Geçmişim..

yagmuur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2011
64
0
36
Bursa
Kızlar aslında burdaki arkadaşlarımın dertlerinin yanında çok büyük bi dert diğil ama beni yıpratıyo.. hergün hergün ağlıyorum artık..
Benim sorunum aslında geçmişimle diğil, sevgilimin sorunu benim geçmişimle.. Daha önce 2 kişiyle çıktım ve en uzunu 22 gün civarı sürdü. Sevmedim. Aşık diğildim. Şimdiyse deli gibi aşığım. Çok seviyorum onu. İnanın canımdan bile çok.. Neyse sevgilim hep geçmişimi açıp duruyor. Herşeyde eski sevgililerimi. Fotoğrafımızı görmüstü eski sevgilimle. Yanlış anlaşılmasın asla yakın bi fotoğraf diğildi. Normal arkadaşımla çekilebileceğim bi fotoğrafı. Koluna girmiştim tek yakınlık buydu. Zaten hiç bi zaman yakın olmadım onla yada öncekiyle orası ayrı. İşte yok tenin onun tenine deydi vs vs. Şu bi kaç gündür ne huzur ne mutluluk hiç bişey kalmadı. Ağla ağla şiştim. Ki oda çok üzgün. İlk beni sevdi tıpkı benim onu sevdiğim gibi. Ağlıyo oda, içiyo.. Ayrılmak üzereyiz. Ayrıldık gibi bugün ama yarın son kez konuşucaz.
Kızlar yardım edin bana. Nasıl düzelicek aramız? nasıl açmaz bi daha geçmişi? çok takıyor o fotoğrafı filan, nasıl unutur o fotoğrafıı? şuanda dahil ağlıyorum. çok duygusal biriyim zaten. lütfen yardım ediin.

ilginç bi durum abartılmış bence ben yaşınızı merak ettim sakıncası yoksa yaşınızı sorabilir miyim sevgilinizin de tabi:44:

Abartıyo evet. Sanki çok samimi olduğum bi fotoğraf, öyle tepki veriyo.
18 yaşındayım, sevgilimde öyle.

22 günlük ilişkileri mi kıskanıyor çocuk daha 18 yaşındaymış zaten karakteri oturmamış gibi geldi.

Bunu sorun etmesi zaten saçma da bir de 22 günlükmüş bir insan 22 günlük sevgilisiyle ne yapabilir ki gerçekten düzgün güvenilir bir insansa.

hiç bişey yaşamadık ki, sadece sevgiliydik hepsi bu. Ne elimi tutabildi, nede yanağımda dahil öpebildi. Ama anlamıyoor. Benim sizden istediğim, ben o fotoğrafı nasıl unutturabilirim?

Abartıyo evet. Sanki çok samimi olduğum bi fotoğraf, öyle tepki veriyo.
18 yaşındayım, sevgilimde öyle.

seni sen olduğun için seven kabullenen bir insanla beraber olmalısın bence böle takıntılı bir insanla hayat geçmez boşu boşuna çıkma listene 3. bir kişi eklenir sadece.... evlilik düşünülmez bile..... ben alkole karşıyım heleki böle saçma sapan sebeplerden dolayı içenlere yaşlarda büyük değil keşke dememek için iyi düşün keşkeler çoğalmasın hayatındaa bu da keşkelik bi ilişki olur bence

Yaşlarınız çok küçük.Keşke daha mantıklı davranabilseymiş erkek arkadaşın.Altı üstü fotoğraf yani.Sen de üzülme.Kendisinin hiç mi kız arkadaşı olmamış?aranızda hiçbir şey geçmediğini anlatın.Hala üzteliyorsa hergün üzüntüyle geçmez be canım.Kendini de harap etme.kİMSENİN SENİ ÜZMEYE HAKKI YOK.

yaşımız küçük evet ama, hayallerimiz var. onun beni sevdiğini biliyorum. hisseder insan ya, hissediyorum. bende onu çok seviyorum. ama bu kıskançlıkları ve büyütülmücek şeyleri büyütmesi yıpratıyo bizi. Ben hayatına girmeden önce sigarada içen biriydi, bağımlısı diğildi ama farketmez benim için bağımlı veya diğil. İçiyodu sonuçta. Allah'a şükür bıraktı. Bilmiyorum ne yapmalıyım..

Kaç kez anlattım, anlamıyor. Kendisinin benden önce en az 15 tane sevgilisi oldu. Ben o kadar büyütmüyoken onun büyütmesi niye?

hayırlısını dileyelim o zaman en iyi tecrübe yaşanan tecrübe olur iyiyi de kötüyü de o katar insana senin için ne söylesek boş gelir şimdi sana herkeste aynıdır bu o yaşlarda insan duymuyor görmüyor bende öleydim :)... yaşayacak görceksin umarım pişman olmazsın arkadaşım

bunun için ayrılırsanız yazık olur.. onun şuan bol bol onları hiç sevmediğine arkdşlık gbi bi ilişki yaşadığınza 22 gnde ne yaşanabilcegne vb şeyleri duymaya ihycı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…