- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi schmetterling89
-
sevdiklerimin benim yüzümden benim yaptigim seylerden dolayi üzülmelerine dayanamiyorum bunlari sorun yapiyorum kendime
misal
ne gibi şeyleri sorun yaparsın??
sevdıklerım derken aılen falan mı??
canim anlasamadik :) suan sorun ne yazdin bende ona cevap olarak sorunum anlaminda sorun yazdim sorunum demek istedim :)
cnm napım yaaa
o kadar üstü kapalı konusuyorsun ki, sorularıma bekledıgım cvpları alamıyorum
kısa öz cvp versen olacak halbuki
ağzından laf kaçırmamak için, sorulara farklı cvplar verıyorsun...
kimseye bahsetme diyorsun ya ben galiba coktan baslamisimvallaha caban icin cok tesekkür ederim bana katlandigin icin gece gece :) sevgilimde cok zor bir insansin diyor :)
bundan sonra sadece kendimi önemsemeyi ögrenmeye calisacagim ve yaptiklarimdan yani baskalarinin hata gördüklerinden yüzlesicem ve yasanmasi gerektigini o yüzden yasadigimi düsünmeye caliscam kendim icin en iyi olani yapmayi caliscam
iyi geldi rahatladim :) icim biraz olsun acildi
Geçmişinde hatas(lar)ı olmayan insan yoktur herhalde. Önemli olan o hatalardan ders çıkarabilmek ve geleceğine aynı hataları yansıtmamak. Ayrıca sevgilinin başkalarından duyup önüne serdiği hatalarınla alakalı karşılıklı konuşmalısın. Ne duyması gerekiyorsa senden duysun ve kulağını dedikoduculara kapasın. O halinle kabullenemiyosa seni yapacak çok bişey yok, her gün bu sorunları yaşamaktansa bir kerede olayı kökünden çözmeyi dene bence. Allah yardımcın olsun.
haklisin bundan sonra herseyin güzel olacagina inanmak istiyorum ve umarim öyle olur eger beni böyle kabul etmezse elimden birsey gelmez ve duyduklari benim aklima bile gelmeyen seyler benim problem yapmayacagim seyler ama o üzülünce bende mahvoluyorum. ona en basinda dedim böyle böyle diye o da tamam gelir sana sorarim dedi ve en önemli sirrlarimi zaten biliyor.
canim söyle anlatayim biz bi kasabada oturuyoruz ve insanlar birbirinin hatalarini ariyorlar bende öyle yetismedim arkadas cevrem normal okul arkadaslariyla görüsür hatta kuzenlerim baska sehirdeler onlar birlikte cafelere giderler normal erkek arkadaslariyla ama burda bir konusma selam verme olay oluyor hemen o kisi ile birlikte oluyorsun lafta ve öylelikle dedikodu yayiliyor
cnm ayrıntıya girmeden kısaca anlatsaydın bari ...
ayrıca kımseye derken, etrafında tanıdıgın ınsanlar için söyledım...
benım senden duymak ıstedıgım sey sadece iki cümle
geçmişim de hatalar var kimse bilmiyor
geçmişimde hatalar var herkes bılıyor
hepsı bu
önemli değil cnm inş bir nebze de olsa yardımcı olabılmısımdır...
bende aynı. Kimseye güvenim yok.. Yalnızlığı da hiç sevmiyorum ama kimseyede güvenmiyorum.hic kimseye bilerek isteyerek kötülük yapmadim ne yaptiysam hep kendime yaptim herkesi kendim gibi sandim kimseyi incitmemeye dikkat ettim ama hep incitilen oldum bana nasil davranilmasini istediysem insanlara ayni sekilde davrandim. Bazen farkinda olmadan kötülük yaptigimi ve bunun cezasini cektigimi düsünüyorum eger öyleysede hak ettigim mutsuzluga cezaya raziyim
en cokta canimi acitan eski yalnizligim, tekrar o yalnizliga gömülmek istemiyorum yalniz olmak istemiyorum yalnizliktan konusamaz hale gelmistim kekeliyordum kendime güvenim yoktu bir markete veya alisverise zor gidiyordum simdilerde iyiyim ama bu 2 gün icinde yine sogudum yine insanlardan hayattan yalniz kalmaya calistigimi farkediyorum ama istemiyorum
konu sahibesi yazılarınızı okudukça ''Acaba ne gibi hatalar yapmış ki ?'' diye sorup durdum..Konu başlığınıza dönüp bir bakın okuyan kişi bu tabirin altından neler çıkarır neler..
Ama siz tutup hiç alakasız bir durumu böyle bir başlık altında açıyorsunuz ve işin aslı sonradan ortaya çıkıyor o da şu ; Arkadaşlarımla geziyorum adım çıkıyor !, Erkek arkadaşım bunların hata olduğunu düşünüyor üzülüyor !, Ailem yanlış anlıyor !
ALLAH aşkına bunların neresi sizin konu başlığınızla örtüşüyor ? Okuyan da bu kız kötü kötü yollara düşüp dirildi derler..
Poselen konuyla alakasız ama seni Sinem Yurdanur'a çok benzettim..
Poselen konuyla alakasız ama seni Sinem Yurdanur'a çok benzettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?