22 günlük ilişkileri mi kıskanıyor çocuk daha 18 yaşındaymış zaten karakteri oturmamış gibi geldi.
onun asıl sorunu, benim daha önce birileriyle çıkmış olmam..
onun asıl sorunu, benim daha önce birileriyle çıkmış olmam..
Bunu sorun etmesi zaten saçma da bir de 22 günlükmüş bir insan 22 günlük sevgilisiyle ne yapabilir ki gerçekten düzgün güvenilir bir insansa.
Abartıyo evet. Sanki çok samimi olduğum bi fotoğraf, öyle tepki veriyo.
18 yaşındayım, sevgilimde öyle.
seni sen olduğun için seven kabullenen bir insanla beraber olmalısın bence böle takıntılı bir insanla hayat geçmez boşu boşuna çıkma listene 3. bir kişi eklenir sadece.... evlilik düşünülmez bile..... ben alkole karşıyım heleki böle saçma sapan sebeplerden dolayı içenlere yaşlarda büyük değil keşke dememek için iyi düşün keşkeler çoğalmasın hayatındaa bu da keşkelik bi ilişki olur bence
Yaşlarınız çok küçük.Keşke daha mantıklı davranabilseymiş erkek arkadaşın.Altı üstü fotoğraf yani.Sen de üzülme.Kendisinin hiç mi kız arkadaşı olmamış?aranızda hiçbir şey geçmediğini anlatın.Hala üzteliyorsa hergün üzüntüyle geçmez be canım.Kendini de harap etme.kİMSENİN SENİ ÜZMEYE HAKKI YOK.
Kaç kez anlattım, anlamıyor. Kendisinin benden önce en az 15 tane sevgilisi oldu. Ben o kadar büyütmüyoken onun büyütmesi niye?
Hiçbirşey yapma.Sen yanlış birşey yapmadın.Ne bu özür dilemeler,açıklama yapmalar.
sen bunu sorun edersen ileride kurdeşen dökme ihtimalin yüksek
yaşımız küçük evet ama, hayallerimiz var. onun beni sevdiğini biliyorum. hisseder insan ya, hissediyorum. bende onu çok seviyorum. ama bu kıskançlıkları ve büyütülmücek şeyleri büyütmesi yıpratıyo bizi. Ben hayatına girmeden önce sigarada içen biriydi, bağımlısı diğildi ama farketmez benim için bağımlı veya diğil. İçiyodu sonuçta. Allah'a şükür bıraktı. Bilmiyorum ne yapmalıyım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?