geçmişim, kul hakkı

Aslında bir senedir yalnızım, 9 ay iyi kötü giden geri kalanı hayal meyal bir durumdu... kesinlikle 6 aydan fazla oldu, bir sene oldu neredeyse bunlar yaşanalı... kendimi tanımaya ve sevmeye çalışıyorum.. ama nereden başlayacağımı bilmiyorum biraz, bir iki gün iyiyim sonra tekrar en ufak kötü bir şeyde başa sarıyorum... teşekkür ederim yorumunuz için.

Sonuçta ayrıldıktan sonra olan bir şey. Benim gerizekalı eski sevgili de ondan ayrılıp başka biriyle evlendim diye kendini aldatmışım gibi sağda solda konuşuyordu.

Ben kimseye hiç bir kötülük etmedim. Yine de burnum b.ktan çıkmıyor.
O niye peki?
Olmayanı oldurmaya çalışmaktan bence...sözüm size değil sadece, ama kendi hayatıma bakınca da moka battığım durumlar hep vazgeçemediklerimden, ille de benim istediğim şekle sokacağım dediğim hallerden doğuyor.

Doğrudur.
Zorlamamak lazım.
Ama zorlamadığım işler konusuna da bakıyorum durum aynı.
Işleri akmayan, yoluna girmeyen bir insanım.

Neden bilmiyorum..

Sonuçta ayrıldıktan sonra olan bir şey. Benim gerizekalı eski sevgili de ondan ayrılıp başka biriyle evlendim diye kendini aldatmışım gibi sağda solda konuşuyordu.
Mutluluğu bulmanıza çok sevindim eşinizle. Allah daim etsin, isteyen herkese hayırlısını versin inşallah.
Zarar görmemenize de çok sevindim, allah düşmanımın başına vermesin o kadar kırıcı bi tecrübe ki.
Keşke ben de yaşamasaydım ama yaşanacağı varmış, ders herhalde

Evli degılmssın nişanlı degılmıssın, ha bir gün sonra ha bi hafta ne farkeder bitmiş sonucta ne aldatması? Diyelim ki aldattın adam seni darp etmiş kulagını patlatmıs hala yok bağ bozumu medıtasyon vs dıyorsun asıl o hıyar gelsin senden af dilesin özür makamına erişsin.
Yaw bu kızlarımız neden böyle oldu yetersiz beslenme d vit.eskıkliğimi nedir yani?

Aşırı vicdanlı insanların yeri değil bu dünya..
Gereksiz bir helalleşme bile geçmiş aklından.
Oysa kulak zarı patlatılan sensin.
O senden helallik alsın yahu!
Hata yaptiysan katkısı oldu.
Sorumluluğu tek başına yüklenme.
Ben mesela haksızlığa uğradığımda bile ulan sen de aptal olmasaydın diye kendimi yargiliyorum.
Benim suçum da salak olmak dimi ama..

Saçmalama ya ne kul hakkı ne özrü seni döven adama. Şikayetçi olmadığın için arayıp özür dileyebilirsin ama özellike de kendinden

Beni döven adama söyleyeceğim tek şey "pipin kopsun inşallah" olur o da karakola şikayet ettikten sonra. Bir de vicdan azabı çekeceğim he mi? Sizinki vicdan azabı da değil bence. Mükemmel bir ilişkiniz olsa adam aklınıza bile gelmez. Siz evrene şey yollayın, deyin ki "hayat ilişkilerden ibaret değil evren, bunu anlamamı sağla canım evren" öyle deyin evet.

Teşekkür ederim ama takıntılı biri hala takip edip evimin önünde dolaşıyor rahatsız ediyor malesef.

Aynen yaşanacağı varmış bundan sonra unutun hiç düşünmeyin bile

Okb var mı , ondan kaynaklanabilir, çok ince düşünüp ümitsizliğe düşmek, helallik istemeyi düşünüp isteyemiyorsanız o kişiler için sadaka verin. Helallik istemek gibi olmaz belki ama ..

Kul hakkı olduğunu düşünmüyorum kırk yıl yas tutacak değiliz sevgiliden ayrılınca

Zaten etik olarakta yanlış bişey yokken kul hakkı da ortada yokken kulak zarı olayı yaşanmış ...burda kul hakkina giren kendisi oluyor

Adam, eski sevgilisini takip etmiş sosyal medyada. Onun için ayrılmışsınız. Teknik olarak ayrıyken siz de eski sevgilinize sosyal medyada baktınız diye gelmiş sizi darp etmiş. Helallik istemesi gereken o, ama yüksek ihtimal umrunda bile değil. Hayatınızda yolunda gitmeyen şeylerin o hanzo ile alakası yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…