beşer şaşar demişler her insan şeytana uyabilir birdaha yapmayacağına dair seni inandırıyorsa bence affet

bende öyle düşünüyorum ama taraflı davranmamak adına sizlerden yardım istedim..

Kişilik olarak öyle biri değil bunu biliyorum. Ama çok canım sıkılıyor nasıl anlatamamm..:43::43:

başında bir büyük yok anlayacağın herşeyı kendi yapmak zorunda... onu yönlendirecek kimse olmamış. E birde ben para konusunda fazla baskıcı davrandım hep :(

Para konusunda çok baskı yaptım demişsiniz ve " :( " işareti ile üzüntünüzü ifade etmişsiniz ya. Bu durumu ile ilgili kendinizi suçlu hissediyorsunuz anlaşılan.
Eğer sizin baskılarınız sonucu yapılmaması gereken şeyler yapmış ise bu adam sizi seviyor ve sizden başka birşeyi gözü görmüyor demektir.

Bu sebepten ötürü de affedim mi affetmiyeyim mi diye sormanız çok yanlış gibi. Yarın bir gün davalar sonuçlandığında hüküm giyerse eğer asıl o kişinin sizi affedip affetmeyeceğini bekleyerek görmeniz gerekir. Sizin de payınız olduğu anlaşılıyor bu tek cümlenizden bile.

Umarım çok ceza almadan sıyrılır bu durumdan sizi seven kişi. Para herşey demek değildir ama aşk insanın gözünü kör ediyor işte.:50:

Para konusunda çok baskı yaptım demişsiniz ve " :( " işareti ile üzüntünüzü ifade etmişsiniz ya. Bu durumu ile ilgili kendinizi suçlu hissediyorsunuz anlaşılan.
Eğer sizin baskılarınız sonucu yapılmaması gereken şeyler yapmış ise bu adam sizi seviyor ve sizden başka birşeyi gözü görmüyor demektir.

Bu sebepten ötürü de affedim mi affetmiyeyim mi diye sormanız çok yanlış gibi. Yarın bir gün davalar sonuçlandığında hüküm giyerse eğer asıl o kişinin sizi affedip affetmeyeceğini bekleyerek görmeniz gerekir. Sizin de payınız olduğu anlaşılıyor bu tek cümlenizden bile.

Umarım çok ceza almadan sıyrılır bu durumdan sizi seven kişi. Para herşey demek değildir ama aşk insanın gözünü kör ediyor işte.:50:

haklısın cnm. benim üzerime çok düşkün. BAna asla hayır diyemez,ne istesem hemen yapmaya çalışır.. Benimde payım vardır mutlaka tabi..
:43:

Sizin anlattığınız suç üzerine ; eğer bu yaptığıyla başkasının hakkını yemişse ve haram girmişse işin içine, argo olarak söylüyorum para tırtıklamışsa affetmezdim. Çünkü yaptığından pişman değilmiş, umursamamış demişsiniz üstelik.

Fazla istekleriniz mi oldu ? Bu olsa bile size hayır, yok demeyi bilmeli.

Ekmek kapısına öyle yada böyle ihanet etmiş birini ben affetmezdim. İnsan her ne olursa olsun ekmek parasını kazandığı bir yere karşı hata yapamaz. Bunun affedilir tarafı yoktur. Kaldıki yaptığından pişmanda olmamış.
Tabi herkesin kendi görüşü ama en ufak hatayı bile önemsemeyen biri ileride büyük hatalarını da önemsemez.

yaptıklarından ötürü pişmansa ilişkime aileme ve bana saygısı varsa afederdim...hepimiz bir mahkum adayıyız bence böyle düşünmek lazım hatalar insanlar için yarın ne olacağımız meçhul...bence affedin..

arkadaşlar ben pişman değil demedim ki.. Bunları yazarken onu görmemiştim bile olaydan sonra..

Kimsenin hakkına da tecavuz etmez.eğer bir zarar verdiyse karşılar. o yapıda biri..

Benim rahmetli babamın vergi borçlarını ödüyor senelerdir. Buna mecbur değil,annemin bile her özel masrafıyla ilgilenir.

Sorumluluğu çok fazla. bir süredir de ben fazla baskı yaptım ekstra bir sürü masraf çıkmıştı..

Back
X