geçmişim, kul hakkı

Okb var mı , ondan kaynaklanabilir, çok ince düşünüp ümitsizliğe düşmek, helallik istemeyi düşünüp isteyemiyorsanız o kişiler için sadaka verin. Helallik istemek gibi olmaz belki ama ..
hic dusunmemistim... ama inanilmaz takintiliyim evet malesef hic rahat birakmayi bi sakinlemeyi bilmiyorum, kontrolcuyum saniyordum ama artik takinti boyutuna geldi hayatimi bir gorseniz..ihtimal beni biraz sasirtti

Kulak zarınız zarar görmüş halen hak hukuk diyorsunuz. O sizden gelip helallik istesin. Neye inanmak isterseniz o olursunuz.

Şaka mısınız o sizden helallik istemeli bence. Sonuç olarak ayrılmışsınız istediğiniz kişiyle görüşürsünüz. Şiddetin haklı bir sebebi olamaz

Ayrılınca sadaka vermeyi unutmuşsun. O eksik kalmış bence. Sana iftira atan adamdan ne helalligi. Onun helallik istemesi lazım. İftira en büyük günahlardan biri. Sevmiyorsan ayrilirsin senin yaptığında bişey yok ki. Adam seni bırakana kadar beklersen mi kul hakkı olmayacaktı.

Seni döven dağ ayisinın hakkından ne olacak ya, sen de ona haram et, ileride hesaplaşirsiniz.
Cevap olarak hem aldatılmişsin, hem dayak yemişsin,hem yaşadıkların millete yayılmış hem de iftiraya ugramissin. Üstelik HİÇ BİR ŞEY yapmamışsin ve adamın yanına kar kalmış.
Yani normal bir psikolojide olmaman ya da beyninin seni erkeklerden uzak tutmak istemesi çok çok çok normal. Belki de karşına çıkıyordur uygun birileri ama sen içten içe itiyorsundur. O pislikten helallik almaya çalışana kadar terapi al bence (çok pahalli degil,ben de gidiyorum daha mutlu bir insan olmak için. Ciddi bir öneri olarak düşün)

Ankarada iyi bir psikolog bulduguma inansam gercekten dusunurum sanirim.. ilerde is hayatimda karsima cikar mi ki ...

döne dolaşa aynı problemleri yaşamanızın sebebi özgüven sorununuz bence.
sonuçta ayrılmışsınız. benim ayrıldığı günün gecesi barda tanıştığı adamla sevişip birkaç yıllık ilişki yaşayan arkadaşlarım var.
kimse de vay beni aldattın demedi.
karşınızdaki herif ukalanın tekiymiş. terkedilmeyi yedirememiş ve gelip orada kendince haklı çıkmaya çabalamış.
ayrıca size fiziksel zarar vermiş.
allah aşkına böyle bir adamın hakkını yedim diyip dert yüklenmeyin.
bence kendi özgüveninizi ve iç huzurunuzu iyileştirmeye odaklanın.

Bazı şeyleri çok abartıp kendinizi üzmeyin bence yaptığınız kötü birşey değil ayrıca ayrılmışsınız ne aldatması? Herşey yoluna girer takmayın kafanıza

Baştan sona saçmalık. Mantıklı tek hareket yok.
Şey gibi mi mesela dert konusunda bi derde derman olmamaniz gibi mi? Bence de boyle bi konuya girip uzuldugum bir seye bastan sona sacmalik yazmaniz, bastan sona sacmalik. oneriniz varsa yapin yoksa sizi disari alalim. eminim sizin hayatiniz cok mantiklidir her zaman. ceo falansiniz heralde, bos vaktinizde cevap yazmissiniz sabir ya.

Bazı şeyleri çok abartıp kendinizi üzmeyin bence yaptığınız kötü birşey değil ayrıca ayrılmışsınız ne aldatması? Herşey yoluna girer takmayın kafanıza
tesekkür ederim bi bilseniz yorumlar nasil iyi geldi, sanki bi ruh vardi ustumde olaya baska acidan bakinca anlamini cozdum ve uctu gitti uzerimden.resmen cozuldu iyi ki yazmisim buraya.cok tesekkurler herkese..

Spiritüel Koç olarak cevap veriyorum.

Arada kesinlikle bir hak mak yok. Evet bağ devam ediyor olmalı.
Durup dururken bağ kesme falan yapıp kendini bu konu ile alakalı yanlış yönlendiriyorsun.
Kendini de, onu da, yaşananları da affet ve serbest bırak.
Ondan sonra o bağ kopacak zaten.

E ayrilmissiniz da gorusmussunuz? O ayrılmamış eskileri aratıyor. Siz suanki yalnızlığında sebep ariyosunuz. Sebep yok. Bazen olmaz. Kötü şeyler dusunmeyin

Affetmek istiyorum olanlardan kopmak icin. Ama affederken onu iyi dusunemiyorum sinirleniyorum, nasil ustesinden gelebilirim? Berbat biriydi s.... lanrt olsun ona hayatimda yok desem affetmis sayilabilir miyim,iyi dusunemiyorum cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…