- 3 Eylül 2012
- 21.855
- 57.519
- 798
- Konu Sahibi blackwitch7
-
Senin yerinde olsam ki bende evlilik öncesi birliktelik yaşadım, bir kere bunu her hayatıma giren erkeğe söylemekten vazgeçerdim. Yalan söyle kandır demiyorum sadece onların bunu öğrenmeye ve sorgulamaya hiç bir şekilde hakkı yok. Eğer başını eğeceksen inançlı bir insansan rabbine karşı eğ. Yoksa hiç bir insana karşı boynu bükük gezme. Böyle bir soruya cevap bile verme siz kimsiniz ki bunu irdeliyorsunuz de. Her haltı yiyip sonra bakire el değmemiş kız arıyorlar ya sinir oluyorum. Hayatın bitmiş gibi davranma evlendiğin gece aha çarşafta iki damla kan var mı yok mu bunu sorgulayacak adamla zaten evlenme. Şuan beraber olduğum insan benim ilkimdi büyük konuşmak istemem ama ayrılsak s sonra hayatıma biri girse sanırım bu konudan hiç bahsetmezdim bir suç bir leke gibi kimbilir o hayatında ne haltlar yedi ben niye anlatıyorum derdim.
Önce bunu bir hata olarak görmekten vazgeç sonra konuşuruz
Sizin değerleriniz ile konu sahibinin değerleri bir mi ki ?
Onun değerlerine uyğun ve anlaşılır yorum yapmanız gerekmez mi?
Sizin de her şeye atlayıp, milletle tartışma içine girme çabanızdan bir an önce kurtulmanız gerekmez mi?
Yaptığım yorumlar benim kendi şahsi düşüncelerim ve değerlerimdir. 3.sahışların karışması ne kadar makuldur bilemem.
Belki haklısın ama düşün muhafazakar biriyse kadın pişmansa tövbe et seni kabul eden birini bul gibi bir yorum şık olmazmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?