hiç bişey yaşamadık ki, sadece sevgiliydik hepsi bu. Ne elimi tutabildi, nede yanağımda dahil öpebildi. Ama anlamıyoor. Benim sizden istediğim, ben o fotoğrafı nasıl unutturabilirim?
Ama ilişkimiz çok kötü bi hal aldı. Ne kadar devam eder ki böyle..
bunun için ayrılırsanız yazık olur.. onun şuan bol bol onları hiç sevmediğine arkdşlık gbi bi ilişki yaşadığınza 22 gnde ne yaşanabilcegne vb şeyleri duymaya ihycı var
Bir de sana tavsiyem sevgilin sorunluysa uzak dur,sonra daha çok üzülen sen olursun.
iyide ona ney ister öper ister koklarsın istediğin kadar samimi olursun ondan önce olmuş bişiy ne ilgilendiriri adı üstünde GEÇMİŞ yaptığı saçmalık yaa aman ne uğraşıyosun sende bu tiplerle bırak nikahlı kocan değil defet başından şu zamanda yaptığı saçmalık yani
Kaç kez anlattım, anlamıyor. Kendisinin benden önce en az 15 tane sevgilisi oldu. Ben o kadar büyütmüyoken onun büyütmesi niye?
sorunlu derken ne anlamda canım?
Takıntılı gibi,hiçbirşey yapmadığın halde yapmışsın gibi muamele yapması,kıskançlığın dozunu abartması,yaşı küçük olduğu halde sigara içmesi,sayende bırakması,içki içip sarhoş olması.Gerçi sen daha iyi bilirsin ama aşk gözünü kör etmesin.
bu mahluğun senden böyle bişiy istemesine hakkı yok kendisi 15 kişiyle çıksın ee sen 1 kişiyle bi foto çektirmen sorun olsun öyle mi hiç adil değil.ya gerçekten uğraşmayın zamanınıza yazık gerçekten
ama bırakamıyorum da..
daha önce bi konu açmıştım, kıskançlığıyla alakalı.
onun kıskançlığı aşırı dozda bile diğil, onunda ötesinde. insan hiç kuzeninden kıskanır mı ya? beni öz kuzenimden kıskanıyo.
kızlaar, hepinize çok teşekkür ederim vakit ayırıp cevap verdiğiniz için.
yarın erken kalkmak zorundayım, bu yüzden yatıcam artık. yarın konuşucaz bu konuları güzelce. geldiğim gibi yazıcam size, son tartışmamızıda anlatırım. daha iyi fikir verirsiniz hem.
tekrar teşekkürler, iyi geceleeer.
Hiçbirşey yapma.Sen yanlış birşey yapmadın.Ne bu özür dilemeler,açıklama yapmalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?