- 27 Haziran 2012
- 847
- 12
- 118
- Konu Sahibi schmetterling89
-
Madem sevgilin, arkadaslarin senin duyduklarina göre yargiliyor ve senin canini yakiyorsa o zaman hepsini hayatindan cikar.
Bazen insan hayatinda temizlik yapmali bence, gereksiz ne kadar insan varsa yolu göstermeli.
birilerini kirmis olsam gider özür dilerim telafi etmeye calisirim ama ne yazikki gecmiste yasadiklarimi sevdiklerim duyunca üzülüyor kiriliyorlar
denicem bunu ve inan hersey güzel oldugunda bu yaziyi hatirlayacagim insallah özüm olan kendime gelirim
Sen onlar için üzülüyorsun.
Onlar da senin için üzülüyorlarsa,gelip sana aktarmamaları gerekir.
Üzüldüğünü,pişman olduğunu görüyor olmalılar.
Bu konuları tekrar gündeme getirmek iki tarafa da sadece zarar verir.
Bence de ortam değiştirmen daha yerinde olur.
cnm sevgilin seni geçmişinle yargılıyorsa neyin düzelmesini bekliyorsun. geçmiş gitti gelmez o zaman şimdiye bak şimdikide canını acıtıyorsa yanından atki gelecekte mutlu olacağını bulasın. o adam bu kafayla hiçbirşey yapmaz elalemin ağzına bakandan hayır gelmez.
inanıyorum yapabilirsin
bazen insan kendıne haksızlık yapıldığını sanır
halbuki bilmez ki, tek sorun o insanın kendıne haksızlık yapması..
hepımızin sorunları var, sadece farklı farklı..
bazen insan yaşadığı acıları kendıne has sanıyor, ama neleri var yaaa ne insanlar var
zili çalmadan kapının açılmasını bekleme böyle bir şey imkansız cnm...
ve merak ettim
sen mı anlatıyorsun insanlara hayatını
yoksa bulunduğun çevrende dedıkodular mı var??
Alakasız gelebilir ama örnekleme yapayım.
Diyelim ki arabayı çarptım,önü ezildi.
Neden oldu tüh olmasaydı dememin manası yok.
Evet ben bir kaza yaptım ve araba hasar gördü.
Hata kimde,kim kurallara uymamış önemli değil.
Asıl gerçek,arabayı çarptığım ve hasar gördüğü...
Kazayı görenler farklı farklı anlatabilir.
Kadın hızlı geliyordu,durmadı.Veya diğer araba sinyal vermedi,veya sokaktan hızlı çıktı.
Bunlarsa yorumlar....Ama gerçek hala aynı.
Sonra arabayı tamir ettiriyorum.
Dikkatli bakınca izi var evet ama araba da hala yerinde duruyor :)
öyle bir yerde yasiyorum ki bir erkekle konusmak bile ayip selam vermek bile suc bir kizin okuldan veya mahalleden arkadasi olmaz diye düsünüyorlar sanirim veya yanlis anliyorlar
derler derlerr herkes herşey der cnm..
bu konuda yapman gereken şey basit aslında...
mahalleden kımseyle takılma hepsi bu kadar....
ayrıca herkese herşeyini anlatma!..
sevecen birini tanıdığın zaman hemen güvenme!!. insanların iki yüzü yüzü vardır; görebildiğin ve göremediğin...
en önemli şey hayatındaki insana geçmişinden bahsetme ( bu geçmiş kimselerın bılmediği şeylerse tabiki )
eğer herkes biliyorsa bahset..
ayrıca hala konunun ne oldugunu anlatmadın, üstü kapalıda olsa anlatsaydın bari
canim konu gezmem tozmam yanlis kisilerle arkadas olduklarimi düsünmeleri erkek kiz ayrimi yapmadan arkadas edinmem
göz önünde gezme sende ...
23 yasindayim ve bunlar okul zamanlariyda yani lise zamanlari kac yil gecti
cnmmm
şuan sorun nedir??
anlayamadım ben..
sorun yaptigim herseyi yanlis görüyorlar ben nezaman kendime gelsem illa birileri cikip yanlis oldugunu söylüyor milleti gectim sevdiklerim üzülüyor kiriliyorlar ve bu beni herseyden kendimden sogutuyor nefret ettiriyor kendimden
misal
ne gibi şeyleri sorun yaparsın??
geçmişe takılıp şu anını mahvetme..zaman çok çabuk ilerliyor emin ol, ve gelecekte de kendine "vay be niye kendime bu kadar eziyet etmişim" diyeceksin..en iyisi geçmisi bırak geleceğine bak..tabi ki yaşadıkalrını silemezsin ama bunlardan ders çıkarıp geleceğini şekillendirebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?