- 28 Ekim 2020
- 355
- 269
- 23
- 28
- Konu Sahibi lokmatatlisiyim
-
Bir hata yapmışsınız. 2 sene oncesinin olayi bence helallik alabilirsiniz. Düşündüğünüz gibi vermemezlik yapacagini sanmiyorun. Ancak kendisi de size fiziksel siddet uygulamış. Ne olursa olsun boyle birsey olmamali ya. 2 senedir kendinize gereken cezayi verdiginizi düşünün ve yolunuza devam edin. Karsilikli birbirinizin haklarina mudahale etmişsiniz. Sonucta bittikten sonra bir iliskiye baslamissiniz... Bu olayi dusunmeden yasamaya çalışın. Hayat o xaman biraz daha kolaylasacaktir.Herkese merhaba,
Rahatsız edici bir konu olacak şimdiden özür dilerim..
Bundan yaklaşık 2 sene önce bir ilişkim oldu. 1,5 sene kadar sürdü.
Toydum, çok ilişkim olmamıştı ve kendime güvenim hiç yoktu.. Belki hala öyle ama... uğraşıyorum.
İlişkimiz hiç iyi gitmiyordu onu sevmiyordum ama yalnızlıktan korktuğum için, tüm arkadaşlarımın da sevgilisi var diye devam ettim.
Evet saçma.. Bugün olsa yapmam.
Daha sonra bir gün, twitterdan eski kız arkadaşını arattığını gördüm nedense çok içime oturdu kız onu aldatmış,
çok öfke doluydu ona... Ben de ilişkiyi bitirdim. Ertesi gün eskiden görüştüğüm biriyle görüştüm... Çok hırslanmıştım.
Hataydı, bugün olsa yine yapmam. Daha sonra kendisi bir şekilde bunu öğrendi, (detay yazmıyorum ama telefonuma sızmış,konu uzun olmasın diye)
Olduğum yeri arkadaşımdan öğrenip gelmiş, fiziksel bir kavgaya dönüştü malesef 1 gün önce ayrılmış olsak da aldattığımı söyledi, küfürler gırla... Hatta malesef öyle ki,
kulak zarım zarar görmüştü.En yakın arkadaşıma yazıp iftiralar attı bana. Kendisi ile engelleştik konuşmadık hiç.
Benim o günden sonra konuştuğum hiç kimseyle ilişkim yürümedi. Hep su sebeplerden bitti. Yüzüm gülmedi... Kendimi suçluyorum, birini üzdüm,
karşılığı bu diye.
Diyorum ki, kul hakkı mı yedim? Helallik isteyemem asla helal etmez... Enerjimi mi tıkadım? Dua ediyorum, bağ kesme meditasyonları yapıyorum ama
içimdeki ağırlığı atamadım.
Çok özür dilerim herkesten uzun konum için. Keşke yaşanmasaydı bugünkü aklımla asla yapmam ama bir öneriniz var mı?
Geçmişten kopamıyorum...
Bence bu konuda suçlu olan sen değilsinHerkese merhaba,
Toydum, çok ilişkim olmamıştı ve kendime güvenim hiç yoktu.. Belki hala öyle ama... uğraşıyorum.
İlişkimiz hiç iyi gitmiyordu onu sevmiyordum ama yalnızlıktan korktuğum için, tüm arkadaşlarımın da sevgilisi var diye devam ettim.
Daha sonra bir gün, twitterdan eski kız arkadaşını arattığını gördüm nedense çok içime oturdu kız onu aldatmış,
çok öfke doluydu ona... Ben de ilişkiyi bitirdim. Ertesi gün eskiden görüştüğüm biriyle görüştüm... Çok hırslanmıştım.
Hataydı, bugün olsa yine yapmam. Daha sonra kendisi bir şekilde bunu öğrendi, (detay yazmıyorum ama telefonuma sızmış,konu uzun olmasın diye)
Olduğum yeri arkadaşımdan öğrenip gelmiş, fiziksel bir kavgaya dönüştü malesef 1 gün önce ayrılmış olsak da aldattığımı söyledi, küfürler gırla... Hatta malesef öyle ki,
kulak zarım zarar görmüştü.En yakın arkadaşıma yazıp iftiralar attı bana. Kendisi ile engelleştik konuşmadık hiç.
Benim o günden sonra konuştuğum hiç kimseyle ilişkim yürümedi. Hep su sebeplerden bitti. Yüzüm gülmedi... Kendimi suçluyorum, birini üzdüm,
karşılığı bu diye.
Diyorum ki, kul hakkı mı yedim? Helallik isteyemem asla helal etmez... Enerjimi mi tıkadım? Dua ediyorum, bağ kesme meditasyonları yapıyorum ama
Çok özür dilerim herkesten uzun konum için. Keşke yaşanmasaydı bugünkü aklımla asla yapmam ama bir öneriniz var mı?
Geçmişten kopamıyorum...
Kul hakkini yanlis anlamissiniz.Herkese merhaba,
karşılığı bu diye.
Geçmişten kopamıyorum...
Çok fazla araştırma yaptım bu enerjilerle alakalı... ama nasıl yollayacağım olumlu enerjiyi... iyi düşünüp, iyi konuşmam yeterli olur muSaçmalamışsın.
Senin döven adamdan neyin helalliğini isteyeceksin?
Bence toparlan evrene olumlu mesaj yolla.
Kurtul artık o ilişkiden, geçmişten.
Belki de kendini mutsuz eden sensindir?
Allahim, sakin sakin. Onun arayip senden helallik istemesi lazim teknik olarak, ama eksik kalsin. Iletisime gecme sakin.iyi ki yazmışım buraya. Yazmasam, ona ulaşıp saçma sapan bir mesajla helallik isteyecektim. muhtemelen ters bi cevap alıp iyice kendimi kötüleyecektim... Bir senemi tamamen kendimle ilgili kötü hislerle harcadım... Şimdi daha objektif bakiyorum... yazan herkese çok teşekkür ederim..
Bilmiyorum, bilmeden birini mi kırdınız acaba...Ben kimseye hiç bir kötülük etmedim. Yine de burnum b.ktan çıkmıyor.
O niye peki?
Çok fazla araştırma yaptım bu enerjilerle alakalı... ama nasıl yollayacağım olumlu enerjiyi... iyi düşünüp, iyi konuşmam yeterli olur mu
Bilmiyorum, bilmeden birini mi kırdınız acaba...
Belki imtihanınız budur, sabır...
Umarım her şey yoluna girer sizin için..
haklısınız az kalsın her şeyi başa sarıyordum, belki de bu sefer çok daha kötüsüne... işte, beterin beteri varAllahim, sakin sakin. Onun arayip senden helallik istemesi lazim teknik olarak, ama eksik kalsin. Iletisime gecme sakin.
Üstünden iki sene geçti ama haklısınız yine de sinik ve pasiftim... hala da üstesinden gelmeye çalışıyorum... olacak inşallah...Kul hakki derken?? Adam kulak zarinizi patlatmis ne hakki Allah askina? Kadinlarimiz neden bu kadar sinik ve pasif neden rapor alip sikayette bulunmuyorsunuz? Ortada bir aldatma yok zaten, ama olsa bile bunun karsiligi dovulmek veya oldurulmek olmamali asla. Kadinlar siddeti hak ettim diyerek kabule tmesin lutfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?