Geçmişim..

Başka biriyle çıkmış olmanı kabullenmiyorsa, seninle neden çıkıyor ki ? Çıkmasın o zaman bunu kabullenmiyorsa.

Ayrıca aylar geçsede yıllar geçsede senin başkasıyla çıkmış olmanı her zaman yüzüne vuracaktır buna emin ol ...

Kızlar hepinizin yorumlarını tek tek okudum, teşekkür ederim.
Bugün konuştuk. Ya aslında kendisi konuları bu kadar çok uzatan büyüten bi insan diğildir, ama bu konuda böyle oldu. Daha önceki sevgililerini hiç kıskanmamış biri, bende dozunu aşıyor. Bunun farkında bende bu kadar kıskanç olmak istemiyorum ama elimde diğil diyor.
İlk önce şöyle bi konudan değindi. " benim bi çok tanıdığım var , bi adam genel evden biriyle evlendi. Kızlığı bozulmuş, onu geçtim üzerinden en az 2-3 adamın geçmiş olduğu biriyle. Adam ona tövbe ettirip onunla evlenebiliyosa, benim bu kadar uzatmamın bi anlamı yok. Sonuçta zamanında çıktığındı. Sen bana onun için ağlamadım, yürekten süzülmedi gözyaşlarım. öpmedim diyosan, öpmemişsindir. ben sana inanıyorum filan dedi. ve konuyu kapattık bi daha bu konu açılmııycaaak, yani inşallah :)

Felaket tellalı olmayım ama bu konu tekrar açılacak malesef,
verdiği örnek bile beni son derece rahatsız etti.
18 yaşında pırıl pırıl gençlerin böyle sığ düşünmesine cidden üzülüyorum.
O o adamla o kadının hayatı.
Ve sizin aranızda ki mevzuyla çok farklı boyutlarda.
Kendini verdiği örnekle kanıtlama çabasına girmiş ama
yaşının verdiği heyecanlada duygularını abartılı yaşıyor.
Herneyse sen ikna olmuşsun sonuçta.
Ne dense boş tabi,ne diyelim hakkınızda hayırlısı ne ise onu yaşayın.

Bence sevgilin çocukça düşünüyor ki yaşınız da küçük sayılır. Kendine güveni mi eksik ki bu kadar sorun ediyor. Sen ilişkilerini düzeyli ve mesafeli yaşadığını vurgulayarak anlat. Ayrıca bu sayede onun kıymetini ve ne kadar özel olduğunu çok daha iyi anladığını söyle. Hala sorun etmeyi sürdürürse resti çekersin. Daha çok gençsiniz. Bazı şeyleri zamanla daha iyi anlayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…